DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 11:24

DI - 13 mar 19 kl. 09:11

Prevas expanderar och öppnar kontor i LuleåDen 1 april öppnar Prevas upp sitt nyaste kontor i Sverige. I slutet av förra året öppnades ett kontor i Eskilstuna och nu är det Luleås tur, expansionen fortsätter. Luleå är en intressant stad med både ett rikt näringsliv och ett expansivt tekniskt universitet. Fokus för kontoret blir i första hand att utveckla smarta industrier och hjälpa kunder att möte utmaningar och hitta nya lösningar för att uppnå en hållbar produktion..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Luleå, Prevas, Sverige, Eskilstuna, Luleås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prevas, expanderaroch öppnar , kontori , Luleå
Nya Wermlands Tidningen - 21 aug 11 kl. 10:42

Stark expansion i Prevas

Om inte världen totalkraschar av ekonomiska bekymmer kommer IT-företaget Prevas verksamhet i Värmland att växa mycket kraftigt. Under det senaste året har Prevas anställt 15 medarbetare vid sitt kontor i Karolinen Karlstad. I går kom företaget med beskedet att det blir ytterligare 15 jobb under de närmaste två åren.

NSD - 09 jan 19 kl. 08:29

Luleåbyrån expanderar – etablerar nytt kontor

Nu etablerar arkitektbyrån Nordmark & Nordmark ett nytt kontor i Skellefteå..

IT24 - 09 maj 14 kl. 13:58

Luleå nästa för Hi5


Umeå-bolaget Hi5 expanderar nu norrut, och öppnar kontor i Luleå. Platschef blir Daniel Coquard, som närmast kommer från Dell..

IDG - 09 maj 14 kl. 13:58

Luleå nästa för Hi5

Umeå-bolaget Hi5 expanderar nu norrut, och öppnar kontor i Luleå. Platschef blir Daniel Coquard, som närmast kommer från Dell..

Dagens PS - 03 okt 16 kl. 11:00

Facebook expanderar i Norden

Tidningen Fyens uppger att Facebook har planer på att smälla upp ett datacenter i Odense och förhoppningen är att satsningen ska generera hundratals eller kanske till och med tusentals jobb. I artikeln nämns Luleå i Norrbotten i Sverige med sina två enorma serverhallar och där Facebook redan har placerat sitt europeiska datacenter. En rapport som gjorts och som refereras av Fyens visar att Facebooks verksamhet i Luleå på sikt kan komma att resultera i 4.

Dalarnas tidningar - 06 sep 17 kl. 17:01

Acando öppnar kontor i Borlänge – "ambitionen är att expandera"

Acando expanderar och öppnar ett kontor i Borlänge. – Vi behöver växa ganska mycket. Med kontor i både Falun och Borlänge har vi bra möjlighet att attrahera arbetskraft, menar Fredrik Hoel, platschef..

Kristianstadsbladet - 30 aug 14 kl. 08:30

NA Altanglas expanderar

Foto: Annica Jönsson
Nästa helg är det öppet hus i NA Altanglas nya lokaler. De flyttade från en sida av Industrigatan till en annan. Numera har de 4 000 kvadratmeter att röra sig med.

Resume - 03 sep 14 kl. 10:13

NOA expanderar i Sverige

The North Alliance (NOA) expanderar i Sverige genom att öppna ett Stockholms-kontor för norska digitala storbyrån Making Waves – i Great Works lokaler..

DI - 15 jun 16 kl. 08:45

Tradedoubler expanderar till Asien

Marknadsföringsbolaget Tradedoubler öppnar kontor i Singapore och expanderar därmed till den asiatiska marknaden..

Dagensanalys.se - 01 mar 18 kl. 16:01

Marketagent expanderar till Finland och Danmark

Det österrikiska undersökningsföretaget Marketagent.com expanderar nu sin verksamhet med tre nya ISO-certifierade paneler. En i Danmark, en i Finland och en i Grekland.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Kronofogden slog till mot Metro

Metro har fått påhälsning av Kronofogden, som utmätt 2,8 miljoner kronor på gratistidningens bankkonton, rapporterar Expressen. Metro har dock kvar skatteskulder på över 6 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Storbankens valutavarning: Snart rasar kronan ännu mer

Till våren väntar mer stryk för den svårt sargade kronan, när tiotals miljarder flödar ut ur Sverige i form av utdelningar. Det spår SEB som också räknar med fortsatt motvind för valutan även på ett års sikt..

DI - 1 timme sedan

Löfven försvarar januariavtalet: ”Vi höll högerextremismen borta”

Statsminister Stefan Löfven (S) försvarar januariavtalet i sitt tal på S-kongressen i Örebro. ”Vi höll högerextremismen borta från makten”, säger han..

DI - 2 timmar sedan

Fjällturismen hotad av halverad budget

Fjällturismen ökar och Sveriges fjälleder behöver rustas upp. Men budgeten har halverats och pengarna räcker inte till, enligt Naturvårdsverket. ”Vi har avbrutit upprustningen av lederna och lagt det på is”, säger Erik Hellberg Meschaks vid Naturvårdsverket..

DI - 2 timmar sedan

Rapport: Därför är dåliga chefer farliga för personalen

En kass chef är inte bara ett sänkte för produktiviteten, utan också rena säkerhetsfaran. På arbetsplatser med dåliga ledare är nämligen olycksrisken fem gånger så stor. ”Varje olycka är ett misslyckande”, säger Sofie Johansson, chefsanalytiker på företaget Brilliant Future.

DI - 3 timmar sedan

Beskedet: IS är besegrat i Syrien

Terrorgruppen IS har besegrats i Syrien, skriver en talesperson för den kurdiskledda USA-stödda SDF-alliansen på Twitter..

DI - 3 timmar sedan

Socialstyrelsen öppnar för ett tredje kön

Nu öppnar Socialstyrelsen för att lägga till ett tredje kön i officiell statistik, rapporterar SVT. Anledningen är att de vill väcka frågan om hur statistik kan bli mer inkluderande..

DI - 4 timmar sedan

Stjärninvesterare åker på kurssmäll

Forskningsbolaget Bioarctic rasade i veckan efter konkurrentens bakslag – trots att grundaren bedyrar att nyheten är positiv. På centralbanksfronten verkar Fed ha mjuknat rejält. Missade du något i veckan?

DI - 12 timmar sedan

Ingenjörskonst räddar det marina arvet

Luften gick ur resterna av varvsnäringen när oljepriset djupdök 2014. Men mariningenjörerna Mattias Heribertsson, Johan Ringnér och Hauke Laffrenzen gav inte upp, utan grundade Crest Consultants för att rädda kvar specialkompetens i Göteborg..

DI - 13 timmar sedan

Muellers utredning av Trump och rysk inblandning är klar

Den särskilde åklagaren Robert Muellers utredning av kontakter mellan Donald Trumps kampanjstab och den ryska regeringen är färdig..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.