Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 23 March, 18:14

Dagens Media - 13 mar 19 kl. 16:48

Privata Affärer till Bonnier Business MediaPrivata Affärer har tidigare getts ut av Bonnier Magazines & Brands. Nu står det klart att titlarna går över till Bonnier Business Media: ”Vi är övertygade om fina synergier kring digital utveckling”, säger Mikael Nestius, vd på Bonnier Business Media..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Affärer, Bonnier Business Media, Bonnier Magazines, Mikael Nestius

Dela artikeln

51 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Privata, Affärertill , Bonnier, Business, Media
Dagens PS - 01 feb 18 kl. 09:54

Privata Affärer: Årets bästa fonder 2018

Spiltan har av affärstidningen Privata Affärer blivit tilldelad utmärkelsen årets fondbolag vid den årliga oberoende fondtävlingen årets fond. Därutöver vinner Spiltan pris som årets småbolag samtidigt som Spiltan Aktiefond Investmentbolag utsågs till läsarnas favorit. Det är fjärde gången Spiltan vinner pris som läsarnas favorit, en kategori som bestäms utifrån en omröstning på affärstidningens sajt.

PrivataAffärer - 24 aug 18 kl. 09:39

Privata Affärer en 40-årig framgångssaga

Per Hammarlund är Privata Affärers sjunde chefredaktör sedan starten 1978. Han kom till tidningen 2001, först som redaktionschef och blev sedan chefredaktör för drygt tio år sedan. Dessförinnan var han in- och utrikeschef i nio år på nyhetsbyrån FLT.

Cornucopia - 28 sep 17 kl. 08:18

Privata Affärer rekar tecknande av Climeon - som krydda

Magasinet Privata Affärer rekommenderar tecknande av aktier i energiteknikbolaget Climeons nyemission.

En första mediaanalys av Climeon finns nu ute via Privata Affärer, som landar i en rekommendation att teckna:"Men framför allt är det förstås den möjliga potentialen för Climeon där bolaget oblygt beskriver sin affärsidé som en del av en mer hållbar framtid på global nivå. Huruvida bolaget kommer lyckas med detta är naturligtvis svårt att säga, men uppenbart finns tekniken på plats varför aktiemarknaden kommer att vara intresserad.

Dagens PS - 21 dec 17 kl. 12:13

Privata Affärer: Nordnet Årets Bank 2017

Så här motiverar juryn utmärkelsen. Fredrik Lindberg, juryledamot i Årets Bank och chefredaktör för Privata Affärers systertidning Placeringsguiden, konstaterar att det händer saker snabbt hos Nordnet. Och Privata Affärer chefredaktör Per Hammarlund lyfter särskilt fram Nordnets bolåneerbjudande: ”Nordnet har under året erbjudit sina kunder ett mycket bra bolånealternativ.

PrivataAffärer - 06 okt 16 kl. 09:41

Privata Affärer ökar igen - upp 11 procent

Privata Affärer svarar för en ny stor ökning i senaste Orvesto-undersökningen, som mäter hur många läsare vi har av varje nummer av tidningen. Privata Affärer ökar med hela 11 procent....

PrivataAffärer - 05 jul 16 kl. 15:42

Fullsatt hos Privata Affärer i Almedalen

Almedalen har börjat – också för Privata Affärer. Trängseln var stor på Privata Affärers evenemang där det pratades privatekonomi ur många olika synvinklar....

Affärsvärlden - 25 feb 15 kl. 09:42

Privata Affärer: Köp programvaruföretaget

Privata Affärer ger programföretaget rekommendationen köp och plockar dessutom in två nya bolag i portföljen..

Affärsvärlden - 27 mar 15 kl. 16:29

Privata Affärer: Finns mer krut i kursraketen

Kursraketen Cellavision har mer att ge. Tillväxten bör kunna fortsätta även kommande år. Det skriver Privata Affärer i den senaste utgåvan och rekommenderar köp med riktkurs 62 kronor..

Affärsvärlden - 15 apr 15 kl. 13:52

Privata Affärer: Teckna teknologibolaget

Teknologibolaget Tobii är på väg till Stockholmsbörsen. Det är en intressant aktie för tillväxtinvesterare och för dig som vill chansa på kort sikt. Det skriver Privata Affärer i en analys på onsdagen..

Affärsvärlden - 11 maj 15 kl. 09:12

Privata Affärer tar in teknikhandelsföretag i aktieportföljen

Privata Affärer plockar i dag in OEM i aktieportföljen. Ut åker Sandvik och Thule då tidningen tar hem vinster efter uppnådda riktkurser. Riktkursen för OEM är satt till 135 kronor..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 10 timmar sedan

Ebba Kilman: ”Det är ett slagfält om talang”

HELGLÄSNING. Med 15 nya kunder i bagaget och nyrekryterade nyckelpersoner ska Ebba Kilman och Vizeum fortsätta vinna kunder och värna om de befintliga. För Dagens Media berättar Vizeum om de största utmaningarna för byrån, hur man förändrat arbetssättet och vad nästa steg blir..

Dagens Media - Igår: 16:04

Öppnar upp för totalförbud av spelreklam

Civilministern Ardalan Shekarabi (S) menar, i en intervju med Resumé, att det kan bli aktuellt med ett totalförbud för spelreklam..

Dagens Media - Igår: 15:15

Unik kampanj för att fylla premiärarenan

Djurgårdens IF och Clear Channel samarbetar inför allsvenska fotbollspremiären. ”Matchtröjan brukar alltid bli en snackis”, säger Clear Channels Karl Höglund till Dagens Media..

Dagens Media - Igår: 15:15

Unik kampanj för att fylla premiär-arenan

Djurgårdens IF och Clear channel samarbetar inför allsvenska fotbollspremiären. ”Matchtröjan brukar alltid bli en snackis”, säger Clear channels Karl Höglund till Dagens Media..

Dagens Media - Igår: 13:49

Storbanken väljer Hearts & Science

SEB har valt Omnicombyrån Hearts & Science. Uppdraget innefattar bland annat medieköp inklusive SEM och SEO..

Dagens Media - Igår: 13:41

Fokus trippelt Guldäggsnominerat

”Read proof sharing”, en applikation inspirerad av Jack Werners bok om källkritik, är nu nominerad i tre kategorier i Guldägget: ”Man måste vara säker på materialet man delar”, säger Claes de Faire, chefredaktör på Fokus..

Dagens Media - Igår: 11:59

DN startar Göteborgsredaktion

Dagens Nyheter startar en ny redaktion i Göteborg och anställer fem journalister. ”Det pågår saker där som inte kommer upp på den nationella radarn”, säger chefredaktör Peter Wolodarski till Medievärlden..

Dagens Media - Igår: 09:14

Spelbolag får böta 4 miljoner efter Spelpausbrott

Nu har de första bötesbeloppen delats ut till spelbolag som brutit mot den nya spellagen. Två bolag får betala sanktionsavgifter efter att de brutit mot Spelpaus..

Dagens Media - Igår: 11:06

Fler miljonböter väntar spelbolagen

Spelbolagen Genesis och Paf får betala de första sanktionsavgifterna efter att nya spellagen infördes. Och fler kommer det att bli, berättar Spelinspektionens generaldirektör för Dagens Media..

Dagens Media - Igår: 10:05

Facebook erkänner – miljontals lösenord utan skydd

Facebook medger att miljontals lösenord har lagrats som vanlig text och varit åtkomliga för upp till 20 000 anställda hos techjätten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.