DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 12:43

Liknande nyheter

Taggar: Investmentbolaget, Melker, Schörling, följerett , flertal, bolag
Realtid - 03 mar 16 kl. 08:35

Latour och Melker Schörling säljer i Loomis

tors, 2016-03-03 08:35Latour och Melker Schörling säljer i LoomisBolagen avyttrar nästan 10 miljoner b-aktier..

Affärsvärlden - 21 feb 14 kl. 15:29

Melker Schörling säljer allt i Bong

Melker Schörling har sålt hela innehavet i Bong..

DI - 02 mar 16 kl. 18:26

Lator och Melker Schörling säljer i Loomis

Latour och Melker Schörling avser att sälja hela sina respektive innehav av B-aktier Loomis. Det skriver Bloomberg News på onsdagen med hänvisning till ett mejl från Goldman Sachs som är bookrunner i processen..

Affärsvärlden - 03 mar 16 kl. 07:15

Latour och Melker Schörling säljer i Loomis

Latour och Melker Schörling ska sälja totalt 9,7 miljoner B-aktier i kontanthanteringsbolaget Loomis genom en så kallad accelererad bookbuilding..

DI - 14 feb 18 kl. 07:36

Melker Schörling säljer innehav för miljarder

Melker Schörling AB (MSAB) har under tiden 8-13 februari avyttrat B-aktier i sina innehavsbolag Assa Abloy, Securitas och Hexagon för sammanlagt 3,3 miljarder kronor, i syfte att eliminera nettoskulden och öka den finansiella flexibiliteten..

Affärsvärlden - 14 feb 18 kl. 07:53

Melker Schörling säljer innehav för miljarder

Melker Schörling AB (MSAB) har under tiden 8-13 februari avyttrat B-aktier i sina innehavsbolag Assa Abloy, Securitas och Hexagon för sammanlagt 3,3 miljarder kronor, i syfte att eliminera nettoskulden och öka den finansiella flexibiliteten..

Realtid - 14 feb 18 kl. 09:28

Melker Schörling säljer innehav för 3,3 miljarder

Melker Schörling AB har avyttrat aktier i Assa Abloy, Securitas och Hexagon..

DI - 15 mar 18 kl. 07:44

Melker Schörling säljer i AAK och Hexpol

Melker Schörling AB, nyligen utköpt från börsen, sålde den 9 mars aktier Hexpol och AAK för 51 respektive 21 miljoner kronor, sammanlagt således för 72 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

Affärsvärlden - 15 mar 18 kl. 07:46

Melker Schörling säljer i Hexpol och AAK

Melker Schörling AB, nyligen utköpt från börsen, sålde den 9 mars aktier Hexpol och AAK för 51 respektive 21 miljoner kronor, sammanlagt således för 72 miljoner kronor..

DI - 20 mar 18 kl. 17:43

Melker Schörling säljer i AAK

Melker Schörling AB, nyligen utköpt från börsen, har den 15 mars sålt närmare 42.000 aktier i AAK. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Utredningen är en seger för Trump

NEW YORK. Den särskilda åklagaren Robert Mueller verkar inte väcka några fler åtal mot Donald Trump eller hans närmaste medarbetarna inom ramen för Rysslandsutredningen, som blev klar på fredagen. Det är en seger för presidenten..

DI - 1 timme sedan

Kronofogden slog till mot Metro

Metro har fått påhälsning av Kronofogden, som utmätt 2,8 miljoner kronor på gratistidningens bankkonton, rapporterar Expressen. Metro har dock kvar skatteskulder på över 6 miljoner kronor..

DI - 2 timmar sedan

Storbankens valutavarning: Snart rasar kronan ännu mer

Till våren väntar mer stryk för den svårt sargade kronan, när tiotals miljarder flödar ut ur Sverige i form av utdelningar. Det spår SEB som också räknar med fortsatt motvind för valutan även på ett års sikt..

DI - 2 timmar sedan

Löfven försvarar januariavtalet: ”Vi höll högerextremismen borta”

Statsminister Stefan Löfven (S) försvarar januariavtalet i sitt tal på S-kongressen i Örebro. ”Vi höll högerextremismen borta från makten”, säger han..

DI - 3 timmar sedan

Fjällturismen hotad av halverad budget

Fjällturismen ökar och Sveriges fjälleder behöver rustas upp. Men budgeten har halverats och pengarna räcker inte till, enligt Naturvårdsverket. ”Vi har avbrutit upprustningen av lederna och lagt det på is”, säger Erik Hellberg Meschaks vid Naturvårdsverket..

DI - 3 timmar sedan

Rapport: Därför är dåliga chefer farliga för personalen

En kass chef är inte bara ett sänkte för produktiviteten, utan också rena säkerhetsfaran. På arbetsplatser med dåliga ledare är nämligen olycksrisken fem gånger så stor. ”Varje olycka är ett misslyckande”, säger Sofie Johansson, chefsanalytiker på företaget Brilliant Future.

DI - 4 timmar sedan

Beskedet: IS är besegrat i Syrien

Terrorgruppen IS har besegrats i Syrien, skriver en talesperson för den kurdiskledda USA-stödda SDF-alliansen på Twitter..

DI - 5 timmar sedan

Socialstyrelsen öppnar för ett tredje kön

Nu öppnar Socialstyrelsen för att lägga till ett tredje kön i officiell statistik, rapporterar SVT. Anledningen är att de vill väcka frågan om hur statistik kan bli mer inkluderande..

DI - 5 timmar sedan

Stjärninvesterare åker på kurssmäll

Forskningsbolaget Bioarctic rasade i veckan efter konkurrentens bakslag – trots att grundaren bedyrar att nyheten är positiv. På centralbanksfronten verkar Fed ha mjuknat rejält. Missade du något i veckan?

DI - 13 timmar sedan

Ingenjörskonst räddar det marina arvet

Luften gick ur resterna av varvsnäringen när oljepriset djupdök 2014. Men mariningenjörerna Mattias Heribertsson, Johan Ringnér och Hauke Laffrenzen gav inte upp, utan grundade Crest Consultants för att rädda kvar specialkompetens i Göteborg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.