Expressen > Nyheter

Monday, 26 October, 11:39

Expressen - 13 mar 19 kl. 12:10

Clas Ohlson rasar på börsen - varslar personal om uppsägningJulhandeln blev en ekonomisk smäll för prylkedjan Clas Ohlson.Bolaget sålde under den viktigaste perioden på året mindre än förväntat.Det framgår av Clas Ohlsons ekonomiska rapport senaste kvartalet.– För första gången på många år växte inte marknaden under julhandeln i år i Sverige, Norge och Finland, skriver vd Lotta Lyrå.Samtidigt varslar företaget personal om uppsägning..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ohlson, Clas Ohlson, Clas Ohlsons, Sverige, Finland, Lotta Lyrå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Clas, Ohlson, rasar, börsen, varslar, personalom , uppsägning
Expressen - 14 mar 18 kl. 10:40

Clas Ohlson rasar på börsen

Clas Ohlson rasar börsen.Raset är ett direkt resultat av bolagets ekonomiska siffror när rörelseresultatet för det senaste kvartalet blev offentlig nu på morgonen.– Vi har under perioden investerat mer i marknadsföring och marginal för att driva försäljning, vilket har påverkat resultatet negativt jämfört med föregående år, skriver vd Lotta Lyrå i en kommentar.

VA - 14 mar 18 kl. 09:47

Prylkedjan Clas Ohlson rasar på börsen

Sämre än väntat för Clas Ohlson. .

BT - 11 dec 13 kl. 17:41

Clas Ohlson rusade på sjunkande börs

Stockholmsbörsen backade svagt på onsdagen och OMXS-index stängde på minus 0,2 procent. Clas Ohlson rusade efter en oväntat stark delårsrapport. Det var nedåt på majoriteten av de ledande börserna i Europa och Asien.

Expressen - 05 dec 18 kl. 11:21

Clas Ohlson: Inget för engelsmännen - butikerna läggs ner

Clas Ohlson slår igen sina butiker i Storbritannien.Vd Lotta Lyrå har tröttnat på att butikerna går med förlust år efter år utan sikte på någon vändning.Dessutom ska sortimentet i kedjans butiker optimeras.

DI - 12 mar 14 kl. 10:11

Börsen: Clas Ohlson rusar

Mot bakgrund av breda nedgångar i Asien med fortsatt oro för världslokomotivet Kina, något som gav avtryck även på tisdagens New York-börs, inledde såväl Stockholmsbörsen som de större europeiska handelsplatserna med betydande nedgångar på onsdagen. Clas Ohlson rusade däremot på en stark rapport..

Expressen - 20 sep 17 kl. 11:01

Clas Ohlson faller på börsen efter varning

Clas Ohlson faller tungt på börsen.Detta efter att Carnegie målat upp en pessimistisk framtidssyn för detaljhandelskedjan.– Vi fruktar att onlinekonkurrensen till slut kan ha börjat ta ut sin rätt, skriver Carnegie..

DI - 12 dec 18 kl. 10:04

Amazon-lättnad för Clas Ohlson, Qliro – stiger på börsen

Svenska detaljhandlare stiger på Stockholmsbörsen efter beskedet att det inte blir någon lansering av Amazons e-handelsplattform i Sverige för närvarande. Clas Ohlson, som föll brant på tisdagen, stiger med runt 2 procent..

DI - 13 mar 19 kl. 08:49

Stockholmsbörsen öppnar på minus – Clas Ohlson backar på rapport

Stockholmsbörsen inleder onsdagens handel på omkring minus 0,2 procent. Rapporterande Clas Ohlson och Systemair backar 6 respektive 8 procent..

DI - 13 mar 19 kl. 17:30

Uppåt på Stockholmsbörsen – Clas Ohlson rasade på rapport

Onsdagen blev relativt positiv historia på Stockholmsbörsen som bjöd på en mindre uppgång. Mot strömmen gick prylkedjan Clas Ohlson som rasade 10,9 procent. .

DN - 11 dec 13 kl. 17:53

Clas Ohlson rusade på sjunkande börs

Stockholmsbörsen backade svagt på onsdagen och OMXS-index stängde på minus 0,2 procent. Clas Ohlson rusade efter en oväntat stark delårsrapport..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.