DI > Ekonomi

Friday, 22 March, 15:05

DI - 13 mar 19 kl. 15:04

Nuders svar: Maktkamp med maffiametoder i ägarfamiljenPär Nuder uppger för Di att det är en maktkamp inom familjen Paulsson som ligger bakom att han nu tvingas bort från ordförandeposten i Skistar. ”Jag har varit i offentligheten i 40 år och jag har aldrig upplevt något liknande”, säger han. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nuder, Di, Paulsson, Skistar

Dela artikeln

38 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nuders, svar, Maktkampmed , maffiametoderi , ägarfamiljen
Sydsvenskan - 13 mar 19 kl. 17:53

Nuders svar: ”Maktkamp med maffiametoder i ägarfamiljen”

En maktkamp inom familjen Paulsson som ligger bakom att han nu tvingas bort..

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 19 kl. 17:53

Nuders svar: ”Maktkamp med maffiametoder i ägarfamiljen”

En maktkamp inom familjen Paulsson som ligger bakom att han nu tvingas bort..

DI - 13 mar 19 kl. 16:51

Göran Grosskopf: Nuders försvarstal faller på sin egen orimlighet

Pär Nuders försvarstal att han offrats i en maktkamp mellan Skistars två ägarfamiljer Paulsson faller på sin egen orimlighet.  Det hävdar Göran Grosskopf, som svingat bilan. ”Jag är nämligen gemensamt utsedd av de båda familjerna”, säger han till Di..

BT - 22 feb 11 kl. 00:45

Pär Nuders köttberg och välfärden

Framtidens välfärd är en stor börda för 200 kommuner, skriver Jens Magnusson på Dagens Nyheters debattsida. Magnusson är välfärdsekonom på SE-banken, den bank som vid ett uppmärksammat frukostmöte 2004 hade besök av finansminister Pär Nuder. Det var då Nuder talade fortare än han tänkte: "Detta köttberg av 40-talister som vi ska 60-talister ska föda ?

Politikerbloggen - 24 jan 11 kl. 13:38

PIHLBLAD ?Pär Nuders lobbyister ger inte upp?

PIHLBLAD KOMMENTERAR. Pär Nuder låter återigen meddela att han inte är ett smack intresserad av att kandidera som partiledare för Socialdemokraterna. Den här gången får vi nog tro honom.

Expressen - 26 jan 12 kl. 08:57

Löfven på möte på Nuders kontor

Stefan Löfven pekas ut som ny ledare för Socialdemokraterna. Enligt Västerbottens Folkblad är VU överens om att IF Metallbasen tar över efter Håkan Juholt. Expressen.

SvD - 09 maj 12 kl. 16:49

Heta reaktioner på Nuders ersättning

Nuders lön skapar bred debatt hos läsarna..

FriaTider - 11 dec 13 kl. 17:44

Bonniers maffiametoder måste få rättsliga följder

Ur Expressen MAFFIAMETODER: Hembesök och uthängningar ska skrämma invandringskritiska väljare till tystnad inför nästa års val. Tidningen Expressens massregistrering och trakasserier av våra läsare utgör inte bara en form av industrisabotage. Agerandet är framförallt ett angrepp på den fria åsiktsbildningen … Läs mer →.

GT - 05 maj 15 kl. 11:51

Bryggstrid på Flatön: "Rena maffiametoder"

Ett infekterat bryggbråk har uppstått på Flatön utanför Orust. På ena sidan företagaren Peter Rönnbäck som nyligen har köpt Handelsman Flink med tillhörande brygga. Nu har Kila Samfällighetsförening förbjudit Peter Rönnbäck att använda bryggan, skriver länktext.

Expressen - 23 feb 16 kl. 07:54

"Piskar kommuner – det är maffiametoder"

Arenakriterier ska uppfyllas och miljoner ska investeras. Kraven på SHL-klubbarna och kommunerna är stenhårda – och nu har ett uttalande från hockeyförbundets ordförande Anders Larsson fått Karlskronas kommunalråd Patrik Hansson att gå i taket. – Det är maffiametoder.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Swedbank lyckas inte lugna räntemarknaden

Fredagens Swedbankbeställda penningtvättsrapport från konsultbolaget FRA har misslyckats med att lugna räntemarknaden. Skuldinvesterare är fortsatt skeptiska till banken..

DI - 30 minuter sedan

Stålbolaget kommer ledas av två vd:ar

Stålbolaget Uddeholm kommer framöver att ledas av två vd:ar. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

Förlusten minskar för modebolaget – men snart är pengarna slut

Förlusten för modebolaget Wesc, noterat på First North, minskade i det fjärde kvartalet men det gjorde även omsättningen..

DI - 15 minuter sedan

Svagare signaler än väntat från den amerikanska industrin

Inköpschefsindex för den amerikanska industrin landade på 52,5 i mars enligt nya siffror från Markit. Analytikerna hade räknat med ett utfall på 53,6..

DI - 30 minuter sedan

Analyspodden: Då är det slagläge för Kinnevik

Di kunde i veckan berätta att Nordea ringt runt till analytiker och tonat ned förväntningarna, så kallad analytikermassage. ”Det blir ju ett informationsövertag för vissa delar av marknaden”, säger Di:s analytiker Johan Wendel..

DI - 30 minuter sedan

Deutsche Bank-chef dubblade lönen – tjänade 90 Mkr

Chefen för Deutsche Banks investmentverksamhet, Garth Ritchie, mer än dubblade sin årslön förra året till 8,6 miljoner euro, motsvarande över 90 miljoner kronor. Jättelönen är till och med högre än vad koncernchefen Christian Sewing tjänar, skriver Financial Times..

DI - 30 minuter sedan

Dags för S-kongress: Är det ett parti i kris som samlas i Örebro?

I dagens Ekonomistudion: Socialdemokraterna samlas till partikongress i dag. Är det ett parti i kris som möts i Örebro? I dag släpptes den externa granskningen av Swedbank.

DI - 45 minuter sedan

Terminerna pekar nedåt i New York inför öppningen

Terminerna för de ledande börsindexen i USA indikerade en öppning i rött veckans sista dag efter Federal Reserves något tillbakahållna prognos för den amerikanska ekonomin..

DI - 1 timme sedan

Oriflame-konkurrenten kan vara på väg att säljas igen

För tre år sedan delades kosmetikabolaget Avon Products upp i två bolag. Nu kan bolaget vara på väg in i samma koncern igen, enligt WSJ..

DI - 1 timme sedan

Svenska Spel vill dela ut 4,5 miljarder till statskassan

Det statliga spelbolaget Svenska Spel föreslår en utdelning på 4.478 miljoner kronor till statskassan för 2018. Det kan jämföras med de 4.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.