DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 22:04

DI - 13 mar 19 kl. 09:25

Sparare rustar för ras – ”finns fog för en viss börsoro”Andelen sparare som tror på börsnedgång har ökat den senaste tiden, bland dem som köper så kallade Bull- och Bearprodukter. ”Det finns fog för en viss börsoro efter den här kraftiga uppgången vi har haft”, säger Nordnets sparekonom Frida Bratt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bull, Bearprodukter, Nordnets, Frida Bratt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sparare, rustarför , rasfinns , fogför en , viss, börsoro
Dagens PS - 01 nov 18 kl. 08:00

Småsparare gillar Spotify – trots raset

I dag släpper den svenska musiksuccén – som gjorde börsentré i USA i våras – sin kvartalsrapport. Spotify har blivit en dyr affär, så här långt, för sina aktieägare. På tre månader har motsvarande över 90 miljoner kronor gått upp i rök, som Dagens PS kunde berätta i går med hänvisning till SvD Näringsliv.

DI - 28 sep 17 kl. 14:29

H&M:s ras slår hårt mot svenska sparare

Klädjätten H&M faller på börsen efter rapporten. Det är den mest ägda aktien på Stockholmsbörsen och fallet är därför ett hårt slag för svenska småsparare..

SmålandsPosten - 28 okt 13 kl. 12:53

Eon rustar för storm

Kraftbolaget Eon har satt sina medarbetare i beredskap och rustar för stormen.
? Vi vet ju att kunder kommer drabbas, säger bolagets presschef Mattias Hennius.

Skånskan - 07 maj 16 kl. 14:00

Rustar inför valfrihetsreform

Kävlinge Vid årsskiftet kan Kävlinge ha fattat beslut om att införa fritt val för äldreboende, så kallat LOV. En privat aktör rustar redan för framtiden. En bygglovsansökan för 72 lägenheter i Stationsstaden har lämnats in.

Skånskan - 06 apr 18 kl. 09:13

Nu ska det våras för höstens lag

FOTBOLL Vanstads IF nämns med respekt inför den stundande seriepremiären i fotbollens division 6 östra.Premiären i division 6 sydöstra
6 april: Sövestad-Kiviks AIF (18.30).

HBL - 27 sep 12 kl. 11:23

Storägare och småsparare har sålt Telia Sonera-aktier

Nordea Fonder har sålt merparten av sina aktier i Telia Sonera, skriver Dagens Nyheter. Skälet är bolagets agerande i omstridda länder. Också småsparare har sålt sina aktier.?

Kristianstadsbladet - 02 okt 13 kl. 13:34

Skåne rustar mot klimathotet

Vidden av klimathotet mot världen står klart i ett nytt FN-dokument.Nu har Skåne anlitat en av forskarna från FN:s klimatpanel till sin egen rapport om hur länet drabbas.
Smältande isar på Arktis och stigande havsnivåer.

Opinionen.se - 08 okt 13 kl. 14:45

Skakigt för kortsiktiga småsparare

USA-oron har lett till fallande börskurser den senaste tiden. För småsparare kan det innebära en skumpig resa framöver. Kortsiktiga sparare råder privatekonomerna därför att sälja aktier och fonder och placera pengarna på sparkonton.

Kristianstadsbladet - 08 okt 13 kl. 14:44

Skakigt för kortsiktiga småsparare


USA-oron har lett till fallande börskurser den senaste tiden. För småsparare kan det innebära en skumpig resa framöver. Kortsiktiga sparare råder privatekonomerna därför att sälja aktier och fonder och placera pengarna på sparkonton.

Trelleborgs Allehanda - 08 okt 13 kl. 14:44

Skakigt för kortsiktiga småsparare


USA-oron har lett till fallande börskurser den senaste tiden. För småsparare kan det innebära en skumpig resa framöver. Kortsiktiga sparare råder privatekonomerna därför att sälja aktier och fonder och placera pengarna på sparkonton.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Många köp går åt skogen – här är tipsen för att lyckas

Många företagsköp går tyvärr åt pipan. Men den som gör alla rätt kan skörda stora värden i framtiden. Här är hemligheterna för lyckas med ett förvärv..

DI - 5 minuter sedan

Han ratade 50 företag – sen hittade han guldklimpen

MÖRRUM. Med förvärvet av Contura Steel blev entreprenörsdrömmen diskbänksrealism.  Efter alla år inom olika storbolag står nu diskbänkstillverkningen i Blekinge – liksom ägaren Patrik Jarlhage – för första gången på egna ben..

DI - 30 minuter sedan

6.000 poliser och militärer gjorde lördagen ”lugn” i Paris

Lördagens protester i Frankrike blev betydligt lugnare än helgen innan, sedan den polisiära närvaron utökats och fått militärt understöd..

DI - 1 timme sedan

Skatteexperter: Stålbad väntar privat vård

Den infekterade momsstriden inom vårdsektorn fortsätter. Frågan är så komplicerad att inte ens Skatteverket verkar på det klara med tillämpningen:  ”Vi kan inte ha en situation där handläggare gör olika bedömningar”, säger skatterådgivaren Cecilia Smedfors. .

DI - 1 timme sedan

Justitieministern håller hårt i Mueller-utredning

USA:s kongress får vänta på att läsa den särskilde åklagaren Robert Muellers utredning om eventuella ryska kopplingar till president Donald Trump..

DI - 2 timmar sedan

Lastfartyg driver utanför Norges kust

Ännu ett fartyg har fått problem i det hårda vädret utanför Hustadvika på Norges västkust. .

DI - 2 timmar sedan

Massiv protest mot brexit på Londons gator

Över en miljon så kallade remainers, britter som vill stanna kvar i EU, demonstrerade på lördagen i centrala London. De kräver en ny folkomröstning om brexit..

DI - 3 timmar sedan

Här står nya striden om välfärden – och läget är pressat

Jakten på välfärdsvinster är avbruten. Nu startar jakten på kvalitet i både den privata och offentliga välfärden.  Men systemen är pressade och de ideologiska skillnaderna stora.

DI - 3 timmar sedan

Andersson: ”Klart att privata företag ska göra vinst”

I januariavtalet lovar regeringen att inte befatta sig med vinstbegränsningar eller vinstförbud. ”Den skadliga vänstersvängen är bruten”, säger Annie Lööf (C). .

DI - 4 timmar sedan

Pantkungen: Jag köpte it-fonder för 100.000 – en månad innan bubblan sprack

Bengt Lagerman styr över Sveriges alla pantmaskiner och smyger hem till barnen för att samla ihop deras pant. I retur får han ta hand om labradoren Noppe, den bästa – och sämsta – presenten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.