DI > Ekonomi

Wednesday, 20 March, 12:03

Liknande nyheter

Taggar: Eskil, Erlandssonutreds för , sexuellt, ofredande
DN - 13 mar 19 kl. 14:18

Eskil Erlandsson utreds för sexuellt ofredande

Den förre C-ministern Eskil Erlandsson utreds för sexuellt ofredande, enligt ett pressmeddelande som Åklagarmyndigheten släppte på onsdagen. .

SVT - 13 mar 19 kl. 14:26

Eskil Erlandsson (C) utreds för sexuellt ofredande

Åklagare har inlett en förundersökning för att utreda de misstankar som framkommit mot den förre C-ministern Eskil Erlandsson gällande sexuella ofredanden..

Alliansfritt Sverige - 21 maj 14 kl. 19:06

Eskil Erlandsson (C) kampanjar mot en skolanedläggning hans parti är för

Politikerna i Älmhult har bestämt sig för att lägga ner Pjätterydskolan. Det är något de styrande i kommunen, Centerpartiet och Moderaterna är överens om. Men det stoppade inte landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) att underteckna en debattartikel tillsammans med en lokal centerpartistisk politiker med budskapet att skolan borde få vara kvar.

Politikerbloggen - 18 jan 11 kl. 16:56

MATLANDET Eskil Erlandsson vill ha mat i världsklass

DET NYA MATLANDET. Landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) deltar i Jordbruksverkets konferens för livsmedelsindustrin. - Min vision om att Sverige ska bli det nya matlandet i Europa är ett helhetsgrepp om jobben som skapas kring maten, säger Erlandsson.

BT - 17 okt 11 kl. 11:08

Eskil Erlandsson (C) tvingas flytta

Landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) lämnade riksdagen för fem år sedan - men bor kvar i en riksdagslägenhet i Gamla stan. Samtidigt får Göran Lindell (C), näringsministern och partiledaren Annie Lööfs ersättare, låna en tillfällig bostad av Moderaterna, skriver Metro.
En annan nybliven C-ersättare bor i ett rum på nio kvadrat.

Magazin24 - 28 mar 13 kl. 18:34

Öppet brev till landsbygdsminister Eskil Erlandsson

Inez Abrahamzon, ordförande Hela Sverige ska leva och Hela Norden ska leva, har skrivit ett öppet brev till landsbygdsminister Eskil Erlandsson. Eskil, härom dagen läste jag att du lovade värna bondens rätt i kommande landsbygdsprogram. Det är bra, men det räcker inte!

Regeringen - 05 maj 11 kl. 10:02

Matlandethuvudstaden tar emot Eskil Erlandsson

Fredag den 6 maj reser landsbygdsminister Eskil Erlandsson till årets Matlandethuvudstad Östersund. Matlandets fokusområden kommer att styra dagen som kantas av allt ifrån skolmatslunch till mathantverk och gårdsbesök. På bilden Jämtlands matlandetambassadör Fia Gulliksson och landsbygdsminister Eskil Erlandsson i samband med att Östersund utsågs till Matlandethuvudstad 2010.

Kristianstadsbladet - 23 jul 13 kl. 08:00

Skyddstillsyn för sexuellt ofredande

Foto: Scanpix
Inget försök till människorov, däremot flera fall av sexuellt ofredande. Nu har domen fallit mot Bromöllabon som stått åtalad. Mannen får betala skadestånd och ska behandlas för missbruk.

Alliansfritt Sverige - 12 nov 13 kl. 13:38

Eskil Erlandsson drar på sig astronomisk krognota – 10 000 förlorar jobbet

Matlandet Sverige. Förmodligen den mest absurda kampanj någon svensk regering sjösatt sedan Dr Alban skickades till Sydafrika för att sjunga om mopeder.
Upplägget var enkelt.

DN - 08 mar 19 kl. 12:24

M-ledamöter: Eskil Erlandsson la sin hand på våra lår

Tidigare C-ministern Eskil Erlandsson lämnar sin post som riksdagsledamot efter anklagelser om att han ska ha tafsat på fyra moderata riksdagskvinnor. Nu berättar M-ledamöterna Cecilie Tenfjord Toftby och Cecilia Magnusson om trakasserierna. – Jag varnade andra kvinnliga riksdagskollegor för Eskil Erlandsson, säger Magnusson.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Sampo vill ha bemyndigande att kunna lämna extrautdelning på 5 miljarder

Den finska finanskoncernen Sampos styrelse vill ha ett bemyndigande från årsstämman att kunna lämna en extrautdelning på upp till 500 miljoner euro eller 5,2 miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.  .

DI - 15 minuter sedan

Gruvbolag backar efter domstols-ja till Vale

Järnmalmspriserna föll och de globala gruvbolagen handlades ned på Londonbörsen sedan brasilianska Vale fått godkännande av en domstol att återstarta produktion vid gruvan Brucutu. Gruvan har varit stängd i spåren av den dammkatastrof som kostade 300 personer livet i slutet av januari..

DI - 1 timme sedan

Rättegång mot Carlos Ghosn väntas starta i höst

Rättegången mot japanska Nissans tidigare styrelseordförande Carlos Ghosn väntas starta i september. Det rapporterar det japanska public service-bolaget NHK med hänvisning till anonyma källor med insyn i diskussionerna mellan åklagare och försvar. .

DI - 1 timme sedan

Räntor & valutor: Pundet pressas av brexitosäkerhet

Brittiska räntor sjunker svagt och pundet tappar i onsdagens europeiska förmiddagshandel samtidigt som övriga europeiska räntor visar små rörelser. Dollarn är stabil mot euro och stärks lite mot yenen inför Feds räntebesked i kväll..

DI - 1 timme sedan

General Motors investerar 25 miljarder kronor i Brasilien

General Motors kommer investera omkring 2,7 miljarder dollar, motsvarande nästan 25 miljarder kronor, i två av bolagets anläggningar i delstaten Sao Paulo, Brasilien. .

DI - 1 timme sedan

Etiska fonder säljer bankaktier efter krisen: ”Lågt förtroende”

Misstankar om bankers penningtvätt får nu flera etiska eller hållbara fonder att rata aktier i Swedbank och Nordea. ”Vi följer den här processen noggrant och ser allvarligt på det som rapporterats”, säger Anna Strömberg, förvaltare och hållbarhetsansvarig på fondbolaget Catella..

DI - 1 timme sedan

Bekräftat: Karnov Group ska noteras – gör nyemission

Det juridiska informationstjänsteföretaget Karnov Group, där Norstedt Juridik ingår, avser genomföra en nyemission och notera sina aktier på Nasdaq Stockholm, enligt ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Oljefondens vd: ”Riskerna högre än tidigare”

Med en aktieandel på nära 70 procent är riskerna för den norska oljefonden, världens största statligt ägda investmentfond, större än de varit tidigare, säger fondens vd Yngve Slyngstad..

DI - 1 timme sedan

Miljonsmällen: Så mycket pengar förlorar Pär Nuder på avhoppen

Pär Nuder har på kort tid lämnat ett flertal styrelseuppdrag efter anklagelser om olämpligt beteende i samband med VM i Åre. Det kommer att svida i den tidigare finansministerns plånbok. .

DI - 1 timme sedan

Brittiskt husprisindex steg i januari

Storbritanniens husprisindex steg 1,7 procent i årstakt i januari..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.