DI > Ekonomi

Thursday, 21 March, 16:38

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Fiat, Chryslerska , återkalla, 860.000, bilar, aktien, backar
DI - 01 aug 15 kl. 12:20

Säkerhetsproblemet från hackare kan sträcka sig bortanför Fiat-Chrysler

Världens biltillverkare kan ha säkerhetsproblem som sträcker sig bortanför Fiat-Chrysler när det gäller just cybersäkerhet. Det uppger den amerikanska myndigheten National Highway Traffic Safety Administration, enligt Reuters.Den amerikansk-italienska fordonsjätten fick nyligen återkalla inte mindre än 1,4 miljoner fordon sedan det stått klart att bilarna kunde fjärrstyras.

Dagens PS - 23 mar 18 kl. 11:05

Fiat-Chrysler förlikas med stjärnans familj

Fiat-Chrysler har nått en förlikning med familjen till omkomna Star Trek-stjärnan Anton Yelchin, rapporterar Marketwatch. Skådespelaren dog i samband med att hans Jeep klämt fast honom vid uppfarten till hans hem för snart två år sedan. Som ett resultat av händelsen valde familjen att stämma Fiat-Chrysler för växelspaken i stadsjeepen.

Dagens PS - 10 jan 19 kl. 08:15

Dieselskandal står Fiat-Chrysler dyrt

Amerikansk-italienska fordonsjätten Fiat-Chrysler ska betala över 700 miljoner dollar i böter i samband med en förlikning med de amerikanska myndigheterna rörande en dieselskandal. Det rapporterar Reuters och hänvisar till källor. Fiat-Chrysler har sedan tidigare satt av kapitalet.

Dagens PS - 10 jan 19 kl. 08:15

Dieselskandal står Fiat-Chrysler dyrt

Amerikansk-italienska fordonsjätten Fiat-Chrysler ska betala över 700 miljoner dollar i böter i samband med en förlikning med de amerikanska myndigheterna rörande en dieselskandal. Det rapporterar Reuters och hänvisar till källor. Fiat-Chrysler har sedan tidigare satt av kapitalet.

DI - 09 mar 15 kl. 07:47

Fiat Chrysler återkallar över 700.000 bilar

Fiat Chrysler har beslutat sig för att återkalla inte mindre än 703.000 minivans/suv:s..

DI - 12 jul 15 kl. 09:32

Fiat Chrysler återkallar bilar

Amerikansk-italienska Fiat Chrysler har valt att återkalla ytterligare 88.000 fordon innehållande Takatas defekta krockkuddar, skriver AP..

Affärsvärlden - 13 jul 15 kl. 08:44

Fiat Chrysler återkallar 88 000 fordon

Amerikansk-italienska Fiat Chrysler har valt att återkalla ytterligare 88.000 fordon innehållande Takatas defekta krockkuddar, skriver AP..

DI - 29 jun 18 kl. 11:34

Hyundai avfärdar uppgifter om köpplaner av Fiat Chrysler

Hyundai Motor avfärdade på fredagen en artikel i tidningen Asia Times som hävdade att den koreanska biltillverkaren gärna vill köpa italiensk-amerikanska Fiat Chrysler. Artikeln saknar grund, enligt en talesperson för Hyundai som Bloomberg News talat med..

DI - 05 mar 19 kl. 15:47

Fiat Chrysler tillbakavisar uppgifter om försäljning av Maserati

Italiensk-amerikanska fordonskoncernen Fiat Chrysler kommer inte att sälja av lyxmärket Maserati men öppnar för förvärv..

Kristianstadsbladet - 21 aug 17 kl. 11:11

Kineser planerar bud på Fiat Chrysler

Kinesiska Great Wall Motor planerar lägga ett bud på italiensk-amerikanska fordonsjätten Fiat Chrysler, uppger en taleskvinna för det kinesiska bolaget. Huruvida ett bud skulle komma att omfatta hela Fiat Chrysler eller bara något av varumärkena, ville hon inte svara på.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Räntor & valutor: Fortsatt brexitpress på brittiska pundet

Europeiska statspappersräntor sjönk påtagligt i långa löptider på torsdagen i spåren på tydligt lägre USA-räntor efter mjuka Fedbesked på onsdagskvällen. Euron inledde dagen starkare mot en generellt svagare dollar, men försvagades efterhand när nedåtpressen mot brittiska pund fortsatte..

DI - 4 minuter sedan

IMF stödjer Federal Reserves mjuka penningpolitik

Internationella valutafonden, IMF, berömmer Fed för att centralbanken pausat räntehöjningarna. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters. Wall Street handlas upp på torsdagen..

DI - 5 minuter sedan

”Det räcker inte - det går åt fel håll!”

Klimatpolitiska rådets årsrapport är tydlig: Kraftiga åtgärder krävs om Sverige ska nå klimatmålen. .

DI - 15 minuter sedan

Brittiska företagare varnar för ”nationellt” nödläge utan brexitavtal

Den brittiska fackorganisationen TUC och industriförbundet CBI varnade på torsdagen premiärminister Theresa May för ett ”nationellt nödläge” om det blir en avtalslös brexit nästa vecka. Samtidigt väntade landet på besked från EU-toppmötet i Bryssel om man får skjuta på brexit..

DI - 15 minuter sedan

Mitt under härvan – Swedbanks antipenningtvättschef slutar

Swedbanks chef för arbetet med att motverka penningtvätt har sagt upp sig, uppger fler källor för Di. Banken avböjer att kommentera uppgifterna..

DI - 15 minuter sedan

Magdalena Andersson drar parallell med Nazityskland efter KD:s vändning

Magdalena Andersson (S) drar en historisk parallell mellan KD:s besked om att förhandla med SD och när högern i Tyskland släppte fram nazisterna.  ”Det här är en farlig väg att beträda”, säger hon. .

DI - 30 minuter sedan

DNB: Raset i Bioarctic omotiverat - bolaget vinnare på Biogen-flopp

Bioarctics kursras efter beskedet att Biogen och Eisai avbrutit sina studier av alzheimer-behandlingen aducanumab är inte motiverat enligt DNB. Den norska finansbolaget ser istället Bioarctic som vinnare.

DI - 30 minuter sedan

Skanska letar mark för ”Boklok”-bostäder i Storbritannien

Byggkoncernen Skanska söker efter mark i Storbritannien för att börja bygga så kallade ”affordable”-bostäder inom ramen för konceptet ”Boklok”. Det säger Claes Larsson, vice vd vid Skanska, som bland annat ansvarar för det ”prisvärda” Boklok-segmentet, till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 30 minuter sedan

EMU: Snabbestimat för konfidensindikator hushåll steg i mars

EU-kommissionens snabbestimat för konfidensindikatorn för hushåll i euroområdet steg till minus 7,2 i mars, jämfört med oreviderade minus 7,4 föregående månad..

DI - 30 minuter sedan

Nasdaq behåller observationsnotering för Oasmia

Nasdaq Stockholm har beslutat att observationsnoteringen av Oasmia skall kvarståmot bakgrund av att den nya styrelsen i bolaget på torsdagen meddelat att den inlett en genomlysning av bolaget ur flera aspekter, enligt ett pressmeddelande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.