DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 17:28

Liknande nyheter

Taggar: Sveriges råstålsproduktion, stiger, årsbasis
Affärsvärlden - 09 jul 14 kl. 14:12

Svensk råstålsproduktion stiger

Den svenska råstålsproduktionen uppgick till 400.500 ton under juni. Det är en ökning med 8,1 procent på årsbasis..

DI - 11 maj 16 kl. 20:57

Svensk råstålsproduktion ned på årsbasis

Den svenska råstålsproduktionen uppgick till 410,7 tusen ton under april, vilket innebar en minskning med 7,7 procent på årsbasis..

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 15 kl. 09:40

Huspriserna stiger med 10 procent

Småhuspriserna steg med 1 procent under tremånadersperioden september—november jämfört med tremånadersperioden före, enligt SCB:s Småhusbarometern. På årsbasis innebär det ett prislyft på 10 procent.Skillnaderna är stora mellan länen på månadsbasis, med fallande priser i Blekinge och kraftiga prislyft i Gotlands län.

Affärsvärlden - 15 sep 14 kl. 07:44

Svensk råstålsproduktion sjunker

Den svenska råstålsproduktionen uppgick till 306.400 ton under augusti. Det är en minskning med 3,6 procent på årsbasis..

DI - 16 apr 15 kl. 09:15

Svensk råstålsproduktion plus 7,4 procent

Den svenska råstålsproduktionen uppgick till 462,5 tusen ton under mars, vilket innebar en ökning med 7,4 procent på årsbasis.Det visar statistik från branschorganisationen Jernkontoret..

DI - 14 jun 17 kl. 12:53

Svensk råstålsproduktion sjönk 9,6 procent i maj

Den svenska råstålsproduktionen uppgick till 374,6 tusen ton under maj månad, vilket innebar en minskning med 9,6 procent på årsbasis. Det visar statistik från branschorganisationen Jernkontoret. .

DI - 15 aug 17 kl. 10:22

Svensk råstålsproduktion råstark

Den svenska råstålsproduktionen uppgick till 342,6 tusen ton under juli månad, vilket innebar en ökning med 5,1 procent på årsbasis.  Det visar statistik från branschorganisationen Jernkontoret. .

DI - 13 apr 18 kl. 10:05

Svensk råstålsproduktion sjönk i mars

Den svenska råstålsproduktionen uppgick till 433 tusen ton under mars månad, vilket innebar en minskning med 3 procent på årsbasis. Det visar statistik från branschorganisationen Jernkontoret.  Hittills i år är produktionen ned med 3 procent.

Dagens PS - 04 jan 18 kl. 11:01

Nordea: Bopriserna stiger i Stockholm

Det skriver Nordeas chefsanalytiker i ett marknadsbrev. Enligt Nordeas chefsanalytiker Andreas Wallström väntas bostadspriserna i Sverige ha varit stabila i december. I Stockholm tros priserna på bostadsrätter till och med ha stigit under månaden.

PrivataAffärer - 06 sep 18 kl. 10:01

SCB: Nu stiger villapriserna

Småhusbarometern visar att priserna steg i snitt 2 procent under den senaste tremånadersperioden jun – aug, jämfört med den föregående perioden mar-maj. Mellan de två senaste tremånadersperioderna redovisas stigande priser i 14 av Sveriges 21 län. Den högsta prisuppgången på länsnivå redovisas i Kalmar län med 7 procent, följt av Västerbottens län med 6 procent.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Blod och Game of thrones – vem vill inte klicka på det?

Kan reklam vara konst? Att reklam åtminstone kan uppnå konstnärlig höjd finns det många exempel på, från reklamfilmen 1984 för Apple Macintosh persondatorer, regisserad av Ridley Scott, till reklambyrån Paradisets annonser för klädföretaget Diesel som härom året visades i en stor utställning på Foto­grafiska museet..

DI - 1 timme sedan

Begagnad elektronik hett i andra hand

Våra hem är fyllda med saker vi inte vill ha, men medvetenheten om att någon annan kanske vill ha dem ökar. Mest ökar intresset för begagnad elektronik..

DI - 1 timme sedan

Mäklarna: Vi börjar se en återhämtning

Bostadsmarknaden har stabiliserat sig och mäklarna räknar inte med några dramatiska prisförändringar under året. Men de lokala variationerna är stora och det finns gott om orosmoln. ”Det hänger fortfarande på en skör tråd”, säger Johan Engström, vd på Fastighetsbyrån..

DI - 1 timme sedan

Kryssningsfartyg i sjönöd utanför Norge

Ett kryssningsfartyg med 1.300 passagerare ombord har fått motorproblem i hårt väder utanför Norges västkust. Norsk sjöräddning bekräftar för tidningen VG  att fartyget Viking Sky har skickat nödmeddelande och bett om assistans..

DI - 2 timmar sedan

Tusentals demonstrerar i London mot brexit

Tusentals så kallade remainers, britter som vill stanna kvar i EU, demonstrerar i centrala London. De kräver en ny folkomröstning om brexit..

DI - 2 timmar sedan

Överbefälhavare: ”IS fortfarande ett stort hot mot hela världen”

IS har besegrats i Syrien, uppger den USA-stödda SDF-alliansen. Terrorgruppen ska ha fråntagits det som kallats det sista IS-fästet i landet. ”Segern har varit extremt kostsam”, säger SDF-ledaren Mazlum Kobane..

DI - 4 timmar sedan

Experten: Jaga utdelningar bland börsens mittfältare

Utdelningssäsongen närmar sig med stormsteg, och marknadens stora utdelningsfokus är befogat, enligt Johan Thorén, förvaltningschef på Strand kapitalförvaltning. SEB:s placeringsstrateg pekar i sin tur ut bolagstypen som generellt står för de högsta utdelningarna..

DI - 4 timmar sedan

Göran Persson varnar för skatterevolt: ”Den saken måste lösas”

ÖREBRO. Mycket av det som står i Januariavtalet kommer aldrig gå att förverkliga. Det säger Göran Persson, och varnar S för att ensidigt ta bort värnskatten och därmed kraftigt gynna de med högst inkomster.

DI - 5 timmar sedan

Utredningen är en seger för Trump

NEW YORK. Den särskilda åklagaren Robert Mueller verkar inte väcka några fler åtal mot Donald Trump eller hans närmaste medarbetarna inom ramen för Rysslandsutredningen, som blev klar på fredagen. Det är en seger för presidenten..

DI - 6 timmar sedan

Kronofogden slog till mot Metro

Metro har fått påhälsning av Kronofogden, som utmätt 2,8 miljoner kronor på gratistidningens bankkonton, rapporterar Expressen. Metro har dock kvar skatteskulder på över 6 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.