Realtid > Ekonomi

Wednesday, 27 March, 03:19

Realtid - 13 mar 19 kl. 15:04

Izettles börsförberedelse väg till uppköpetDen stora fintechaffären 2018 då amerikanska Paypal köpte svenska Izettle för 19 miljarder kronor kom som en chock, inte minst för Izettles CFO Maria Zettergren. Men hennes och företagets långa arbete för att börsnotera Izettle kan ha bidragit till att Paypal vågade gå vidare..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Paypal, Izettle, Izettles CFO Maria Zettergren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Izettles, börsförberedelse, vägtill , uppköpet

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 10 timmar sedan

Uppgifter: ”EQT vill sälja IP-Only”

Riskkapitalbolaget EQT vill sälja fiberbolaget IP-Only. Det säger en källa till sajten Inframation News..

Realtid - 10 timmar sedan

Regelexpert ska lyfta Swedbank

För att förstärka Swedbanks styrelse i syfte att höja förtroendet för banken föreslår nu valberedningen att styrelsen förstärks med Kerstin Hermansson, tidigare vd för Svenska Fondhandlarföreningen..

Realtid - 10 timmar sedan

"Hyfsat stark signal som gör marknadsoron förståelig"

"Det snabba räntefallet på statsobligationer är inte bara en indikation på fallande inflation utan lika mycket en flykt från risk till säkerhet, vilket brukar vara en självförstärkande process när sentimentet svänger från ”greed” till ”fear”.  Det skriver Realtids Per Lindvall..

Realtid - 10 timmar sedan

”Jag har lite olika alternativ”

Fondkommissionären Mangolds finanschef Alena Panotzki lämnar bolaget, detta efter endast tre månader på sin tjänst. – Det är av privata skäl jag säger upp mig, säger hon till Realtid..

Realtid - 11 timmar sedan

Tre av fyra ansökningar till fondtorget ofullständiga

Erik Fransson är chef för fondtorgsavdelningen på Pensionsmyndigheten som nu håller på att hantera fondernas ansökningar till det nya fondtorget.  De nya tuffare kraven har inneburit att 269 fonder blivit borttagna från PPM:s fondtorg..

Realtid - 12 timmar sedan

”Går fonden dåligt är man väldigt utsatt som förvaltare”

Uppsalabaserade fondförvaltaren Didner & Gerge svek spararnas förtroende förra året och nu har utflödena tagit fart. Grundaren Henrik Didner berättar för Realtid om strategin för att vända utvecklingen..

Realtid - 12 timmar sedan

Nya styrelseledamöter i Intrum

Liv Fiksdahl och Andés Rubio föreslås som nya styrelseledamöter i Intrum. Synnöve Trygg och Fredrik Trägårdh har avböjt omval. .

Realtid - 13 timmar sedan

SEB:s vd ser inga tecken på systematisk penningtvätt

SEB:s vd Johan Torgeby uppger att banken inte sett några tecken på att ha blivit systematiskt utnyttjad för penningtvätt. .

Realtid - 13 timmar sedan

Spänningen stiger inför Swedbanks stämma

Aktiespararna har stärkts i sin uppfattning att inte bevilja ansvarsfrihet för Swedbanks ledning vid bolagsstämman på torsdag..

Realtid - 14 timmar sedan

"Oasmias gamla styrelse bröt mot god sed"

Oasmias dåvarande styrelse bröt mot god sed på ett antal punkter under den ägarkonflikt som pågått sedan hösten 2018. Det slår Aktiemarknadsnämndens fast i ett uttalande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.