DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 17:55

DI - 13 mar 19 kl. 16:51

Göran Grosskopf: Nuders försvarstal faller på sin egen orimlighetPär Nuders försvarstal att han offrats i en maktkamp mellan Skistars två ägarfamiljer Paulsson faller på sin egen orimlighet.  Det hävdar Göran Grosskopf, som svingat bilan. ”Jag är nämligen gemensamt utsedd av de båda familjerna”, säger han till Di..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Grosskopf, Nuders, Skistars, Paulsson, Göran Grosskopf, Di

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göran, Grosskopf, Nuders, försvarstal, fallerpå sin , egen, orimlighet
Expressen - 28 apr 15 kl. 08:24

Göran Lambertz har fastnat i Quicksanden

Ilskan och personangreppen ligger som en blöt filt över Göran Lambertz "Quickologi". Björn Barr läser ett vildvuxet försvarstal för den glesnande hejaklacken..

Realtid - 14 mar 19 kl. 07:37

Rekyl för pundet efter nej till hård brexit

Rekyl för pundet efter nej till hård brexit, "Nuders försvarstal faller på sin egen orimlighet" och svaga industrisiffror från Kina. Det är några av rubrikerna denna torsdagsmorgon. .

Sydsvenskan - 11 okt 12 kl. 19:30

Mefistosyndrom i Kina

På söndag hedras den kinesiske författaren Liao Yiwu med den tyska bokhandelns fredspris vid en ceremoni i samband med bokmässan i Frankfurt.
I juni 1989 skrev han en dikt med titeln "Massaker". Den handlade om blodbadet på Himmelska fridens torg.

SmålandsPosten - 28 jan 14 kl. 00:30

Missbruk av öppenheten

Göran Lindberg checkar ut, rapporterar Expressen. Intresset för sexbrottslingen är så stort att vi får veta att han passat på att äta lunch under sitt första dygn i frihet, dock har tidningen inte lyckats ta reda på exakt vad han åt. Fallet Lindberg är exceptionellt och genom att hålla liv i historien reproducerar medierna det stigma som brottslingar i alla tider upplevt; blickarna, tisslet och tasslet.

Kristianstadsbladet - 11 sep 14 kl. 21:29

Skarp SD-kritik i invandringsdebatt

Sju av partiledarna går hårt åt den åttonde, Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson, när den fjärde partiledardebatten i årets valrörelse nyss inletts i TV4. - Utan invandrare skulle Sverige stanna, säger Folkpartiets Jan Björklund.
Folkpartiets Jan Björklund inleder mot Åkesson i en kortduell och frågar varför SD-ledaren "vill säga halt vid gränsen till de som flyr från Syrien".

BT - 11 sep 14 kl. 21:41

Löfven anklagar M för klyftor

Stefan Löfven (S) anklagade Fredrik Reinfeldt (M) för att ha skapat allvarliga klyftor i samhället, när han ställdes mot statsministern under TV4:s partiledardebatt i kväll. Reinfeldt svarade att klyftorna växte mest när S hade makten.- Ni har ägnat åtta år att sänka skatterna 20 gånger mer än vad ni satsat på skolan, sade Löfven till Reinfeldt i TV4:s partiledardebatt.

BT - 11 sep 14 kl. 22:35

Kvinnorna i centrum i valdebatt

Kvinnorna hamnade i centrum i TV4:s valdebatt. När partiledarna kom in på jämställdhet hettade det till. - Där har ni misslyckats i åtta år, sade Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt med riktning mot Alliansen.

BT - 11 sep 14 kl. 23:49

Heta känslor i valdebatten

Det blev stundtals heta känslor i TV4:s partiledardebatt i kväll, särskilt kring kärnkraften. I synnerhet när Annie Lööf (C) försökte lämna över en energianalys till Stefan Löfven men där S-ledaren flera gånger sköt bort Lööf och vägrade ta emot pappret. Lööfs tilltag att lämna över ett dokument med en energianalys, och Löfvens ovilja att ta emot pappret, blev en stor snackis efter debatten.

SVT Debatt - 05 feb 18 kl. 07:00

”Rickard Söderberg: var som miss Universum, var dig själv!”

”Det som skiljer Gaygalan från mängden är att den fortfarande av vissa avkrävs ett försvarstal för sitt blotta existensberättigande, vilket för varje annan gala som hyllar naturliga variationer av mänsklig mångfald skulle vara en absurd begäran”, skriver Rickard Söderberg..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Pantkungen: Jag köpte it-fonder för 100.000 – en månad innan bubblan sprack

Bengt Lagerman styr över Sveriges alla pantmaskiner och smyger hem till barnen för att samla ihop deras pant. I retur får han ta hand om labradoren Noppe, den bästa – och sämsta – presenten..

DI - 10 minuter sedan

Från lera till framtidens bil

Bilarnas motorer och drivlina är viktiga, men faktum kvarstår: designen är fortfarande det som ­kommer först när en ny bil ska tillverkas. Trots all teknisk utveckling och digitala verktyg är det lera som gäller när modellerna finslipas. .

DI - 30 minuter sedan

Italien öppnar för Kina trots protester

Italien har trots protester från USA och EU som första G7-land tecknat avtal med Kina om deltagande i infrastrukturprojekt BRI, populärt kallat den nya sidenvägen..

DI - 1 timme sedan

Blod och Game of thrones – vem vill inte klicka på det?

Kan reklam vara konst? Att reklam åtminstone kan uppnå konstnärlig höjd finns det många exempel på, från reklamfilmen 1984 för Apple Macintosh persondatorer, regisserad av Ridley Scott, till reklambyrån Paradisets annonser för klädföretaget Diesel som härom året visades i en stor utställning på Foto­grafiska museet..

DI - 1 timme sedan

Begagnad elektronik hett i andra hand

Våra hem är fyllda med saker vi inte vill ha, men medvetenheten om att någon annan kanske vill ha dem ökar. Mest ökar intresset för begagnad elektronik..

DI - 2 timmar sedan

Mäklarna: Vi börjar se en återhämtning

Bostadsmarknaden har stabiliserat sig och mäklarna räknar inte med några dramatiska prisförändringar under året. Men de lokala variationerna är stora och det finns gott om orosmoln. ”Det hänger fortfarande på en skör tråd”, säger Johan Engström, vd på Fastighetsbyrån..

DI - 2 timmar sedan

Kryssningsfartyg i sjönöd utanför Norge

Ett kryssningsfartyg med 1.300 passagerare ombord har fått motorproblem i hårt väder utanför Norges västkust. Norsk sjöräddning bekräftar för tidningen VG  att fartyget Viking Sky har skickat nödmeddelande och bett om assistans..

DI - 2 timmar sedan

Tusentals demonstrerar i London mot brexit

Tusentals så kallade remainers, britter som vill stanna kvar i EU, demonstrerar i centrala London. De kräver en ny folkomröstning om brexit..

DI - 2 timmar sedan

Överbefälhavare: ”IS fortfarande ett stort hot mot hela världen”

IS har besegrats i Syrien, uppger den USA-stödda SDF-alliansen. Terrorgruppen ska ha fråntagits det som kallats det sista IS-fästet i landet. ”Segern har varit extremt kostsam”, säger SDF-ledaren Mazlum Kobane..

DI - 4 timmar sedan

Experten: Jaga utdelningar bland börsens mittfältare

Utdelningssäsongen närmar sig med stormsteg, och marknadens stora utdelningsfokus är befogat, enligt Johan Thorén, förvaltningschef på Strand kapitalförvaltning. SEB:s placeringsstrateg pekar i sin tur ut bolagstypen som generellt står för de högsta utdelningarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.