Realtid > Ekonomi

Wednesday, 20 March, 12:04

Realtid - 13 mar 19 kl. 06:00

"Nätmäklarnas krångliga strukturer ger dyra affärer""Förklaringen till nätmäklarnas krångliga avgiftsstruktur är förstås att den är lönsam och att en förändring hotar att slå mycket hårt mot intjäningen. Å andra sidan gör courtagestrukturen att det blir svårt att ta till sig bolagets devis "mer till dig, mindre till banken”. Det skriver Realtids Claes Folkmar..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;nätmäklarnas, Realtids Claes Folkmar

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Nätmäklarnas, krångliga, strukturerger , dyra, affärer"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 minuter sedan

"Nya lagkrav på fondförvaltare tandlösa"

Regeringens nya lagförslag för att komma åt problematiken med oskäliga avgifter för “falskt aktiva” fonder kommer att få liten eller begränsad effekt. Det skriver Realtids Claes Folkmar och för i stället fram ett annat förslag för att komma till rätta med problemet..

Realtid - 15 minuter sedan

Arctic Securities rekryterar från Nordea och Swedbank

Investmentbanken Arctic Securities rekryterar från Nordea Markets till corp-sidan, DCM och Kreditanalys..

Realtid - 45 minuter sedan

Northmill växlar upp

Fintech-bolaget Northmill växlar upp med topprekrytering för att växa i Sverige, Finland och Polen. "Företaget har potential att bli ett av de absolut mest framgångsrika fintech-företagen i världen", säger Joakim Adolfson som rekyteras som ny CTO..

Realtid - 1 timme sedan

"Ekonomi - Nuders chans att komma tillbaka"

Pär Nuder kan komma tillbaka till näringslivets finrum, om han fokuserar på det som han är bra på – ekonomi. Det anser Charlie Stjernberg, expert på kriskommunikation på byrån Prime..

Realtid - 3 timmar sedan

Storägare vann extrastämma i Oasmia

Extrastämman i Oasmia röstade på tisdagskvällen ja till det styrelseförslag som lämnats av bolagets störste ägare Per Arwidsson genom investeringsbolaget Arwidsro..

Realtid - 3 timmar sedan

Maersk miljardsäljer i fransk oljejätte

Det danska konglomeratet AP Möller-Maersks dotterbolag Maersk Oil Trading and Investment har sålt hela sin post om 17,3 miljoner aktier i det franska oljebolaget Total för motsvarande drygt 9 miljarder kronor..

Realtid - 3 timmar sedan

Folksam investerar 2,8 miljarder för att minska matsvinn

Folksamgruppen investerar i en obligation utgiven av Världsbanken som fokuserar på matsvinn. Investeringen uppgår till 2,8 miljarder kronor (300 MUSD)..

Realtid - 4 timmar sedan

"Överraskande utveckling för kronan"

Det finns inget i dag som talar emot Riksbankens räntebana från i december, med en höjning andra halvåret i år och sedan två höjningar per år. Det säger vice riksbankschef Henry Ohlsson i en intervju med Dagens Industri..

Realtid - 4 timmar sedan

Theresa May får ultimatum

Theresa May får ultimatum, Disney i jätteaffär och "Bonnesen tar fighten - det är några av rubrikerna i morgonsvepet denna onsdagsmorgon..

Realtid - 6 timmar sedan

EQT - en extremt otydlig börskandidat

Om EQT nu ska börsnoteras, så är det inte en dubbelnotering på både Stockholmsbörsen och i Zürich som är det anmärkningsvärda. Den största frågan är vad, eller vilken del, av EQT som ska noteras – och varför? Det undrar Realtids Per Lindvall..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.