DI > Ekonomi

Friday, 22 March, 05:47

DI - 13 mar 19 kl. 10:33

Omfattande tillslag mot telefonbedragarePolisen har gjort tillslag mot grupperingar som lurat äldre personer på hundratals miljoner kronor via telefon. Tillslaget innebär att totalt fyra kriminella nätverk, som har telefonbedrägerierna som en basinkomst, nu slagits ut i södra Sverige..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omfattande, tillslagmot , telefonbedragare
Sydsvenskan - 13 mar 19 kl. 10:14

Omfattande tillslag mot telefonbedragare

Polisen i region Syd har gjort tillslag mot grupperingar som utsatt äldre personer i hela landet för telefonbedrägerier. – Vi har gjort omfattande tillslag mot grova kriminella nätverk här i Malmö, säger Petra Stenkula, chef för polisens regionala utred.

Polisen - 05 dec 17 kl. 15:12

Omfattande tillslag och utredning mot organiserad människohandel

Under tisdagen genomfördes ett omfattande tillslag av polisen i region Syd mot organiserad människohandel m.m. med internationella förgreningar som omsatt miljonvärden.

UNT - 13 mar 19 kl. 10:14

Omfattande tillslag mot telefonbedragare

Polisen i region Syd har gjort tillslag mot grupperingar som utsatt äldre personer i hela landet för telefonbedrägerier..

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 19 kl. 10:14

Omfattande tillslag mot telefonbedragare

Polisen har gjort tillslag mot grupperingar som lurat äldre personer på hundratals miljoner kronor via telefon. Tillslaget innebär att totalt fyra kriminella nätverk, som har telefonbedrägerierna som en basinkomst, nu slagits ut i södra Sverige. – Vi ha.

GöteborgsPosten - 13 mar 19 kl. 10:29

Omfattande tillslag mot telefonbedragare

Polisen har gjort tillslag mot grupperingar som lurat äldre personer på hundratals miljoner kronor via telefon..

DN - 13 mar 19 kl. 10:56

Omfattande tillslag mot telefonbedragare

Polisen har gjort tillslag mot grupperingar som lurat äldre personer på hundratals miljoner kronor via telefon. Tillslaget innebär att totalt fyra kriminella nätverk, som har telefonbedrägerierna som en basinkomst, nu slagits ut i södra Sverige..

SmålandsPosten - 13 mar 19 kl. 11:43

Omfattande tillslag – fyra nätverk som lurar äldre har slagits ut

Polisen har gjort tillslag mot grupperingar som lurat äldre personer på hundratals miljoner kronor via telefon. Tillslaget innebär att totalt fyra kriminella nätverk, som har telefonbedrägerierna som en basinkomst, nu slagits ut i södra Sverige..

Sydsvenskan - 13 mar 19 kl. 10:47

Polisen: Omfattande tillslag mot telefonbedragare i Malmö

Fyra kriminella nätverk har lurat äldre personer på hundratals miljoner kronor via telefon..

SR - 24 sep 14 kl. 13:01

1000 gripna i jättelikt tillslag

Över 1000 personer har gripits runtom i Europa i ett omfattande tillslag mot den organiserade brottsligheten..

Sydsvenskan - 13 mar 19 kl. 10:47

Polisen: Omfattande tillslag mot kriminella nätverk i Malmö

Nätverken har lurat äldre personer på hundratals miljoner kronor via telefon..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Brexit skjuts upp i minst ett par veckor

EU och Storbritannien är redo att skjuta upp brexit med två veckor – eller två månader. Eller rent av ännu mer. Allt hänger på om landet säger ja eller nej till Theresa Mays utträdesavtal..

DI - 15 minuter sedan

Ericsson utmanar Amazon med öppen logistiklösning

Ericsson har tillsammans med det digitala logistikföretaget Logtrade i Malmö utvecklat en uppkopplad logistiklösning som kan utmana Amazon.  Första kund att testa konceptet är fastighetsbolaget Atrium Ljungberg, som vill föra samman e-handel och fysiska köpcentrum..

DI - 15 minuter sedan

E-handeln flyttar in under tak för att rädda köpcentrum

E-handelns framfart har än så länge inte fått fullt genomslag med butiksdöd i landets stora köpcentrum – men nästa år väntas en 30-årig uppåtgående trend brytas. Därför satsar fastighetsbolaget Atrium Ljungberg nu på att flytta in e-handeln i sina köpcentrum med en lösning som bygger på teknik från bland andra Ericsson..

DI - 30 minuter sedan

Han tar framtiden till Stockholm – och får kritik för sin ledarstil

Från 3d-printade handproteser till evigt liv. Den nya utställningen på ArkDes utforskar hur de innovationer som skapas i dag redan är en del av vår framtid. Men parallellt med utställningsbygget har museichefen också hamnat i blåsväder och anklagats för att ha en hårdhänt ledarstil..

DI - 6 timmar sedan

Risentas produkter återkallas efter sesammiss

Livsmedelskoncernen Paulig Foods återkallar alla produkter från varumärket Risenta som innehåller chiafrön eller solrosfrön, efter ett produktionsfel som medfört att produkterna riskerar att innehålla sesamfrön som kan vara skadligt för allergiker..

DI - 6 timmar sedan

Arkitektkontoret varslar: ”Tuffare tider framöver”

Arkitektkontoret Tengbom varslar. Anledningen är färre stora byggprojekt. ”Det kommer att råda tuffare tider framöver”, säger Johanna Frelin, vd på Tengbom.

DI - 7 timmar sedan

Stuteri i konkurs: Topphästar auktioneras ut

Ett danskt stuteri, som tidigare levererat tävlingshästar i toppklass, har gått i konkurs. Därför går nu i helgen 48 hästar på auktion på nätet. .

DI - 7 timmar sedan

Schlingmann: Näringslivsprofil inspirerade min ”svenska House of Cards”

Ett svenskt House of Cards – och med en välkänd styrelseordförande som förlaga för den fiktiva statsministern. Det är beståndsdelarna i en ny Viaplay-serie som är fritt baserad på Per Schlingmanns roman ”I maktens öga”..

DI - 8 timmar sedan

Nya H&M-chefen: ”Det sker en omställning”

Framtidens tillväxt ligger i tätare koppling mellan näthandeln och de fysiska butikerna. Det säger H&M:s nytillträdde Sverigechef, skåningen Filip Ekvall, i samband med invigningen av den ombyggda flaggskeppsbutiken vid Gustav Adolfs torg i Malmö. .

DI - 8 timmar sedan

Nikes resultat något bättre än väntat under tredje kvartalet

Sportartikeljätten Nike redovisar en omsättning i linje med förväntat under tredje kvartalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.