DI > Ekonomi

Monday, 25 March, 04:22

DI - 13 mar 19 kl. 08:49

Stockholmsbörsen öppnar på minus – Clas Ohlson backar på rapportStockholmsbörsen inleder onsdagens handel på omkring minus 0,2 procent. Rapporterande Clas Ohlson och Systemair backar 6 respektive 8 procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ohlson, Clas Ohlson, Systemair

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsenöppnar på , minus, Clas, Ohlson, backar, rapport
DI - 08 jun 12 kl. 18:14

Stockholmsbörsen: Minus trots sen återhämtning

Stockholmsbörsen stängde något ned på fredagen trots en återhämtning under sen eftermiddag. Spanien var fortsatt i fokus medan tysk export var svagare än väntat..

DI - 14 jun 12 kl. 18:07

Stockholmsbörsen: Minus efter ökad oro

Stockholmbörsen stängde lägre på torsdagen, även om en viss återhämtning kom mot slutet. Stigande lånekostnader i eurozonens krisländer ökade oron på marknaden. Nokia föll tungt efter att ha sänkt sin prognos..

BT - 11 dec 13 kl. 17:41

Clas Ohlson rusade på sjunkande börs

Stockholmsbörsen backade svagt på onsdagen och OMXS-index stängde på minus 0,2 procent. Clas Ohlson rusade efter en oväntat stark delårsrapport. Det var nedåt på majoriteten av de ledande börserna i Europa och Asien.

DN - 11 dec 13 kl. 17:53

Clas Ohlson rusade på sjunkande börs

Stockholmsbörsen backade svagt på onsdagen och OMXS-index stängde på minus 0,2 procent. Clas Ohlson rusade efter en oväntat stark delårsrapport..

GöteborgsPosten - 11 dec 13 kl. 17:54

Clas Ohlson rusade på sjunkande börs

Stockholmsbörsen backade svagt på onsdagen och OMXS-index stängde på minus 0,2 procent. Clas Ohlson rusade efter en oväntat stark delårsrapport..

BT - 12 mar 14 kl. 17:36

Kinesisk oro sänkte Stockholmsbörsen

Kurserna på Stockholmsbörsen backade på onsdagen pressade av oro för vart konjunkturen är på väg i Kina. Det breda OMXS-indexet stängde på minus 0,9 procent. Även på de ledande Europeiska börserna föll kurserna.

Trelleborgs Allehanda - 15 apr 14 kl. 10:51

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen backar. Vid 10.45 hade OMXS-index gått ned 0,6 procent till 431,8.

Kristianstadsbladet - 15 apr 14 kl. 10:51

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen backar. Vid 10.45 hade OMXS-index gått ned 0,6 procent till 431,8.

BT - 15 apr 14 kl. 10:51

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen backar. Vid 10.45 hade OMXS-index gått ned 0,6 procent till 431,8.

Kristianstadsbladet - 11 jun 14 kl. 12:14

Stockholmsbörsen sjunker


Efter en trevande inledning bestämde sig handlarna på Stockholmsbörsen att trycka ner kurserna en aning. Strax efter klockan 12 låg OMXS-index på minus 0,3 procent. Även de ledande Europabörserna faller, och där något mer.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Metro drar ner på personal och utgivning

Mediebolaget Metros stora skulder gör att företaget står inför en rekonstruktion, rapporterar Expressen. Man drar också ned på utgivningen och personalstyrkan ska minskas..

DI - 6 timmar sedan

Vita husets svar: ”Totalt och fullständigt frikännande av USA:s president”

Den så kallade Rysslandsutredningen har inte funnit att Donald Trump eller personer i hans kampanj samarbetat medvetet med Ryssland. ”Justitiedepartementets avgörande är ett totalt och fullständigt frikännande av USA:s president”, meddelar Vita huset via ett Twitterinlägg av pressekreterare Sarah Sanders..

DI - 7 timmar sedan

Uppgifter: Rapport om ryssutredningen släpps snart

Politiker i den amerikanska kongressen har uppmärksammats om att de kommer att få ett brev från justitieminister William Barr inom den närmaste halvtimmen, rapporterar Reuters. Det framgår inte vad detta brev kan tänkas innehålla..

DI - 8 timmar sedan

C-toppen till attack mot AF-chefen: ”Helt orimligt”

Arbetsförmedlingens beslut att lägga ned 130 kontor går på tvärs mot Januariavtalet. Det anser Centerpartiet, som slår fast att myndigheten måste finnas närvarande i hela landet.  ”Arbetsförmedlingens ledning har agerat förhastat och på egen hand”, säger Martin Ådahl, partiets arbetsmarknadspolitiska talesperson..

DI - 9 timmar sedan

Tysk miljardärsfamilj medger naziförflutet

En av de rikaste familjerna i Tyskland medger nu tidigare generationers kopplingar till regimen i Nazityskland. Familjeföretagets starke man och hans son som efterträdde honom stödde nazisterna och drog nytta av att Nazityskland tvingade människor till arbete. Företagens verksamhet var av stor vikt för den tyska krigsmakten..

DI - 9 timmar sedan

Förvaltaren spår rally: Börsen ska upp 8-12 procent till nyår

Börsen tuffar på. I år har den rusat över 12 procent – och festen ser ut att fortsätta, enligt börsexperterna Johan Thorén och Johan Hagbarth som båda tror på nya rekordnivåer i år. .

DI - 10 timmar sedan

Mätning: Svensken bävar för kontantlöst samhälle

Användningen av kontanter minskar drastiskt, och 2025 väntas hälften av alla butiker sluta acceptera kontanter. Samtidigt ryggar allt fler svenskar nu tillbaka för ett helt kontantfritt samhälle, visar en Sifo-undersökning..

DI - 10 timmar sedan

Uppgifter: Uber nära saudiskt mångmiljardköp

Taxitjänstbolaget Uber är nära att slutföra förvärvet av den Dubai-baserade konkurrenten Careem. Miljardaffären kan presenteras under den kommande veckan, enligt källor till Bloomberg..

DI - 12 timmar sedan

Trafikverket varnar: Förbifart Stockholm försenas ”kraftigt” – kostnadssmäll väntar

Huvudentreprenören för en central del av Förbifart Stockholm har efter år av flagrant misskötsel nu kastats ut från sitt miljarduppdrag. Hela projektet kommer nu att försenas – ”kraftigt” – och bli dyrare, enligt Trafikverket..

DI - 12 timmar sedan

Haveriet riskerar slå ut underleverantörer

Haveriet på Lovön drabbar inte bara tidplanen i projektplanen. Tungt investerade underleverantörer riskerar att slås ut när de inte får betalt på flera månader – och Trafikverket tvår sina händer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.