Realtid > Ekonomi

Tuesday, 26 March, 05:09

Realtid - 13 mar 19 kl. 11:15

Landshypotek Bank fortsätter växaLandshypotek Bank fortsätter att växa både i kundantal och i volym och den nya affären med bolån till hus märks allt tydligare i resultatet..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Bank

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Landshypotek, Bankfortsätter , växa
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Bra resultat för Landshypotek Bank

3 000 värmländska bönder, medlemmar i Landshypotek Ekonomisk förening, får tack vare ett rekordresultat för Landshypotek Bank dela på 9 miljoner kronor vilket motsvarar 12 procent i avkastning för 2014.- Totalt i landet får 45 000 medlemmar dela på 164 miljoner kronor. Att få 12 procent i avkastning i ett läge då Sverige har minusränta måste betecknas som en mycket bra avkastning, sa Henrik Toll, styrelseordförande i Landshypotek Bank, vid föreningens årsstämma i Karlstad..

Nya Wermlands Tidningen - 18 mar 14 kl. 06:00

Stor kreditförlust för Landshypotek Bank

Sett mot den totala utlåningen på 60 miljarder kronor är inte 2013 års kreditförluster för Landshypotek Bank, totalt 54 miljoner kronor, så uppseendeväckande, men det är tendensen som oroar. I går, vid Landshypoteks Banks regionstämma i Karlstad, bekräftade distriktschefen Robert Líljeholm, att flera värmländska gårdar finns med i gruppen gårdar som medverkat till kreditförlusterna. – Tyvärr är det på det sättet.

Jmini.se - 15 dec 15 kl. 14:44

Landshypotek Bank har passerat tio miljarder i sparande

Många nya sparkunder vill spara för landsbygden och attraheras av Landshypotek Banks goda villkor samt enkelhet i att öppna konto direkt på webben. Allt sedan Landshypotek Bank lanserade den nya digitala banken förra året har inlåningen stadigt v.....

Realtid - 31 okt 18 kl. 15:25

Danske Banks tidigare Sverige-vd kliver in i Landshypotek Bank

Landshypotek Bank har valt in Ann Krumlinde i styrelsen. Krumlinde har mångårig tidigare erfarenhet från bankvärlden, bland annat som vd för Danske Bank i Sverige..

Realtid - 06 mar 19 kl. 08:15

Ny ekonomi- och finanschef på Landshypotek Bank

Karl Högstedt lämnar Forex Bank och blir ny CFO på Landshypotek Bank. .

Nya Wermlands Tidningen - 28 aug 14 kl. 11:45

Ny distriktschef för Landshypotek Bank

Johan Asklund blir ny distriktschef för landshypotek Bank i Örebro och Värmland. Han efterträder avgående Robert Liljeholm..

DI - 26 jan 17 kl. 14:29

Landshypotek Bank tar fajt om bolånekunder

Med lant- och skogsbrukare i ryggen tar Landshypotek Bank upp fajten om bolånekunderna. I mars börjar banken låna ut till småhusägare utanför storstäderna..

VA - 10 mar 17 kl. 11:11

Landshypotek Bank växer med mångfald

Landshypotek Bank arbetar aktivt med inkludering – av både kunder och medarbetare. .

Realtid - 13 sep 17 kl. 08:38

Landshypotek Bank utmanar på bolånemarknaden

Landshypotek Bank utmanar på bolånemarknaden med en helt digital ansökan och en utlåningsränta på 0,99 procent..

Realtid - 19 okt 17 kl. 09:11

Ny vd på Landshypotek Bank

Per Lindblad blir ny vd för Landshypotek Bank. Han kommer närmast från SEB och tillträder som vd senast den 1 februari..

Realtid - 25 okt 17 kl. 08:27

Avtal24 inleder samarbete med Landshypotek Bank 

Avtal24 och Landshypotek Bank inleder nu ett samarbete som ger bankens kunder tillgång till juridisk rådgivning och hjälp med uppsättning av avtal som testamente, äktenskapsförord och samboavtal.  .

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 12 timmar sedan

Rollén måste betala ränta

Hexagons vd Ola Rollén måste betala ränta för att Skatteverket upptaxerat honom med 35 miljoner. Det har Förvaltningsrätten bestämt genom att avslå Rolléns överklagan..

Realtid - 12 timmar sedan

”Hård brexit allt mer troligt"

Labours Jeremy Corbyn  ser inte någon grund för en tredje omröstning om Mays brexitförslag i parlamentet.– Risken för en hård brexit ökar för varje dag och det är just nu det mest sannolika scenariet, säger Realtids brexitexpert Rickard Ydrenäs. .

Realtid - 13 timmar sedan

Lag om tjänstepensionsföretag skjuts upp - igen

Finansinspektionen har på nytt reviderat och skjutit fram sin tidsplan för de planerade föreskrifterna om tjänstepensionsföretag..

Realtid - 13 timmar sedan

Kaptena fick rätt mot Skatteverket

Nio kunder hos det svenska insurtechbolaget Kaptena har fått rätt i domstol när det gäller värderingen av onoterade aktier i LeoVegas  som överlåtits till kapitalförsäkring i Danica..

Realtid - 14 timmar sedan

Grundare lämnar styrelsen i Tobin

Tobin Properties grundare och transaktionschef Johan Varland lämnar styrelsen i Tobin Properties..

Realtid - 14 timmar sedan

Heba säljer fyra fastigheter

Fastighetsbolaget Heba har idag tecknat avtal om överlåtelse av totalt fyra fastigheter till tre olika köpare för totalt 465 miljoner kronor..

Realtid - 15 timmar sedan

”Man har gjort det man faktiskt skulle göra”

De som var kritiska mot FRA:s Swedbank-rapport har haft orimliga förväntningar. Det menar Carina Lundberg Markow, ägaransvarig på Folksam, som säger att rapporten svarar på det som den skulle besvara..

Realtid - 15 timmar sedan

Fabege ersätter inte Nuder

Fabeges valberedning har uppdaterat sitt förslag till styrelse inför stämman den 2 april. Pär Nuder ersätts inte..

Realtid - 17 timmar sedan

Maqs rekryterar från Evry

Advokatbyrån Maqs förstärker ytterligare inom affärsområdet Digital Business med rekryteringen av Mikael Satama Granberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.