DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 18:01

Liknande nyheter

Taggar: Gaming, Innovationbörjar , handlas, Stockholmsbörsenden 26 , mars
Affärsvärlden - 13 mar 19 kl. 08:57

Då handlas Gaming Innovation på Stockholmsbörsen

Gaming Innovation, GIG, vars aktie i dag handlas i Oslo, kommer att parallellnoteras på Stockholmsbörsen..

DI - 23 mar 17 kl. 13:12

Stockholmsbörsen: Uppåt efter avvaktande start

Efter fyra dagars nedgångar handlas Stockholmsbörsen oregelbundet kring nollan. Även ute i Europa bromsade de negativa rörelserna in i väntan på torsdagens amerikanska omröstning om Obamacare..

Dagens PS - 13 dec 17 kl. 10:00

NCC och Ratos rasar på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen har inlett onsdagen nedåt, medan Europabörserna handlas kring nollan. Här är vinnarna och förlorarna. De amerikanska börsterminerna indikerar samtidigt en oregelbunden öppning i eftermiddag.

DI - 02 jun 17 kl. 12:22

Evolution Gaming klart för Stockholmsbörsen

Evolution Gaming har godkänts för notering på Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholm på onsdag den 7 juni. Sista dag för handeln på First North blir därmed måndag den 5 juni. Aktierna kommer handlas på large cap-segmentet.

Dagens PS - 29 dec 17 kl. 17:50

Vinnare och förlorare på Stockholmsbörsen 2017

Stockholmsbörsen backade i december, men det räckte ändå till för att göra 2017 till det sjätte året i rad med uppgång. Det breda SIX Generalindex, som omfattar alla aktier på Stockholmsbörsen, steg med 6,12 procent till 545,74. Avkastningsindex SIX Return index, som inkluderar utdelningar, klättrade med 9,47 procent till 1 094,53.

DI - 03 maj 18 kl. 08:34

Oslonoterat spelbolag vill flytta till Stockholmsbörsen

Det Oslobörsnoterade norska gamblingbolaget Gaming Innovation Groups (GiG) styrelse har påbörjat en process för att börsnotera aktien i Stockholm, med eventuell avnotering från Oslo. Det framgår av kvartalsrapporten..

DI - 08 aug 16 kl. 09:13

Stockholmsbörsen: Jackpot för Evolution Gaming

Stockholmsbörsen bjöd på en munter start på veckans handel. Spelbolaget Evolution Gaming stiger med drygt 5 procent efter en färsk köprekommendation samt ett nytt avtal..

BT - 03 apr 14 kl. 16:21

Stockholmsbörsen backar

Stockholmsbörsen sjunker i eftermiddagens handel, medan ledande Europabörser handlas på plus. Vid klockan 16.15 hade OMXS-index fallit 0,3 procent.

TA - 14 maj 13 kl. 16:23

Återhämtning på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen har återhämtat sig under eftermiddagen och handlas vid 16-tiden strax över noll.Oväntat låga inflationssiffror har fått räntan att sjunka och kronan att tappa i värde.
I förmiddags presenterade SCB inflationssiffrorna för april som var lägre än vad marknaden räknat med.

Affärsvärlden - 22 jul 16 kl. 14:16

Stockholmsbörsen handlas oregelbundet

Stockholmsbörsen handlas oregelbundet på fredagen med rapportbolag i fokus. Börsen utvecklas något svagare än tendensen ute i Europa där de stora indexen är marginellt uppåt. Verkstadsindustri tillhör dagens förlorarsektor..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Pantkungen: Jag köpte it-fonder för 100.000 – en månad innan bubblan sprack

Bengt Lagerman styr över Sveriges alla pantmaskiner och smyger hem till barnen för att samla ihop deras pant. I retur får han ta hand om labradoren Noppe, den bästa – och sämsta – presenten..

DI - 15 minuter sedan

Från lera till framtidens bil

Bilarnas motorer och drivlina är viktiga, men faktum kvarstår: designen är fortfarande det som ­kommer först när en ny bil ska tillverkas. Trots all teknisk utveckling och digitala verktyg är det lera som gäller när modellerna finslipas. .

DI - 30 minuter sedan

Italien öppnar för Kina trots protester

Italien har trots protester från USA och EU som första G7-land tecknat avtal med Kina om deltagande i infrastrukturprojekt BRI, populärt kallat den nya sidenvägen..

DI - 1 timme sedan

Blod och Game of thrones – vem vill inte klicka på det?

Kan reklam vara konst? Att reklam åtminstone kan uppnå konstnärlig höjd finns det många exempel på, från reklamfilmen 1984 för Apple Macintosh persondatorer, regisserad av Ridley Scott, till reklambyrån Paradisets annonser för klädföretaget Diesel som härom året visades i en stor utställning på Foto­grafiska museet..

DI - 1 timme sedan

Begagnad elektronik hett i andra hand

Våra hem är fyllda med saker vi inte vill ha, men medvetenheten om att någon annan kanske vill ha dem ökar. Mest ökar intresset för begagnad elektronik..

DI - 2 timmar sedan

Mäklarna: Vi börjar se en återhämtning

Bostadsmarknaden har stabiliserat sig och mäklarna räknar inte med några dramatiska prisförändringar under året. Men de lokala variationerna är stora och det finns gott om orosmoln. ”Det hänger fortfarande på en skör tråd”, säger Johan Engström, vd på Fastighetsbyrån..

DI - 2 timmar sedan

Kryssningsfartyg i sjönöd utanför Norge

Ett kryssningsfartyg med 1.300 passagerare ombord har fått motorproblem i hårt väder utanför Norges västkust. Norsk sjöräddning bekräftar för tidningen VG  att fartyget Viking Sky har skickat nödmeddelande och bett om assistans..

DI - 2 timmar sedan

Tusentals demonstrerar i London mot brexit

Tusentals så kallade remainers, britter som vill stanna kvar i EU, demonstrerar i centrala London. De kräver en ny folkomröstning om brexit..

DI - 3 timmar sedan

Överbefälhavare: ”IS fortfarande ett stort hot mot hela världen”

IS har besegrats i Syrien, uppger den USA-stödda SDF-alliansen. Terrorgruppen ska ha fråntagits det som kallats det sista IS-fästet i landet. ”Segern har varit extremt kostsam”, säger SDF-ledaren Mazlum Kobane..

DI - 4 timmar sedan

Experten: Jaga utdelningar bland börsens mittfältare

Utdelningssäsongen närmar sig med stormsteg, och marknadens stora utdelningsfokus är befogat, enligt Johan Thorén, förvaltningschef på Strand kapitalförvaltning. SEB:s placeringsstrateg pekar i sin tur ut bolagstypen som generellt står för de högsta utdelningarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.