Realtid > Ekonomi

Monday, 25 March, 04:22

Realtid - 13 mar 19 kl. 10:21

Sverige har fått 53 nya advokaterStyrelsen för Sveriges advokatsamfund antog 53 nya ledamöter vid sitt sammanträde den 7 mars. Flest nya advokaterna fick Mannheimer Swartling..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Sveriges,  Mannheimer Swartling

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigehar , fått53 nya , advokater
Politologerna - 23 apr 14 kl. 14:03

Social mobilitet, välfärdsstaten och adliga gener i Sverige

Jämlika möjligheter, till skillnad från jämlika utfall, är ett närmast universellt omfamnat politiskt värde. Socialdemokratins kamp mot klassklyftor är i mångt och mycket en kamp för att ens föräldrars ställning inte ska vara avgörande för barnens; för liberaler blir det mycket lättare att försvara ojämlikhet om alla har samma möjligheter att nå framgång. På Socialdemokraternas hemsida beskrivs jämlikhet som att: ”alla människor, oavsett vad, ska ges samma möjlighet att forma sitt eget liv och påverka sitt samhälle.

Sydsvenskan - 09 feb 11 kl. 00:05

Skäms inte för Sverige

Det finns skäl att tro på ett progressivt Sverige, med framsteg och rättigheter i centrum. Det är en sannare Sverigebild än den som sprids i England.
Från London fortplantas i dagarna en ny bild av Sverige över världen: En ociviliserad bananmonarki med en rättsskipning som mer liknar Egyptens än Storbritanniens.

Expressen - 04 mar 15 kl. 22:33

Dömda advokater borde tvingas sluta

I Sverige kan advokater som begår allvarliga brott fortsätta att arbeta som advokater. Hur kan detta vara möjligt?.

Kristianstadsbladet - 26 feb 11 kl. 04:00

"Folk i Sverige är gratisdårar"

Googlar man på sökorden: gratis juridisk rådgivning händer följande: Skärmen sprängfylls av jurister och advokater som vill dela ut gratisråd. Sida upp och sida ner.
Allt från större advokatbyråer och juristfirmor till juridikstudenter som provar sina kunskaper till nytta för en framtida karriär.

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

48 nya advokater i Sverige

Sveriges advokatsamfund har antagit 48 nya ledamöter, vilket betyder att Sverige fått lika många nybakade advokater..

Realtid - 02 apr 12 kl. 09:37

Nya advokater

Sverige har fått 51 nya advokater..

Realtid - 29 jan 13 kl. 09:36

49 nya advokater från olika delar av Sverige

Hannes Snellman, Mannheimer och Gernandt & Danielsson får flest nya advokater..

Realtid - 01 sep 14 kl. 10:19

Sverige får 79 nya advokater

Jenny Crafoord på Delphi, Erik Gadman på Hannes Snellman och Nazanin Esfandiari på Maqs är tre av Sveriges 79 nya advokater..

Realtid - 06 okt 14 kl. 09:17

Sverige har 43 nya advokater

Livet Prause på Cederquist, Sofia Gunnarsson på Baker & McKenzie, Patrik Rindstål på Lindahl och Rickard Isacson på Delphi är fyra av Sveriges 43 nya advokater..

Sydsvenskan - 21 apr 15 kl. 19:53

Välkommentill Sverige,Stenbeck

Cristina Stenbeck flyttar ”hem” till Sverige. Kinneviks ordförande och storägare, uppvuxen i USA och idag Londonbo, förklarar i Dagens industri att hon inte bott i Sverige sedan studietiden i Lund men att hon från många håll fått intrycket att Sverige är ett bra land att uppfostra barn i.Beslutet är glädjande.

Helsingborgs Dagblad - 21 apr 15 kl. 19:53

Välkommentill Sverige,Stenbeck

Cristina Stenbeck flyttar ”hem” till Sverige. Kinneviks ordförande och storägare, uppvuxen i USA och idag Londonbo, förklarar i Dagens industri att hon inte bott i Sverige sedan studietiden i Lund men att hon från många håll fått intrycket att Sverige är ett bra land att uppfostra barn i.Beslutet är glädjande.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 21 timmar sedan

”Bolagsstyrning är min hobby”

En del gillar att spela golf. Andra att jaga. Men Carl Svernlöv lever för juridiken kring hur bolag styrs..

Realtid - Igår: 14:51

Ny CFO på Eniro

Anne Langbraaten har utsetts till ny CFO på Eniro och medlem av koncernledningen och hon tillträder omgående..

Realtid - Igår: 07:30

Det gamla systemet fungerar bra – för delägarna på insidan

Juristbranschens uppstickare, tv-serien ”Billions” och Unni Jerndals förmodade entusiasm. Det är några ämnen från chefredaktör Johan Såthes helgkrönika..

Realtid - Igår: 07:00

Pär Nuder i hetluften

Intresset för Pär Nuder tycks omättligt. Hela tre artiklar om Skistars före detta ordförande tog sig in på veckans topplista. En krönika signerad Per Lindvall lockade också storpublik..

Realtid - I förrgår: 17:44

Prisregn över Citi

Finansbranschtidningen Global Capital har delat ut priser på årliga galan ECM Awards i London..

Realtid - I förrgår: 16:26

Prime Livings styrelseordförande slutar

Bostadsutvecklaren Prime Livings styrelseordförande Peter Gustafson lämnar sin post med omedelbar verkan. Ersättare blir Tobias Lennér.

Realtid - I förrgår: 15:05

Blackrock bekräftar köp av eFront

Fondjätten Blackrock bekräftar nu att man köper mjukvaruutvecklingsföretaget eFront för 1,3 miljarder dollar kontant, motsvarande 11,7 miljarder kronor. .

Realtid - I förrgår: 14:36

Intensivt arbete för jämställdhet på svenska banker

Jämställdhetsarbetet på bankerna i Sverige har intensifierats under de senaste åren. Det framgår av svar från åtta av bankerna som är verksamma i Sverige. "Jämställdhet är en förutsättning för framtida tillväxt, de bolag som inte förstår det är morgondagens förlorare," säger Danske Banks presschef Anna Sundblad..

Realtid - I förrgår: 13:23

"Swedbanks taffliga och ovilliga hantering fortsätter"

Intrycket av Swedbanks försök att ta initiativet och lägga korten på bordet i den pågående realityserien om penningtvätt imponerade inte. ”To be continued” är den enda slutsatsen som kan dras, skriver Realtids krönikör Per Lindvall..

Realtid - I förrgår: 11:50

"New Law konkurrerar inte med de stora byråerna"

Med New Law digitaliseras och industrialiseras advokatbranschen. Vad tycker Old Law om det? Vi ställde frågan till Johan Herrström, Lindahl, Maria-Pia Hope, Vinge, Kristina Einarsson, Setterwalls och Jan Dernestam, Mannheimer Swartling..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.