Realtid > Ekonomi

Saturday, 23 March, 13:32

Realtid - 13 mar 19 kl. 08:51

Obos om budförlusten på SBCNorska bostadsbyggaren Obos bud på SBC välkomnades inte av de större aktieägarna som säljer sina innehav till investmentbolaget Fidelio Capital. "SBC blir istället en del av vår långsiktiga portfölj", säger Obos koncernchef Daniel Kjørberg Siraj..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
SBC, Obos, Fidelio Capital,  obos, Daniel Kjørberg Siraj

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Obosom , budförlusten, SBC
DI - 16 jan 19 kl. 08:33

OBOS har köpt 36,6 procent av aktierna i SBC

Den norska bostadsbyggaren OBOS har köpt drygt 15 miljoner aktier i SBC, Sveriges Bostadsrättscentrum, motsvarande 36,6 procent av aktierna och rösterna..

DI - 15 feb 19 kl. 08:07

Obos lägger budpliktsbud på SBC – erbjuder 25 kronor per aktie

Den norska bostadsbyggaren Obos lägger ett, som tidigare aviserat, budpliktsbud på SBC på motsvarande 25 kronor per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 06 mar 19 kl. 11:25

Norska bostadsbyggarens bud är för lågt enligt Aktiespararna

Obos bud på bostadsrättsförvaltningsbolaget SBC, värt 25 kronor aktien, är för lågt enligt Aktiespararna som rekommenderar sina medlemmar att inte acceptera erbjudandet. Detta enligt ett pressmeddelande. .

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 6 timmar sedan

Det gamla systemet fungerar bra – för delägarna på insidan

Juristbranschens uppstickare, tv-serien ”Billions” och Unni Jerndals förmodade entusiasm. Det är några ämnen från chefredaktör Johan Såthes helgkrönika..

Realtid - 6 timmar sedan

Pär Nuder i hetluften

Intresset för Pär Nuder tycks omättligt. Hela tre artiklar om Skistars före detta ordförande tog sig in på veckans topplista. En krönika signerad Per Lindvall lockade också storpublik..

Realtid - 19 timmar sedan

Prisregn över Citi

Finansbranschtidningen Global Capital har delat ut priser på årliga galan ECM Awards i London..

Realtid - 21 timmar sedan

Prime Livings styrelseordförande slutar

Bostadsutvecklaren Prime Livings styrelseordförande Peter Gustafson lämnar sin post med omedelbar verkan. Ersättare blir Tobias Lennér.

Realtid - 22 timmar sedan

Blackrock bekräftar köp av eFront

Fondjätten Blackrock bekräftar nu att man köper mjukvaruutvecklingsföretaget eFront för 1,3 miljarder dollar kontant, motsvarande 11,7 miljarder kronor. .

Realtid - 22 timmar sedan

Intensivt arbete för jämställdhet på svenska banker

Jämställdhetsarbetet på bankerna i Sverige har intensifierats under de senaste åren. Det framgår av svar från åtta av bankerna som är verksamma i Sverige. "Jämställdhet är en förutsättning för framtida tillväxt, de bolag som inte förstår det är morgondagens förlorare," säger Danske Banks presschef Anna Sundblad..

Realtid - Igår: 13:23

"Swedbanks taffliga och ovilliga hantering fortsätter"

Intrycket av Swedbanks försök att ta initiativet och lägga korten på bordet i den pågående realityserien om penningtvätt imponerade inte. ”To be continued” är den enda slutsatsen som kan dras, skriver Realtids krönikör Per Lindvall..

Realtid - Igår: 11:50

"New Law konkurrerar inte med de stora byråerna"

Med New Law digitaliseras och industrialiseras advokatbranschen. Vad tycker Old Law om det? Vi ställde frågan till Johan Herrström, Lindahl, Maria-Pia Hope, Vinge, Kristina Einarsson, Setterwalls och Jan Dernestam, Mannheimer Swartling..

Realtid - Igår: 11:35

AMF:s vd: Vi är inte nöjda

 – Det är ett första steg för att besvara de mest akuta anklagelserna mot Swedbank. Vi hade dock förväntat oss mer. Det säger AMF:s vd Johan Sidenmark..

Realtid - Igår: 11:06

"Jag undrar om vi har läst samma rapport"

Aktiespararnas vd Joacim Olsson är skarpt kritisk till Swedbanks rapport och undrar om storägaren Folksam, som är positiva till rapporten, verkligen läst samma rapport. Joacim Olsson säger att "rapporten stärker känslan att man mörkar och döljer". .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.