DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 22:32

Liknande nyheter

Taggar: Loomisvd , säljer, aktierför , 900.000kronor
DI - 13 jun 18 kl. 15:57

Koncernriskchef miljonsäljer aktier i Loomis

Loomis koncernriskchef Martti Ojanen har sålt 6.000 aktier i kontanthanteringsbolaget, enligt Finansinspektionens insynslista..

PrivataAffärer - 12 mar 19 kl. 06:55

Storägare säljer allt i Loomis

Latour har accepterat ett bud och därefter avyttrat alla sina 2.528.520 A-aktier i Loomis, vilket motsvarar 3,4 procent av kapitalet och 23,8 procent av rösterna i Loomis.

Affärsvärlden - 23 feb 15 kl. 08:02

Vice vd minskar i Loomis

Lars Blecko, vice vd i Loomis, sålde sammanlagt 40.000 aktier i kontanthanteringsföretaget den 16-17 februari..

DI - 13 aug 13 kl. 15:15

Vd säljer i Loomis

Kontanthanteringsbolaget Loomis vd Lars Blecko har den 12 augusti sålt 2.000 B-aktier och äger därefter 150 aktier i bolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

Dagens PS - 18 sep 18 kl. 07:44

Topp köper aktier för en miljon kronor

Kontanthanteringsjätten Loomis personaldirektör Mårten Lundberg har den 17 september köpt 3.585 stycken aktier i Loomis. Aktierna köptes till kursen 278,94 kronor per aktie, till ett totalt pris av 1.

DI - 15 apr 14 kl. 10:19

Carnegie internmäklar i Loomis

Carnegie internmäklade en post på 860.000 B-aktier i Loomis på tisdagen till kursen 171,50 kronor..

PrivataAffärer - 29 jan 19 kl. 14:06

Här är onsdagsrapporterna du bör ha koll på

Rapporter onsdagen den 30 januari: Intrum (kl 7.00)
SEB (kl 7.00)
NCC (kl 7.

VA - 15 mar 11 kl. 08:07

Svagt nedåt

15 mars De amerikanska börserna återhämtade mycket tappad mark under handelns sista timmar, efter att ha inlett ned. Handeln dominerades av naturkatastrofen i Japan, och investerare försöker utvärdera dess finansiella effekter. Vid stängning var Dow Jones Industrial Average ned 0,4 procent till noteringen 11.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Många köp går åt skogen – här är tipsen för att lyckas

Många företagsköp går tyvärr åt pipan. Men den som gör alla rätt kan skörda stora värden i framtiden. Här är hemligheterna för lyckas med ett förvärv..

DI - 30 minuter sedan

Han ratade 50 företag – sen hittade han guldklimpen

MÖRRUM. Med förvärvet av Contura Steel blev entreprenörsdrömmen diskbänksrealism.  Efter alla år inom olika storbolag står nu diskbänkstillverkningen i Blekinge – liksom ägaren Patrik Jarlhage – för första gången på egna ben..

DI - 1 timme sedan

6.000 poliser och militärer gjorde lördagen ”lugn” i Paris

Lördagens protester i Frankrike blev betydligt lugnare än helgen innan, sedan den polisiära närvaron utökats och fått militärt understöd..

DI - 2 timmar sedan

Skatteexperter: Stålbad väntar privat vård

Den infekterade momsstriden inom vårdsektorn fortsätter. Frågan är så komplicerad att inte ens Skatteverket verkar på det klara med tillämpningen:  ”Vi kan inte ha en situation där handläggare gör olika bedömningar”, säger skatterådgivaren Cecilia Smedfors. .

DI - 2 timmar sedan

Justitieministern håller hårt i Mueller-utredning

USA:s kongress får vänta på att läsa den särskilde åklagaren Robert Muellers utredning om eventuella ryska kopplingar till president Donald Trump..

DI - 3 timmar sedan

Lastfartyg driver utanför Norges kust

Ännu ett fartyg har fått problem i det hårda vädret utanför Hustadvika på Norges västkust. .

DI - 3 timmar sedan

Massiv protest mot brexit på Londons gator

Över en miljon så kallade remainers, britter som vill stanna kvar i EU, demonstrerade på lördagen i centrala London. De kräver en ny folkomröstning om brexit..

DI - 3 timmar sedan

Här står nya striden om välfärden – och läget är pressat

Jakten på välfärdsvinster är avbruten. Nu startar jakten på kvalitet i både den privata och offentliga välfärden.  Men systemen är pressade och de ideologiska skillnaderna stora.

DI - 3 timmar sedan

Andersson: ”Klart att privata företag ska göra vinst”

I januariavtalet lovar regeringen att inte befatta sig med vinstbegränsningar eller vinstförbud. ”Den skadliga vänstersvängen är bruten”, säger Annie Lööf (C). .

DI - 4 timmar sedan

Pantkungen: Jag köpte it-fonder för 100.000 – en månad innan bubblan sprack

Bengt Lagerman styr över Sveriges alla pantmaskiner och smyger hem till barnen för att samla ihop deras pant. I retur får han ta hand om labradoren Noppe, den bästa – och sämsta – presenten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.