DI > Ekonomi

Wednesday, 27 March, 04:09

DI - 13 mar 19 kl. 08:32

Boliden upprepar investeringsprognos inför kapitalmarknadsdagenGruvjätten Boliden upprepar sin investeringsprognos om knappt 8 miljarder kronor inför onsdagens kapitalmarknadsdag. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Boliden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boliden, upprepar, investeringsprognosinför , kapitalmarknadsdagen
PrivataAffärer - 16 jan 19 kl. 10:19

Deutsche: Köpläge i Boliden

”Boliden är en av de aktier som har lägst risk och som har mer defensiva egenskaper i den grupp bolag vi följer. Aktien har värderats ned kraftigt jämfört med europeiska och globala basmetallproducenter”, skriver Deutsche Bank. Höstens kursnedgång följer på de tredje kvartalets svaga rapport och ledningens prognos om en ökning av investeringarna, capex, om 30 procent för 2019, påminner banken, som räknar med en ökad klarhet gällande investeringarna framöver.

SvD - 08 dec 14 kl. 22:48

Verizon: upprepar capex-prognos fÖr helÅret 2014

Den amerikanska teleoperatören Verizon upprepar sin investeringsprognos om capex på cirka 17 miljarder dollar för 2014..

DI - 13 mar 19 kl. 13:55

Boliden sneglar på krisdrabbad konkurrent

Boliden ställer sig inte helt oäven till att köpa den stora europeiska konkurrenten. Men priset är inte ännu rätt, menar Kerstin Konradsson på kapitalmarknadsdagen. .

DI - 16 feb 15 kl. 17:34

Boliden: Kepler Cheuvreux och UBS höjer riktkurser

Boliden får se höjda riktkurser från de båda analytikerhusen Kepler Cheuvreux och UBS. Det rapporterar Dow Jones Newswires. Kepler Cheuvreux höjer riktkursen till 156 kronor från 126 kronor och upprepar rekommendationen behåll.

VA - 03 maj 11 kl. 12:15

Boliden bommar

3 maj  Bolidens resultat före skatt blev 1.301 miljoner kronor för det första kvartalet (1.196).

DI - 04 jul 14 kl. 10:42

Storbanken tror på Boliden

Credit Suisse ser positiva valutaeffekter för Boliden efter Riksbankens oväntade räntesänkning och upprepar bedömningen outperform för Boliden med en riktkurs på 114 kronor. Det skriver banken i en analys daterad den 4 juli..

DI - 13 feb 15 kl. 12:46

DNB lyfter upp Boliden

DNB Markets höjer riktkursen för Boliden till 116 kronor, från tidigare 110 kronor men upprepar rekommendationen sälj efter rapporten i går. Med nuvarande kurs på 160 kronor för Boliden innebär det en nedsida på 27 procent till bankens riktkurs..

DI - 17 nov 14 kl. 12:41

Sandvik: Upprepar utsikter från kvartalsrapport

Sandvik bekräftar under kapitalmarknadsdagen sin syn från tredje kvartalet på gällande marknadsförhållanden och uppdaterade sin vägledning gällande valutaeffekter, medan den återstående vägledningen som togs fram i samband med rapporten för tredje kvartalet 2014 var oförändrad..

DI - 17 jan 11 kl. 08:42

Boliden: Handelsbanken höjer riktkursen

Handelsbanken Capital Markets har höjt riktkursen på Boliden till 170 kronor från tidigare 140 kronor och upprepar rekommendationen köp..

DI - 04 jul 11 kl. 09:33

Boliden: Handelsbanken sänker riktkursen

Handelsbanken Capital Markets sänker riktkursen för gruvbolaget Boliden till 145 kronor, från tidigare 155 kronor, och upprepar rekommendationen köp för aktien..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Komiker kan bli näste Ukrainas president

En chokladkung står mot en abdikerad gasdrottning och en komiker när Ukraina på söndag väljer president. ”Tre frågor är viktiga i valkampen. Det är korruptionen, de låga pensionerna och energipriserna”, säger Östeuropforskaren Mi Lennhag..

DI - 5 timmar sedan

Skör återhämtning för en krigsstukad ekonomi

Ukrainas ekonomi har stabiliserats efter katastrofåren 2014-2015. ”Folk är ändå väldigt missnöjda med vad som har uppnåtts”, säger Volodymyr Sidenko, politisk analytiker i huvudstaden Kiev..

DI - 5 timmar sedan

Boeing 737 Max 8 har tvingats nödlanda

Ett flygplan av olycksmodellen Boeing 737 Max 8 hamnade i nödläge under en passagerarlös flygning i USA på tisdagen..

DI - 5 timmar sedan

Apple undviker importförbud i andra tvisten med Qualcomm

Apple har undgått ett potentiellt importförbud av iPhones i den andra patenttvisten med Qualcomm som behandlades av USA:s internationella handelskommission under tisdagen. Kommissionen förklarade ett Qualcomm-patent för batterisparande ogiltigt. .

DI - 6 timmar sedan

Liberalernas besvikelse: ”Hyckleri Wallström!”

Liberalerna är djupt besvikna på utrikesminister Margot Wallströms sätt att hantera önskan om en Magnitskijlag, att hänvisa till EU och FN.  ”Det är ett sätt för henne att sopa det här under mattan”, säger Joar Forssell, riksdagsledamot..

DI - 6 timmar sedan

Bara Wallström stretar emot svensk Magnitskijlag

Sverige bör ha en egen Magnitskijlag. Det är i stort sett sett samtliga riksdagspartier överens om.  Men utrikesminister Margot Wallström (S) stretar emot..

DI - 6 timmar sedan

Volvo Cars tar in nya miljarder via obligationsmarknaden

Volvo Cars har återigen gett sig ut på obligationsmarknaden och tagit in 600 miljoner euro, motsvarande drygt 6,2 miljarder kronor. Efterfrågan bland investerarna uppges ha varit stark..

DI - 7 timmar sedan

Uppgångarna på Wall Street mattades när Apple vände ner

New York-börserna stängde på plus men tappade en del från toppnivåerna tidigare under dagen. Indextunga Apple vände från plus till minus under handeln efter att bolaget hotats med importförbud av vissa Iphonemodeller..

DI - 7 timmar sedan

Telia lovar lyft i höst – men förteget kring försvarets utspel

Telekomjätten Telia når inte upp till vinstmålen under första halvåret 2019, men står fast vid kassaflödesguidning och höjer ambitionen för rörelsekapitalet. ”Andra halvan av året blir starkare”, säger vd Johan Dennelind..

DI - 7 timmar sedan

M vill stycka Telia – nu kan de köra över regeringen

Trots Försvarsmaktens varningar står Moderaterna på sig om Telia, och partiet vill nu driva fram en omstrukturering av bolaget för att kunna sälja de kommersiella delarna.  Och mycket talar nu för att regeringen körs över och kommer tvingas utreda en försäljning av telejätten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.