Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 20 March, 18:17

Liknande nyheter

Taggar: Misstagenblev min , lyckträff
UNT - 29 aug 16 kl. 10:05

Lyckträffen flyttas – trots protester

Mötesplatsen Lyckträffen i Knivsta väntas få byta lokaler – mot de aktivas vilja..

UNT - 17 jan 17 kl. 15:23

Nya lokaler för Lyckträffen

Mötesplats Lyckträffens nya lokaler invigdes på tisdagen..

Barometern - 08 aug 18 kl. 06:30

Lyckträff blev startskottet för stuteri

Det började med en lyckträff för 22 år sedan. I dag har Annica Johansson 15 svenska halvblod i stallet och bedriver en framgångsrik avel inriktad på hopphästar i toppklass. .

Hela Gotland - 16 apr 12 kl. 04:00

Misstagen ödesdigra

FOTBOLL: De egna misstagen stjälpte Fardhem i division 3-premiären.Bortamatchen mot Ekerö slutade med förlust 3-0. - Det finns situationer där vi hänger med, men vi måste jobba med misstagen, säger Fardhems tränare Fredrik Karlsson..

YLE - 20 aug 17 kl. 10:00

Vandas stadsstyrelseordförande Sari Multala: "Ett av de största misstagen vi kan göra är att hindra staden att växa"

I juni blev Sari Multala (Saml) vald till Vandas stadsstyrelseordförande. Balansgången mellan att hålla ekonomin i styr och kunna erbjuda service åt ett växande antal invånare är den största utmaningen i höst, enligt henne. Vanda stad har inlett arbetet med att göra upp en ny strategi för stadsfullmäktige.

SVT - 13 jul 11 kl. 23:53

Lindahl: Misstagen var hela lagets

Hedvig Lindahls misstag avgjorde semifinalen. Men den svenska målvakten menade att misstagen var hela lagets. -Hela lagets kollektiva försvar var inte bra, säger hon..

HBL - 21 jul 12 kl. 05:30

EU betalar för misstagen

Följderna av den politiska fartblindhet som präglade EU under början av 2000-talet börjar nu göra sig gällande. EU växte och integrationen mellan medlemsländerna fördjupades. Euron är det synligaste tecknet på att den europeiska unionen vill vara och är mera än en handelspolitisk sammanslutning.

Helsingborgs Dagblad - 26 sep 12 kl. 21:35

Misstagen fällde BoIS igen

Landskrona BoIS föll med 2?1 borta mot Assyriska FF. Orsaken: enkla misstag i försvaret ?

IDG - 20 feb 13 kl. 13:05

Academic Works lärde av misstagen

Det mesta gick snett när Academic Works rullade ut ett nytt bemanningssystem. Men de lärde av misstagen - och nästa utrullning gick smärtfritt.  .

IDG - 20 feb 13 kl. 13:05

Academic Work lärde av misstagen vid systembytet


Det mesta gick snett när Academic Work rullade ut nytt bemanningssystem. Men de lärde av misstagen - och nästa utrullning gick smärtfritt..

Jönköpingsnytt - 20 apr 13 kl. 19:41

Misstagen fällde Husqvarna

Husqvarnas damer lyckades inte vinna sin premiär i division 1. Det blev förlust med 4-0 borta mot tippade topplaget Madesjö. - Misstagen i andra halvlek fäller oss, säger tränaren Ludde Pecenka..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Elände i kursen ger köpläge

ANALYS Stora Ensos aktie ser oförtjänt billig ut. Det finns en påtaglig konjunkturrisk i bolaget men med lite is i magen är det köpläge..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Förvärvsmaskinen är värd sitt pris - köp

ANALYS Mjukvarubolaget Vitec växer snabbt huvudsakligen via förvärv. Affärsvärlden räknar med mer av den varan och ser ett långsiktigt köpläge..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Konjunkturklockan klämtar

Addtechs nischade teknikhandelsförvärv värdesätts med rätta, men börsen glömde ta höjd för konjunkturen..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Tvivelaktig tillväxt

Kinas nya tillväxtmål är det lägsta på 30 år. Ändå råder frågetecken kring hur det ska uppnås, i tider av handels­krig och stagnerande konsumtion. Tvivel finns också huruvida föregående års ekonomiska statistik är korrekt..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

”Aktien är ikapp”

”Kapitalet finns i Stockholm men fastigheterna i Norrland och Dalarna. Därför har aktien varit orimligt lågt värderad”, säger Knut Rost, vd för Diös. Men efter årets kursuppgång på drygt 30 procent börjar värderingen komma ikapp..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Hopp för delikatesser

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

”Mat gjord på insekter växer”

Energibars med mjöl från thailändska syrsor. När Martin Strid kom på sin affärsidé fick han flytta företaget till Danmark eftersom insekter i mat ännu inte får användas i Sverige. Men globalt är det en marknad på uppgång..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

”Kungsleden i siktet”

BÖRSGOLVET..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Japanskt i biltoppen

Bilförsäljningen har bromsat in på flera av världens största marknader. Men de största biltillverkarna kör fortfarande med en acceptabel lönsamhet, visar Affärsvärldens genomgång..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

”Hembla lågt värderat”Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.