DI > Ekonomi

Thursday, 21 March, 06:37

DI - 13 mar 19 kl. 17:07

USA:s chargé d’affaires i möte med Fi om penningtvättfrågorPå onsdagen hölls ett möte mellan representanter från den amerikanska ambassaden och Finansinspektionen för att diskutera ”aktuella penningtvättsfrågor”..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Fi, Finansinspektionen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA:s, chargéd , affairesi , mötemed Fi om , penningtvättfrågor
Regeringen - 30 jan 17 kl. 18:07

Möte med USA:s chargé d'affaires med anledning av ändrade inreseregler till USA

På måndagen tog utrikesrådet för politiska frågor Anna-Karin Eneström, chefen för UD:s amerikaenhet Teppo Tauriainen och chefen för UD:s konsulära enhet Jon Åström Gröndahl emot USA:s chargé d'affaires David Lindwall för ett möte på UD..

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 18 kl. 19:56

Venezuela utvisar USA:s chargé d'affaires

Venezuelas president Nicolas Maduro har beordrat USA:s chargé d'affaires Todd Robinson att lämna landet inom 48 timmar, som ett svar på de utökade amerikanska sanktionerna. Det venezolanska utrikesdepartementet har tidigare benämnt sanktionerna som USA.

UNT - 22 maj 18 kl. 20:46

Venezuela utvisar USA:s chargé d'affaires

Venezuelas president Nicolas Maduro har beordrat USA:s chargé d'affaires Todd Robinson att lämna landet inom 48 timmar, som ett svar på de utökade amerikanska sanktionerna..

GöteborgsPosten - 22 maj 18 kl. 20:46

Venezuela utvisar USA:s chargé d'affaires

GöteborgsPosten - 22 maj 18 kl. 20:46

Venezuela utvisar USA:s chargé d'affaires

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 18 kl. 08:50

USA utvisar venezuelanska diplomater

USA har beordrat två högt uppsatta venezuelanska diplomater att lämna landet inom 48 timmar. Detta som svar på Caracas utvisningsorder mot USA:s chargé d'affaires Todd Robinson och en annan amerikans toppdiplomat. Bråket har utlösts av USA:s beslut om u.

Sydsvenskan - 24 maj 18 kl. 08:50

USA utvisar venezuelanska diplomater

USA har beordrat två högt uppsatta venezuelanska diplomater att lämna landet inom 48 timmar. Detta som svar på Caracas utvisningsorder mot USA:s chargé d'affaires Todd Robinson och en annan amerikans toppdiplomat. Bråket har utlösts av USA:s beslut om u.

GöteborgsPosten - 30 jan 17 kl. 18:35

USA-ambassad: Ännu oklart om visum

Det finns fortfarande oklarheter i tolkningen av USA:s nya inreseregler, enligt USA:s chargé d'affaires. Enligt ambassadens sajt kommer tills vidare inga visum att utfärdas till svenskar som också är medborgare i de länder som berörs av visumstoppet..

UNT - 30 jan 17 kl. 18:35

USA-ambassad: Ännu oklart om visum

Det finns fortfarande oklarheter i tolkningen av USA:s nya inreseregler, enligt USA:s chargé d'affaires..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Lägre arbetslöshet än väntat i Australien

Arbetslösheten i Australien uppgick till 4,9 procent i februari, jämfört med oreviderade 5,0 procent månaden före..

DI - 5 minuter sedan

Morgonkoll: Uppåt på Asienbörserna efter Fed-besked

Asienbörserna bjöd på stigande kurser under torsdagen i spåren av onsdagens oväntat mjuka besked från den amerikanska centralbanken Fed. .

DI - 5 minuter sedan

Efter börsraset: Ny miljardsmäll hotar bjässen efter USA-dom

NEW YORK. Den tyska kemi- och läkemedelsjätten Bayer rasade på börsen efter att en amerikansk domstol på tisdagen funnit att bolagets ogräsbekämpningsmedel orsakar cancer.  Bedömare räknar nu med stora skadestånd.

DI - 30 minuter sedan

KTH testar smart teknik i studentlyor

En lägenhet som har koll på om du har besök eller hur många drinkar det blir till helgen. Det är redan verklighet i fyra av KTH:s studentlyor. .

DI - 30 minuter sedan

Teknikmiljarder flyttar in ”Proptech är där fintech var för fem år sedan”

Intresset för teknikbolag inom fastighetsbranschen ökar ständigt. Nu spår branschexperter att en investeringsvåg rullar in. ”Proptech är där fintech var för fem år sedan”, säger Daniel Kraft, ansvarig för proptech på fastighetskoncernen Stronghold..

DI - 45 minuter sedan

Experten: Fed överraskade – nu kommer marknaden hoppas på en sänkning

NEW YORK.  Federal Reserve lyckades överraska marknaden med onsdagens räntebesked där man bland annat skrev ned räntebanan mer än väntat.   Nu kommer förväntningarna på räntesänkningar att öka, säger en fondförvaltare som Di har talat med..

DI - 1 timme sedan

Studie: Stockholmare villiga att betala mer för hållbart flygande

En majoritet av stockholmarna är villiga att betala mer för flygresor om utsläppen kan hållas nere. Det visar en Demoskop-enkät som beställts av Stockholms Handelskammare..

DI - 1 timme sedan

Detta händer torsdag 21 mars

Flera centralbanker bjuder på räntebesked på torsdagen samtidigt som EU-toppmötet inleds i Bryssel. På bolagssidan bjuder bland annat Enquest på kvartalsrapport..

DI - 7 timmar sedan

Dr Sannas företrädesemission övertecknad

Erbjudandet att teckna aktier i Dr Sannas AB företrädesemission till ett värde om cirka 2 miljoner kronor övertecknades, meddelar bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 8 timmar sedan

Rekordförsäljning – men lägre lönsamhet sänkte vd:ns ersättning

Volvo Cars vd Håkan Samuelsson fick lön och ersättning på 19,5 miljoner kronor under 2018. Grundlönen höjdes, men totalt sett minskade lönekuvertet med drygt 12 Mkr eftersom Volvochefen liksom övriga anställda inte fick någon bonus. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.