Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 22 March, 11:49

Dagensanalys.se - 13 mar 19 kl. 09:00

Facebook uppdaterar sin annonsplattform med nya mätvärdenFacebook vill förbättra sin annonsplattform och uppdaterar med tre nya mätvärden. Samtidigt passar de på att ta bort mätvärden som inte används så ofta och förändrar hur de beräknar räckvidd. Förbättrar hur de mäter relevans Nuvarande mätvärdet Relevance Score ger annonsörer insikt i hur relevant en annons är för den specifika målgruppen. Nu tar Facebook bort mätvärdet och ersätter det istället med tre nya mätvärden.
Quality ranking: Mäter din annons kvalitet jämfört med annonser som konkurrerar om samma målgrupp.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Nuvarande, Relevance Score, Facebook, Conversion, Dagensanalys

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, uppdaterarsin , annonsplattformmed nya , mätvärden
Dagensanalys.se - 21 maj 18 kl. 15:01

Facebook uppdaterar rapporter för marknadsförare

Facebook meddelar att de nu uppdaterar som Ads Manager plattform med uppdaterade möjligheter och även en helt ny ”Creative Report” som ska göra det enklare att mäta hur de olika kreativa element av annonserna presterar. I den uppdaterade versionen av Ads Manager kommer marknadsförare kunna ändra om vilka mätvärden som ligger överst, för att på så sätt enklare hitta relevant information. Detta göra enkelt genom vanlig drag-och-släpp funktion men kommer sannolikt göra det enklare och snabbare att hitta det du letar efter.

Dagensanalys.se - 10 apr 17 kl. 11:31

Nya funktioner gör det enklare att följa dina Facebook-annonser

Annonsörer på Facebook har länge haft bekymmer med att få ut data från plattformen för att prognosticera och följa sina annonser. Nu lanserar Facebook nya verktyg för att lösa de problemen. Det är dels en uppdatering av Delivery Insights där nya mätvärden har lagts till.

Dagensanalys.se - 19 apr 17 kl. 11:31

Nya uppdateringar till Facebook Analytics

Under Facebooks konferens F8 avslöjades nyligen stora förändringar till Facebook Analytics. Bland annat kopplas maskininlärning för att göra bättre trendspaningar och effektivare mätningar av engagemang. Det var Facebooks VP och Partnership, Ime Archibong, som presenterade de många förändringarna som ska underlätta för företag som jobbar med Facebook i sin marknadsföring.

Nyheter 24 - 29 jan 14 kl. 12:28

Jakten på en Facebook-efterlyst "hunddödare"Kolumn: Efterlysningar

"VARNING!" Men det började redan tidigare, med en annan Facebookstatus.Den 26 januari postade en kvinna en efterlysning på Facebook.

HBL - 21 aug 14 kl. 05:25

Sjukvården är redo att isolera ebolafall

De finländska myndigheterna uppdaterar beredskapsplanen för att hantera eventuella fall av blödarfebern ebola.Uppdagas ett fall ska beröringen med utomstående genast minimeras och patienten snabbt isoleras.
Beredskapen för att hantera eventuella fall av ebola i Finland finns sedan mer än tio år tillbaka men det förvärrade läget i Guinea, Liberia och Sierra Leone resulterar nu i att också de finländska myndigheterna uppdaterar sig.

BT - 23 nov 14 kl. 08:47

Majblommegården

Majblommegården i Tvärred ligger ödsligt, som så många av de nyare asylboendena. BT mötte flyktingar som känner sig isolerade - men en bygd som ställer upp får dem på andra tankar. Kanske har en del av dem hört att Sverige är landet som flyter av mjölk och honung.

YLE - 26 mar 15 kl. 20:28

”Trädgården ska inte se ut som på ett vykort”

Trädgårdsmässan öppnade i dag i Mässcentrumet i Helsingfors. I år är det trendigt att inte ha en alltför välstädad trädgård. Inspireras inför trädgårdssäsongen av klippet!

YLE - 23 feb 17 kl. 05:05

Pargas stad vill locka inflyttare - just nu flyttar många unga till skärgården

Bristen på hyresbostäder har väckt diskussion i Åbolands skärgård en längre tid. Pargas stad gör sitt bästa för att locka inflyttare, samtidigt som man är medveten om problemen med hyresbostäderna. - Staden har samarbetat en längre tid med områdesnämnderna och de olika Pro-föreningarna.

Dagensanalys.se - 07 nov 17 kl. 09:48

Facebook Error igen – De betalar tillbaka för mobila videoannonser som man har betalat för men som inte har synts

Såpan kring Facebook och deras felaktiga statistik tycks aldrig ta slut. Nu har deras videoannonser spelats upp trots att de inte har varit synliga på skärmen. ”Noll procent viewability som annonsörerna har betalat för.

TA - 12 nov 12 kl. 13:29

Falska "gillar" sprids på Facebook

Arkiv: Joerg Koch/SCANPIX
Användare av det sociala nätverket Facebook har på senare tid upprörts över att de utan synbar anledning felaktigt framställs som om de "gillar" företag, politiker eller partier, rapporterar Financial Times.
Frågan har aktualiserats i samband med USA-valet, där kända anhängare av president Barack Obama plötsligt har uppgetts "gilla" utmanaren Mitt Romney. Tryckningar på "gilla" på internet sparas i flera år och används för riktad reklam, ofta till användarens vänner på Facebook.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Annonsörer allt osäkrare på programmatiska köp

En tredjedel av annonsörerna minskade sina programmatiska köp under 2018 visar en ny studie. Det är osäkerheten kring var annonserna visas som ligger bakom ändrade attityder till programmatiska köp även om tekniken fortsätter att locka. Det är undersökningsföretaget MediaRadar som genomfört en studie bland de största amerikanska annonsörerna.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Byrån The Fifth förutspår influencer-trender

Byrån The Fifth från England har den ambitiösa planen att kombinera verifiera målgruppsdata, med innehållsproduktion och trendspaning. Och kanske kommer de att lyckas. För The Fifth ägs av nyhetsgruppen News UK, som har titlar som The Sun, The Times och The Sunday Times.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

City Gross satsar på marketing automation och ny lojalitetsplattform

City Gross utvecklar sin kundklubb med ny marketing automation- och lojalitetsplattform. Nu samlar man in kunddata i realtid och kan segmentera sina kunder och kommunicera med dem utifrån deras köpbeteende. City Gross kundklubb, Prio, har idag 1 miljon medlemmar.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

WhatsApp Business kommer nu till iOS

WhatsApp Business är en variant av WhatsApp som ska användas av företag för att kommunicera med sina kunder. Nu rullar WhatsApp Business ut till plattformen iOS. Appen finns i skrivande stund i Mexiko, Frankrike och Brasilien.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Chrome-tillägg som gör livet lite enklare

Webbläsaren Chrome från Google är en av de absolut mest populära webbläsarna.  Och till Chrome finns det ett stort urval av olika tillägg som gör din webbläsare ännu smartare. Här är några användbara tillägg till Chrome Spara på Google Drive
Precis som det låter kan du med detta enkla tillägg spara ned filer från webben till din Google Drive.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Schibsted lägger ut sitt inventory hos Google

Schibsted utökar sitt automatiserade erbjudande samtidigt som man lägger ut delar av sitt inventory hos Google. Schibsted utökar sitt automatiserade erbjudande och skapar nya produkter för Admarket. I samband med dessa lanseringar tillgängliggörs också delar av Schibsteds inventory i Googles köpplattformar samt ökad transparens genom nya samarbeten med etablerade leverantörer, skriver Schibsted i ett pressmeddelande.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Ett av fyra företag dissar GDPR

Ett av fyra europeiska företag anser att GDPR påverkat verksamheten negativt. Samtidigt önskar företagen att de var mindre beroende av plattformar som Facebook och Instagram. I Adobe och Econsultancys årliga Digital Trends-rapport presenteras resultaten av en global undersökning som innefattar 12 000 yrkesverksamma inom IT och marknadsföring.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Philips, Arla och Samsung sponsrar e-sportsliga

Philips, Arla och Samsung ska tillsammans med Fragbite arrangera den andra säsongen av Fragleague. Under första säsongen deltog 657 lag i Fragleague där det tävlades i Counter Strike: Global Offensive och Playerunknown’s Battleground om prispotten på 250.000 kronor.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Kundtjänst har en avgörande roll för att konkurrera om och behålla kunderna

Salesforce har för tredje året i rad släppt rapporten State of Service där vi får en inblick i hur trenderna inom kundtjänst utvecklas i takt med att konsumenternas krav förändras. I rapporten, som innehåller svar från över 3 500 beslutsfattare och agenter inom kundtjänst världen över, framkommer det bland annat att kundtjänst har en avgörande roll för att konkurrera om och behålla kunderna. “Beslutsfattare har upptäckt hur kundtjänst kan förbättra kundupplevelsen, stärka varumärket och bidra till nya intäktskällor.

Dagensanalys.se - Igår: 21:59

5-minuters klipp som visar spelplattformen Stadia från Google

Om du missade Googles presentation av nya spelplattformen Stadia finns det nu en komprimerad version som bara är 5 minuter lång. Värt att se. Klicka bara på play-knappen ovan för att se klippet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.