GT > Nyheter

Thursday, 21 March, 20:46

GT - 13 mar 19 kl. 16:59

Inge, 68, fick räkning från sjukhuset – på 870 000Norska medborgaren Inge Nygård, 68, är bosatt i Strömstad sedan fem år.Han har regelbundet fått vård på sjukhus i Norge, bara några mil från den nya hemorten i Sverige.Nyligen kom en sjukhusräkning på 800 000 norska kronor, motsvarande ungefär 870 000 svenska.– Jag trodde inte det var sant. Jag kan inte betala de pengarna, säger Inge Nygård som nu hoppas att Västra Götalandsregionen betalar räkningen..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Inge Nygård, Strömstad, Norge, Sverige, Västra Götalandsregionen

Dela artikeln

526 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inge68 fick , räkningfrån , sjukhuset, 870, 000
Kristianstadsbladet - 04 apr 14 kl. 09:30

Östra Göinge tar över 100 kliv upp

Östra Göinge klättrar över hundra placeringar på nyföretagarbarometern. 2012 låg man på plats 269 och 2013 är man 128:e bästa kommun på nyföretagande.
– Det är fantastiskt trevligt.

Kristianstadsbladet - 27 maj 14 kl. 18:01

Göinge sämst på drogfritt

Foto: TT
Kommunens förebyggande arbete och satsningar på ungas uteliv måste bli bättre. Unga nykterhetsförbundets undersökning ger Östra Göinge tummen ner.
Ungdomens nykterhetsförbund har kartlagt kommunernas förebyggande åtgärder för att ungdomar ska kunna ta del av ett drogfritt uteliv.

Kristianstadsbladet - 25 sep 14 kl. 07:00

Göinge på topp i Skåne


Östra Göinge, Osby och Hässleholm räknas in bland vinnarna på bostadsmarknaden.Villapriserna i Östra Göinge har ökat med 19 procent på fem år. Det visar en undersökning som Fastighetsbyrån tagit fram där man jämfört kvadratmeterpris på villor och bostadsrätter under 1 januari till juli 2009 jämfört med 2014.

Kristianstadsbladet - 08 feb 14 kl. 07:30

Kraftig ökning av barn i familjehem harbarn

Antalet omhändertagna barn i Östra Göinge har ökat kraftigt under de senaste åren. Förra året kostade barn placerade i familjehem och institution kommunen 15,5 miljoner kronor.
Samtidigt som antalet omhändertagna barn i Östra Göinge som placeras i familjehem eller på institution ökar kommer det in alltfler klagomål på kommunens agerande.

Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 08:30

Dyrare med politik i Östra Göinge kommun

Foto: Lasse Ottosson
52 700 kronor i månaden för kommunalrådet Patric Åberg och nästan 37 000 till oppositionsrådet Ann Ahlbin. Politikernas arvoden justeras och anpassas till rådande politisk situation.
Politik tar och måste få ta tid.

Kristianstadsbladet - 21 feb 19 kl. 21:00

Undersökning om lärarlöner får kritik: ”Klassisk fake news”

Östra Göinge har landets näst lägsta lärarlöner. Det menar en ny undersökning, gjord av Lärarnas riksförbund. – Klassisk ”fake news”, säger Patric Åberg (M), kommunstyrelsens ordförande i Östra Göinge kommun..

Kristianstadsbladet - 27 jun 14 kl. 07:28

Ännu en brand i Östra Göinge

En övergiven bil blev totalförstörd i en brand under fredagsnatten. Allt pekar på att även denna brand är anlagd.
Bilen hade stått vid en vägkant intill ett hygge på sträckan mellan Hjärsås och Sibbhult sedan i tisdags.

Kristianstadsbladet - 14 sep 14 kl. 19:32

Högt valdeltagande i Östra Göinge

Valdeltagandet i Östra Göinge tros ha ökat en hel del. Ute i de olika vallokalerna har det varit mer att göra än vid valet 2010 och 2006. – Det känns som vi kan hamna någonstans mellan 85-90 procent.

Nerikes Allehanda - 01 mar 16 kl. 07:30

Inge-Gerd är på väg tillbaka

Tryck över bröstet som strålade upp mot halsen. Ändå ringde inte Inge-Gerd Lindstén på ambulans utan gick till akuten. På sjukhuset konstaterade läkaren hjärtinfarkt..

DalaDemokraten - 05 mar 17 kl. 16:00

Inge, 66, bytte knäled 21 december – nu åker han Vasaloppet

Inge Blomberg har åkt Vasaloppet förut men den här gången var det lite annorlunda. Efter en knäoperation den 21 december upptäckte Inge att skidåkning är en väldigt bra rehabiliteringsform och han klarade Vasaloppet även den här gången..

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Qahir, 19, ryckte pistol från rånare – kan vinna 100 000

Qahir, 19, satt i kassan precis som vanligt när den maskerade och beväpnade rånaren kom in.Då agerade Qahir blixtsnabbt – och ryckte pistolen ur rånarens hand.Nu kan han vinna 100 000 kronor för sin rådiga insats.

GT - 3 timmar sedan

Domen: Så går det för Frölunda

FRÅGORNA:1.  Ryan Lasch har öst in poäng den senaste tiden. Kommer han att klara av att hålla samma dominans i slutspelet?

GT - 3 timmar sedan

Frölunda-Malmö – betyg och tips inför kvartsfinalen

Malmö Redhawks slog ut Frölunda i kvartsfinal för nästan exakt ett år sedan.Nu möts lagen igen i årets kvartsfinal av SM-slutspelet.SportExpressens experter har betygsatt kvartsfinallagens olika delar – och panelen med bland annat Sanny Lindström, Magnus Nyström och Johan Svensson har tippat hur det kommer att sluta.

GT - 5 timmar sedan

Miljardsmäll för linbanan över älven

Trafiknämnden fick under torsdagen en riktig kalldusch då de nya kalkylerna för linbanan över älven presenterades. Enligt den senaste kalkylen kommer projektet i sin helhet passera 4 miljarderstrecket.– Nu är det bara att stänga ner så fort det bara går och avveckla alla kostnader, säger Martin Wannholt, gruppledare för Demokraterna.

GT - 5 timmar sedan

Klart: Förlänger med Frölunda

GÖTEBORG. Frölundas båda målvakter har suttit på utgående kontrakt.Nu säkrar klubben upp en av dem:Johan Mattsson, 26, förlänger sitt kontrakt med två år.

GT - 6 timmar sedan

Frontalkrock på riksväg – två skadade

En trafikolycka har inträffat på riksväg 166 i Bengtsfors kommun.Vägen är avstängd och två personer har avförts i ambulans, uppger SOS Alarm..

GT - 8 timmar sedan

Hamna på rätt sida av historien, Miljöpartiet

Blanda inte ihop avståndstagande och berättigad kritik mot Islamiska staten med muslimer som grupp, skriver Jörgen Fogelklou (SD) i en replik till Abdullahi Mohamed (MP)..

GT - 8 timmar sedan

Uppgifter: Backen lämnar Frölunda – trots kontrakt

Backtalangen Jakob Stenqvist, 21, har kontrakt med Frölunda till 2021.Men nu ser han ut att lämna klubben.I stället är han överens med finska Ässät, skriver Sportbladet..

GT - 9 timmar sedan

”Det kommer alldeles säkert bli grishockey”

GÖTEBORG. Malmö har byggt upp en stämpel som SHL:s mest fysiska lag under säsongen.Men för Sebastian Stålberg och Frölunda är saken klar inför kvartsfinalserien.

GT - 13 timmar sedan

Hon ljög för att fria en mördare – slapp straff

I Sverige är det inte olagligt att ljuga i ett polisförhör så att en mördare går fri.Förhoppningsvis täpps den luckan i lagen igen efter att Riksåklagaren tagit ett falskt alibivittne efter attentatet på Vår krog och bar till Högsta domstolen.Det ljugande vittnet friades både i tingsrätt och hovrätt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.