DI > Ekonomi

Wednesday, 20 March, 16:37

DI - 13 mar 19 kl. 10:37

Ducka värdefällan – välj högutdelarna som klår börsenAtt blunda och köpa aktier är sällan en bra strategi. Det gäller även aktier som delar ut generöst. Di har därför med assistans av historien plockat fram aktierna som inte bara har en hög direktavkastning utan också oftast slagit börsen. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ducka, värdefällan, välj, högutdelarnasom , klår, börsen

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

InCoax invalt i styrelsen för Broadband Forum

InCoax har varit medlem i Broadband Forum (BBF) sedan 2017 och har nu blivit invalt i styrelsen, vilket är ett stort erkännande för InCoax..

DI - 15 minuter sedan

Brittiska parlamentet håller krisdebatt om brexit

Talmannen i det brittiska underhuset, John Bercow, ger klartecken till en krisdebatt om premiärminister Theresa Mays begäran om en senareläggning av utträdet ur EU till den 30 juni..

DI - 30 minuter sedan

Mångmiljardären ökar i succéinvesteringen – "väldigt bra avkastning”

Petter Stordalen är en av vinnarna efter att den första investeringen i Tibber mångfaldigats i värde. Den norske miljardären tror att den svenska-norska energiappen kan revolutionera elmarknaden och går nu in med ytterligare ett mångmiljonbelopp. .

DI - 30 minuter sedan

Analytiker: Finns inget alternativ till Boeings 737 Max för branschen

Det är orealistiskt att byta ut Boeings 737 Max enligt enligt analytiker på tyska Berenberg. Banken upprepar sin köprekommendation för aktien med förhoppningen att det är flygsystemet – och inte själva flygplanet – om orsakat olyckorna. Det rapporterar CNBC.

DI - 45 minuter sedan

Volvobilar ska stoppa berusade och farliga förare

Nya bilar från Volvo Cars ska med hjälp av kameraövervakning kunna eliminera problem med rattonykterhet och distraherade förare genom att bromsa eller stoppa fordonet, skriver biltillverkaren i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Snart kan trenden brytas – inflationen laddar för comeback

Inflationen må vara uträknad, men kanske inte död. Demografiska förändringar det närmaste decenniet har potential att vända de senaste 20-30 årens utveckling i sin motsats, säger Olof Manner i Makrorådet..

DI - 45 minuter sedan

Frankrike godtar inte brexitförlängning utan ”garantier”

Frankrike kommer inte att godkänna en förlängning av det brittiska EU-utträdet utan ”garantier”..

DI - 1 timme sedan

ChromoGenics har gått till final i Inission Innovation Award.

ChromoGenics produkt ConverLight AW är en av 3 finalister som slåss om 1,25 MSEK..

DI - 1 timme sedan

Svagt nedåt i New York inför kvällens Fed-besked

De ledande New York-börserna försvagades under onsdagens tidiga handel inför kvällens räntebesked från Federal Reserve. Centralbanken väntas hålla räntan oförändrad och fokus riktas i stället främst mot räntebanan och besked om balansräkningen. En del svaga bolagsbesked från Europa tyngde börshumöret..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.