Realtid > Ekonomi

Wednesday, 27 March, 03:18

Realtid - 13 mar 19 kl. 14:36

Nuder avgår från ordförandeposten i Skistar efter ägarkravPär Nuder lämnar ordförandeposten i Skistar med omedelbar verkan efter anklagelser om ”olämpligt beteende” under VM i Åre..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Skistar, Nuder, VM, Åre

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nuder, avgårfrån , ordförandeposteni , Skistarefter , ägarkrav
Realtid - 13 mar 19 kl. 14:36

Nuder avgår från ordförandeposten i Skistar

Pär Nuder lämnar ordförandeposten i Skistar med omedelbar verkan. Tidigare finansminister Pär Nuder har blivit ombedd att lämna sin ordförandepost i styrelsen för Skistar efter ett ”olämpligt beteende” under VM i Åre..

PrivataAffärer - 13 mar 19 kl. 16:15

Skistar: Nuder avgår omedelbart som ordförande

Tidigare på onsdagen kom uppgifter från SVT om att Skistars största ägare Ekhaga Utveckling AB, som kontrolleras av familjen Paulsson, ville få bort Pär Nuder från ordförandeposten på grund av ”olämpligt beteende” i samband med skid-VM i Åre i februari. Pär Nuder har tillbakavisat anklagelserna om olämpligt beteende och menar att en maktkamp inom Skistar ligger bakom. – Jag har inte gått över några som helst gränser, det här är illasinnat förtal, säger Pär Nuder till SVT.

DI - 13 mar 19 kl. 14:26

Pär Nuder avgår från ordförandeposten i Skistar

Pär Nuder lämnar ordförandeposten i Skistar med omedelbar verkan..

DI - 19 mar 19 kl. 16:18

Pär Nuder lämnar ordförandeposten i AMF

Pär Nuder lämnar på egen begäran uppdraget som styrelseordförande i AMF, enligt ett pressmeddelande..

SR - 19 mar 19 kl. 16:32

Pär Nuder lämnar ordförandeposten i AMF

Pär Nuder lämnar uppdraget som styrelseordförande för pensionsbolaget AMF..

YLE - 08 mar 13 kl. 15:11

Kamp om ordförandeposten i regional räddningsnämnd

Jakobstad skall ha ordförandeposten för de fyra följande åren i den regionala räddningsnämnden med Karleby som värdkommun. Den nuvarande ordföranden är från Karleby. Ordförandeposten bör rotera mellan medlemskommunerna i värdkommunen, ansåg förhandlarna från de olika politiska partierna i samband med vinterns förhandlingar efter valet säger kontaktchef Anci Jylhä vid SFP:s kretskansli i Vasa och posten gick till Jakobstad Mikael HagströmMichael Hagström YleNu seglar en konflikt upp kring den här frågan eftersom den nuvarande ordföranden Mikael Hagström (C) vill fortsätta på posten.

Realtid - 04 mar 16 kl. 10:47

Tvingades lämna ordförandeposten i EY

fre, 2016-03-04 10:47Tvingades lämna ordförandeposten i EYÅtalade Helene Siberg Wendin blev inte omvald till EY:s Sverigeordförande vid senaste stämman. Hon har även avgått som chef för bolagets nordiska revisionsverksamhet..

Västerbottens Folkblad - 21 apr 16 kl. 18:33

Strid om ordförandeposten för Centerkvinnorna

Debatt om surrogatmödraskap och en strid om ordförandeposten. Det väntar Centerkvinnorna som ska hålla stämma i Folkets hus. Centerkvinnorna håller sin förbundsstämma i Umeå den 22–24 april.

Trelleborgs Allehanda - 02 sep 16 kl. 17:00

Oklart vem som tar över ordförandeposten

Vem tar över ordförandeposten när Lina Wedin Hansson avgår? ”En miljöpartist”, säger Emil Samnegård (MP). ”Det är tekniskt omöjligt”, säger kommunsekreterare Stefan Didrik..

DN - 13 mar 19 kl. 14:32

Pär Nuder avgår ur Skistars styrelse

Förre finansministern Pär Nuder – numera ordförande i börsnoterade Skistar – har uppmanats av sin styrelse att avgå, anklagad för ”olämpligt beteende”, skriver SVT. Nuder slår tillbaka och kallar det för förtal.   Nuder med omedelbar verkan ur styrelsen.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 10 timmar sedan

Uppgifter: ”EQT vill sälja IP-Only”

Riskkapitalbolaget EQT vill sälja fiberbolaget IP-Only. Det säger en källa till sajten Inframation News..

Realtid - 10 timmar sedan

Regelexpert ska lyfta Swedbank

För att förstärka Swedbanks styrelse i syfte att höja förtroendet för banken föreslår nu valberedningen att styrelsen förstärks med Kerstin Hermansson, tidigare vd för Svenska Fondhandlarföreningen..

Realtid - 10 timmar sedan

"Hyfsat stark signal som gör marknadsoron förståelig"

"Det snabba räntefallet på statsobligationer är inte bara en indikation på fallande inflation utan lika mycket en flykt från risk till säkerhet, vilket brukar vara en självförstärkande process när sentimentet svänger från ”greed” till ”fear”.  Det skriver Realtids Per Lindvall..

Realtid - 10 timmar sedan

”Jag har lite olika alternativ”

Fondkommissionären Mangolds finanschef Alena Panotzki lämnar bolaget, detta efter endast tre månader på sin tjänst. – Det är av privata skäl jag säger upp mig, säger hon till Realtid..

Realtid - 11 timmar sedan

Tre av fyra ansökningar till fondtorget ofullständiga

Erik Fransson är chef för fondtorgsavdelningen på Pensionsmyndigheten som nu håller på att hantera fondernas ansökningar till det nya fondtorget.  De nya tuffare kraven har inneburit att 269 fonder blivit borttagna från PPM:s fondtorg..

Realtid - 12 timmar sedan

”Går fonden dåligt är man väldigt utsatt som förvaltare”

Uppsalabaserade fondförvaltaren Didner & Gerge svek spararnas förtroende förra året och nu har utflödena tagit fart. Grundaren Henrik Didner berättar för Realtid om strategin för att vända utvecklingen..

Realtid - 12 timmar sedan

Nya styrelseledamöter i Intrum

Liv Fiksdahl och Andés Rubio föreslås som nya styrelseledamöter i Intrum. Synnöve Trygg och Fredrik Trägårdh har avböjt omval. .

Realtid - 13 timmar sedan

SEB:s vd ser inga tecken på systematisk penningtvätt

SEB:s vd Johan Torgeby uppger att banken inte sett några tecken på att ha blivit systematiskt utnyttjad för penningtvätt. .

Realtid - 13 timmar sedan

Spänningen stiger inför Swedbanks stämma

Aktiespararna har stärkts i sin uppfattning att inte bevilja ansvarsfrihet för Swedbanks ledning vid bolagsstämman på torsdag..

Realtid - 14 timmar sedan

"Oasmias gamla styrelse bröt mot god sed"

Oasmias dåvarande styrelse bröt mot god sed på ett antal punkter under den ägarkonflikt som pågått sedan hösten 2018. Det slår Aktiemarknadsnämndens fast i ett uttalande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.