DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 17:40

DI - 13 mar 19 kl. 12:43

Strategerna: Här finns värden på aktiemarknaden – ”Fortsatt potential i de här bolagen”Kraftiga fall i december har vänt till ordentliga lyft på börsen under inledningen av året. Swedbanks strateger ger nu sin syn på hur sparare ska agera framöver. ”Det bör finnas fortsatt potential i de här bolagen”, säger Mattias Isakson, aktiestrateg på Swedbank, rörande sektorerna som rekommenderas..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mattias Isakson, Swedbank

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: StrategernaHär finns , värden, aktiemarknadenFortsatt , potentiali , de här bolagen
VA - 10 jun 11 kl. 07:00

Hotet mot börsen

10 juni Förstora Bolagsboom. Marknaden för företagsobligationer för små och medelstora bolag växer. Foto: Joachim Lundgren   Hittills i år har det emitterats företagsobligationer i små och medelstora bolag för över 12 miljarder kronor, vilket kan jämföras med förra året då facit för helåret slutade på cirka 13 miljarder kronor.

PrivataAffärer - 04 dec 18 kl. 08:46

Swedbank sänker aktier till neutral

Det är första gången som aktier får neutral sedan december 2016 av strategerna på banken. Det framgår av ett pressmeddelande från banken. ”Förutsättningarna för optimism på aktiemarknaden finns fortfarande, men Swedbank Strategi & Allokering anar en tuff start på 2019.

Barometern - 31 aug 13 kl. 08:56

Enkel resa för Löfven

Statsminister Fredrik Reinfeldt har bildat skola med sina resor runt om i Sverige. Stora torgmöten och kon­ferenser har ersatts med samtal i mindre grupper och besök på arbetsplatser. När Socialdemokraternas Stefan Löfven i går besökte Kalmar var upplägget liknande.

Barometern - 31 aug 13 kl. 08:56

Enkel resa för Löfven

Statsminister Fredrik Reinfeldt har bildat skola med sina resor runt om i Sverige. Stora torgmöten och kon­ferenser har ersatts med samtal i mindre grupper och besök på arbetsplatser. När Socialdemokraternas Stefan Löfven i går besökte Kalmar var upplägget liknande.

Sydöstran - 02 feb 18 kl. 16:00

Socialdemokraterna riskerar tappa sina kärnväljare

En macho-strategi för arga väljare. Socialdemokraternas nya valstrategi presenterades under veckan. Den har diskuterats friskt inom de egna leden.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Italien öppnar för Kina trots protester

Italien har trots protester från USA och EU som första G7-land tecknat avtal med Kina om deltagande i infrastrukturprojekt BRI, populärt kallat den nya sidenvägen..

DI - 1 timme sedan

Blod och Game of thrones – vem vill inte klicka på det?

Kan reklam vara konst? Att reklam åtminstone kan uppnå konstnärlig höjd finns det många exempel på, från reklamfilmen 1984 för Apple Macintosh persondatorer, regisserad av Ridley Scott, till reklambyrån Paradisets annonser för klädföretaget Diesel som härom året visades i en stor utställning på Foto­grafiska museet..

DI - 1 timme sedan

Begagnad elektronik hett i andra hand

Våra hem är fyllda med saker vi inte vill ha, men medvetenheten om att någon annan kanske vill ha dem ökar. Mest ökar intresset för begagnad elektronik..

DI - 2 timmar sedan

Mäklarna: Vi börjar se en återhämtning

Bostadsmarknaden har stabiliserat sig och mäklarna räknar inte med några dramatiska prisförändringar under året. Men de lokala variationerna är stora och det finns gott om orosmoln. ”Det hänger fortfarande på en skör tråd”, säger Johan Engström, vd på Fastighetsbyrån..

DI - 2 timmar sedan

Kryssningsfartyg i sjönöd utanför Norge

Ett kryssningsfartyg med 1.300 passagerare ombord har fått motorproblem i hårt väder utanför Norges västkust. Norsk sjöräddning bekräftar för tidningen VG  att fartyget Viking Sky har skickat nödmeddelande och bett om assistans..

DI - 2 timmar sedan

Tusentals demonstrerar i London mot brexit

Tusentals så kallade remainers, britter som vill stanna kvar i EU, demonstrerar i centrala London. De kräver en ny folkomröstning om brexit..

DI - 2 timmar sedan

Överbefälhavare: ”IS fortfarande ett stort hot mot hela världen”

IS har besegrats i Syrien, uppger den USA-stödda SDF-alliansen. Terrorgruppen ska ha fråntagits det som kallats det sista IS-fästet i landet. ”Segern har varit extremt kostsam”, säger SDF-ledaren Mazlum Kobane..

DI - 4 timmar sedan

Experten: Jaga utdelningar bland börsens mittfältare

Utdelningssäsongen närmar sig med stormsteg, och marknadens stora utdelningsfokus är befogat, enligt Johan Thorén, förvaltningschef på Strand kapitalförvaltning. SEB:s placeringsstrateg pekar i sin tur ut bolagstypen som generellt står för de högsta utdelningarna..

DI - 4 timmar sedan

Göran Persson varnar för skatterevolt: ”Den saken måste lösas”

ÖREBRO. Mycket av det som står i Januariavtalet kommer aldrig gå att förverkliga. Det säger Göran Persson, och varnar S för att ensidigt ta bort värnskatten och därmed kraftigt gynna de med högst inkomster.

DI - 5 timmar sedan

Utredningen är en seger för Trump

NEW YORK. Den särskilda åklagaren Robert Mueller verkar inte väcka några fler åtal mot Donald Trump eller hans närmaste medarbetarna inom ramen för Rysslandsutredningen, som blev klar på fredagen. Det är en seger för presidenten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.