Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 26 March, 05:59

Dagens Media - 13 mar 19 kl. 09:14

Kommunikatörerna som bytt FOMO mot JOMOTredje säsongen av Uppstickarna inleds med ett avsnitt där programledarna Johanna Snickars och Karin Bäcklund intervjuar sig själva. Efter önskemål från lyssnare delar de med sig av sina resor genom kommunikationsbranschen, lärdomar av att nästan bränna ut sig och hur de ser på sina personliga varumärken..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
FOMO, JOMO, Uppstickarna, Johanna Snickars, Karin Bäcklund

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunikatörernasom , bytt, FOMOmot , JOMO
Resume - 11 jun 15 kl. 10:11

Nu har det hänt: kommunikatörerna fler än journalisterna

På tio år har mediehusen minskat redaktionerna med 25 procent. Samtidigt har antalet kommunala kommunikatörer ökat med 106 procent. Det skriver Dagens Samhälle..

Sydsvenskan - 30 sep 15 kl. 04:00

Myt att kommunikatörer försvårar för medier

Pia Rehnquist inleder sin krönika i lördagens Sydsvenskan med ett exempel på hur en offentligt anställd kommunikatör uppmanar sin chef att lägga locket på i en känslig fråga. Otvetydigt är den enskilde kommunikatörens agerande dåligt och oprofessionellt. Men det är inte ett agerande som är symtomatiskt för branschen i stort.

Sydsvenskan - 11 jun 15 kl. 08:20

Kommunikatörer ersätter journalister

Journalistyrken försvinner samtidigt som antalet kommunala kommunikatörer blir allt fler. På fyra år har kommunikatörerna blivit 30 procent fler och på tio år drygt fördubblats, enligt en granskning som tidningen Dagens Samhälle gjort tillsammans med Sveriges Radio Medierna. Samtidigt har 1 000 journalistjobb försvunnit.

Helsingborgs Dagblad - 11 jun 15 kl. 08:20

Kommunikatörer ersätter journalister

Journalistyrken försvinner samtidigt som antalet kommunala kommunikatörer blir allt fler. På fyra år har kommunikatörerna blivit 30 procent fler och på tio år drygt fördubblats, enligt en granskning som tidningen Dagens Samhälle gjort tillsammans med Sveriges Radio Medierna. Samtidigt har 1 000 journalistjobb försvunnit.

Resume - 14 nov 13 kl. 07:30

Kommunikatörer siktar mot toppen


Svenska marknads- och kommunikationschefer är oftare representerade i ledningsgruppen än i Danmark, Norge och Finland.Men mycket vill ha mer....Ambitionen att bli vd är högre väsentligt bland de svenska kommunikatörerna än hos sina nordiska kollegor.

SmålandsPosten - 19 jan 19 kl. 04:00

Behöver Växjö 50 kommunikatörer?

Skattebetalarnas förening och deras Slöseriombudsman uppmärksammade nyligen att de kommunala kommunikatörerna blir allt fler. Speciellt Göteborgs och Malmös kommuner lyfts fram. Här i Växjö har vi också vår beskärda del av kommunala kommunikatörer.

Dagens Media - 29 nov 17 kl. 13:49

De har fetast lönekuvert hos annonsörerna

LÖNELIGAN 2017. Här är marknadsförarna och kommunikatörerna med de högsta lönerna..

GöteborgsPosten - 30 mar 18 kl. 11:39

Fler kommunikatörer än någon annan kommun i landet

Kommunikatörer och journalister har olika uppdrag och båda yrkeskårerna fyller viktiga funktioner i ett demokratiskt samhälle, om det råder inga tvivel och vi har heller inte påstått något annat, skriver Fouad Youcefioch Josefin Ziegler, SVT Nyheter Väst, i en replik på DIK:s debattartikel från den 29 mars..

Dagensanalys.se - 26 okt 18 kl. 14:13

”Kommunikation är grunden för all förändring”

Olle har intervjuat Hanna Brogren som är VD på Sveriges kommunikatörer. Här berättar Hanna om hennes syn på kommunikation och förändring.  Hanna Brogren är unik inom den svenska kommunikatörseliten.

Sydsvenskan - 03 aug 15 kl. 04:00

Tystnadskulturen breder ut sig

”En fri press kan vara god eller dålig, men utan frihet kan den aldrig bli annat än dålig”.Det var den franske Nobelpristagaren Albert Camus som sa det, och han hade rätt. Pressens frihet har alltid varit villkorad.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 timmar sedan

Rapport: Streaming går om tv-tittandet

För första gången går antalet videostreamingskunder om antalet kunder för kabel-tv globalt sett..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Lämnar Meter för Discovery

Producenten Maria Eriksson lämnar produktionsbolaget för att bli exekutiv producent på Discovery..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Tittartapp för ”Let's dance”

TV4:s premiäravsnitt av ”Let's dance tappar tittare, jämfört med förra säsongen..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Metros anställda utan lön

Christen Ager-Hanssen räknar med att lönerna kommer kunna betalas ut i samband med en framtida företagsrekonstruktion som ännu inte är officiell..

Dagens Media - 18 timmar sedan

”Stjärnornas stjärna” lockar miljonpublik

TV4:s satsning ”Stjärnornas stjärna” ökade i antal tittare när över en miljon i helgen bänkade sig framför tv-sofforna..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Metro om annonseringen: ”Business as usual”

Christen Ager-Hanssen ska begära företagsrekonstruktion och dra ned på både utgivning och personal, men Metros säljdirektör säger att det är ”business as usual” som gäller för säljavdelningen..

Dagens Media - 19 timmar sedan

IUM om Metro: ”Svårt att få ett svar som kan kännas tryggt”

Metros vd Christen Ager-Hanssen har flaggat för att man kommer begära företagsrekonstruktion och att utgivningstakten kommer påverkas. Dagens Media vänder sig till medierådgivare för att ta reda på hur oroliga annonsörer egentligen bör vara..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Metro ska begära rekonstruktion

Metro har skatteskulder på miljonbelopp hos Skatteverket – nu säger Metros vd Christen Ager-Hanssen att en rekonstruktion liknande Stampens är ”naturligt”..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Bindefeld: ”Jag var 30 år före andra i reklambranschen”

I veckans avsnitt av ”Under 15” gästas Henric Smolak av entreprenören och PR-gurun Micael Bindefeld som berättar om sitt liv och erfarenheter och hur han gick sin egna väg från omtalad frisör till landets mest kända festfixare..

Dagens Media - I förrgår: 08:00

Ebba Kilman: ”Det är ett slagfält om talang”

HELGLÄSNING. Med 15 nya kunder i bagaget och nyrekryterade nyckelpersoner ska Ebba Kilman och Vizeum fortsätta vinna kunder och värna om de befintliga. För Dagens Media berättar Vizeum om de största utmaningarna för byrån, hur man förändrat arbetssättet och vad nästa steg blir..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.