DI > Ekonomi

Tuesday, 26 March, 03:43

DI - 13 mar 19 kl. 10:34

Danske Bank minskar till under 10 procent i BygghemmaDanske Bank har minskat med cirka 1,23 miljoner aktier i Bygghemma och äger därefter nära 10,44 miljoner aktier. Det motsvarar 9,72 procent av aktierna och 9,75 procent av rösterna i bolaget, enligt ett flaggningsmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bank, Bygghemma

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danske, Bank, minskartill under 10 procent i , Bygghemma
DI - 10 nov 15 kl. 11:37

Danske Bank minskar i Björn Borg

Danske Bank minskar innehavet i Björn Borg till 4,7 procent av kapital och röster. Ägandet innehas av flera bolag inom Danske Bank, som Danske Capital/ Invest, Danica Pension och Danske Invest Management. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 10 sep 14 kl. 10:00

Danske Bank minskar innehav i Anoto

Danske Bank har minskat innehavet i Anoto Group till 4,51 procent av aktierna och rösterna. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 02 sep 16 kl. 16:53

Danske Bank minskar i MQ

Danske Bank har minskat sitt innehav i MQ till drygt 1,4 miljoner aktier och rösträtter..

Affärsvärlden - 12 sep 16 kl. 13:25

Danske Bank minskar i Eniro

Danske Bank har sammantaget minskat sitt innehav i Eniro till 9,61 procent av kapital och röster. Det framgår av ett flaggningsmeddelande med transaktionsdatum 9 september. Danskes innehav i Eniro är fördelat på olika fonder inklusive Danica Pension Försäkring.

Affärsvärlden - 14 aug 18 kl. 10:42

Förtroendet rasar för Danske Bank

Allmänhetens förtroende för Danmarks största långivare Danske Bank minskar..

YLE - 14 jun 16 kl. 13:00

Danske Bank: Ekonomin börjar ta fart

Danske Bank skruvar upp sin BNP-prognos för Finland för det här året och nästa år. Ekonomin har vuxit mer än väntat under början av året och konkurrenskraftsavtalet kan ge fart åt exporten konstaterar Danske Bank. Innevarande år står den privata konsumtionen och byggandet för tillväxten; nästa år skapas tillväxt genom exporten och investeringarna inom industrin.

Sydsvenskan - 10 feb 12 kl. 06:30

Danske Bank gör vinst - men mindre än väntat

Danske Banks ­resultat för fjärde ­kvartalet ­förra året blev en ­besvikelse. Banken­ ­redovisade en vinst för perioden på motsvarande 730 miljoner svenska kronor, jämfört med 1,7 miljarder svenska kronor motsvarande tid 2010.
MALMÖ.

Realtid - 02 nov 16 kl. 00:00

Cevian minskar i Danske Bank

Aktivistfonden Cevian minskar sitt aktieinnehav i Danske Bank..

Sydsvenskan - 11 feb 11 kl. 06:30

Danske Bank skrotar sina lokala varumärken

Skånes Provinsbank försvinner som varumärke i vår när Danske Bank skrotar sina lokala varumärken runt om i Sverige. Samtidigt pressas den danska bankjätten av skärpta krav på sin kapitalbas och planerar en nyemission på 20 miljarder danska kronor.
MALMÖ.

YLE - 01 nov 13 kl. 12:58

Kunder lämnar Danske Bank

Danske Bank förlorar kunder i rask takt. Enligt den danska tidningen Berlinske Business, som citeras av Dagens Industri, tappar Danske Bank upp till 600 kunder per dygn. En finländsk utredning nyligen visar att Danske Banks kunder är de mest missnöjda Under det första halvåret i år miste banken 40 000 kunder - under det tredje kvartalet i år försvann ytterligare 54 000 kunder från banken.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

De surfar på den tredje vågen virtuell verklighet

Henrik är grafikern, Nils programmeraren och Jaana den strukturerade spelutvecklaren som fick bli vd för Divine Robot. Tillsammans hjälper de företag med ”den tredje vågen” av virtuell verklighet..

DI - 5 timmar sedan

Larmet: Ny gräddfil för miljöbovar – ”förstår inte varför man gör detta”

Nya besiktningsregler har gjort att betydligt fler miljöfarliga bilar tillåts köras på de svenska vägarna, enligt en ny rapport.  ”Det är beklagligt, jag förstår inte varför man gör detta”, säger besiktningsbranschens talesperson Tord Fornander..

DI - 6 timmar sedan

Grundaren säljer majoritet i badklädesjätten

Di kan avslöja att grundaren Panos Papadopoulos säljer majoriteten av baddräktsjätten Panos Emporio. ”Anledningen till försäljningen är att jag vill utveckla Panos Emporio ännu mer”, säger Panos Papadopoulos..

DI - 6 timmar sedan

Wall Street stängde runt nollan – investerarna ratade Apples lanseringar

Wall Street handlades svängigt på måndagen, men när börsdagen summerades låg indexen nära nollstrecket. Mycket fokus låg på Apples lanseringsevent men it-jätten lyckades inte övertyga investerarna med sina nya tjänster. .

DI - 7 timmar sedan

Upplagt för storaffär i börsfiaskot

Nordic Capitals brittiska börsflopp är på väg att bli föremål för en svensk uppgörelse, erfar Di. Flera aktörer räknar på ett utköp efter att aktien fallit ihop, där EQT uppges vara en av intressenterna. Samtidigt driver hedgefonden Bodenholm på för en styckning.

DI - 7 timmar sedan

Investorbolaget öppnar för storförvärv

Mölnlycke Health Cares sårvårdsverksamhet vinner mark när stukade konkurrenter som Convatec slickar sina sår.  I fjärde kvartalet presterade Investors onoterade kronjuvel sin högsta organiska tillväxt på tio kvartal och nu öppnar vd Richard Twomey dörren för storförvärv. .

DI - 7 timmar sedan

Fortsatt tyst från Swedbanks storägare

Alecta och AMF har som tredje och femte största ägare Swedbank-topparnas öde i sin händer. Men på måndagen hade de båda pensionsjättarna inte satt ned foten i ansvarsfrågan. .

DI - 7 timmar sedan

Ingen Metro på tisdag – tryckeriet vill ha förskottsbetalning

Anställda på den krisande mediekoncernen Metro har inte fått sin lön för mars. Styrelsen uppges ha fattat beslut om att ansöka om företagsrekonstruktion. Samtidigt kommer besked om att tidningen inte kommer ut på tisdagen..

DI - 7 timmar sedan

Ny motgång för Boeing: Kina i mångmiljardaffär med Airbus

Motgångarna för amerikanska flygtillverkaren Boeing fortsätter. På måndagen tecknade bolagets franska konkurrent Airbus ett mångmiljardkontrakt med Kina som ska köpa 300 flygplan..

DI - 8 timmar sedan

Apple lanserar flera nya tjänster – men aktien backar

Apple har lanserat ett flertal nya tjänster på måndagskvällen under sitt "Showtime"-event på huvudkontoret i Kalifornien, däribland en tidigare utannonserad streamingtjänst.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.