Realtid > Ekonomi

Friday, 22 March, 11:55

Liknande nyheter

Taggar: Intacta-konkursen, stor, smällför , Skattverket

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 5 minuter sedan

"New Law konkurrerar inte med de stora byråerna"

Med New Law digitaliseras och industrialiseras advokatbranschen. Vad tycker Old Law om det? Vi ställde frågan till Johan Herrström, Lindahl, Maria-Pia Hope, Vinge, Kristina Einarsson, Setterwalls och Jan Dernestam, Mannheimer Swartling..

Realtid - 15 minuter sedan

AMF:s vd: Vi är inte nöjda

 – Det är ett första steg för att besvara de mest akuta anklagelserna mot Swedbank. Vi hade dock förväntat oss mer. Det säger AMF:s vd Johan Sidenmark..

Realtid - 45 minuter sedan

"Jag undrar om vi har läst samma rapport"

Aktiespararnas vd Joacim Olsson är skarpt kritisk till Swedbanks rapport och undrar om storägaren Folksam, som är positiva till rapporten, verkligen läst samma rapport. Joacim Olsson säger att "rapporten stärker känslan att man mörkar och döljer". .

Realtid - 45 minuter sedan

 Jool Markets mister tillstånd

Den nordiska investmentbanken Jool Markets har fått sitt banktillstånd indraget i Norge..

Realtid - 1 timme sedan

”Ingenting som dementerar UG:s uppgifter”

– Det finns ingenting i det här materialet som dementerar Uppdrag Gransknings uppgifter, säger Axel Gordh Humlesjö, reporter på Uppdrag granskning, i SVT:s Morgonstudion..

Realtid - 1 timme sedan

”Jag känner mig trygg”

– När du ser på det som är gjort och vad vi anmält och på rapporten så känner jag mig trygg med det arbete vi gör. Det säger Swedbanks vd Birgitte Bonnesen till Sveriges Radio..

Realtid - 1 timme sedan

Rapporten alla snackar om

FRA:s maskade rapport beskriver bland annat hur man observerat när bankansvariga utfört alla extraheringar av data från bankdatasystemen. Läs hela rapporten här..

Realtid - 3 timmar sedan

Tobin vill göra nyemission

Bostadsutvecklaren Tobin Properties styrelse föreslår att årsstämman beslutar om en nyemission på totalt 409 miljoner kronor Aktien rasar 28 procent i börsöppningen..

Realtid - 2 timmar sedan

Aktiespararnas vd rasar: "Bara skrap på ytan!"

Den utredning som Swedbank tillsatt efter misstankarna om pengatvätt är "inte seriöst", enligt Joacim Olsson, vd på Aktieägarna. Även Bill Browder är skarpt kritisk. ”Vi och alla andra väntar på en riktig penningtvättsgranskning," skriver han på Twitter..

Realtid - 2 timmar sedan

Aktiespararna rasar: "Bara skrap på ytan"

Den utredning som Swedbank tillsatt efter anklagelserna om misstänkt pengatvätt är "inte seriöst", enligt Joacim Olsson, vd på Aktieägarna. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.