DI > Ekonomi

Tuesday, 26 March, 15:06

Liknande nyheter

Taggar: Campingbranschen, täljer, guld, klimatångesten

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Analytikernas glädjebesked: Bjässen ska upp 40 procent – ”fantastisk utdelning”

Volvoaktien lyfter på tisdagsbörsen och har startat året urstarkt. Men flera analytiker tror att aktien har betydligt mer att ge. ”Det finns stora underliggande värden på den aktiekurs som finns idag”, säger Erik Paulsson analytiker på Pareto Securities..

DI - 4 minuter sedan

Mangolds finanschef säger upp sig efter knappt tre månader på jobbet

Fondkommissionären Mangolds finanschef Alena Panotzki har på egen begäran valt att säga upp sin anställning i bolaget..

DI - 15 minuter sedan

Styrelseledamot i Björn Borg har köpt 20.000 aktier

Björn Borgs styrelseledamot sedan 2018, Alessandra Cama, har köpt 20.000 aktier i bolaget, enligt Finansinspektionens insynslista..

DI - 15 minuter sedan

Nordea listar utdelningsporföljen du ska äga

Nordea har släppt sin nya utdelningslista som vanligtvis uppdateras en gång i kvartalet. Portföljen väntas ha en direktavkastning på nästan 5 procent räknat på utdelningarna för 2018. .

DI - 30 minuter sedan

EU slopar ändringen från sommartid till vintertid

På söndag är det dags att ställa fram klockan en timme från vintertid till sommartid. Men snart kommer det vara ett minne blott. EU-parlamentet röstade nämligen i dag genom förslaget att slopa ändringarna.

DI - 30 minuter sedan

EQT nära sälja IP-Only

Riskkapitalbolaget EQT Partners planerar för att dra igång en försäljningsprocess av fiberbolaget IP-Only som man ägt sedan 2013, uppger en källa för Inframation News..

DI - 30 minuter sedan

Nexstim har beslutat om företrädesemission på 54 Mkr

Medicinteknikbolaget Nexstim, som handlas på First North i både Finland och Sverige, har fattat beslut om en företrädesemission av cirka 5,2 miljoner euro, motsvarande 54 miljoner kronor, samt tilldelning av särskilda rättigheter som berättigar till aktier genom vilka bolaget kan ta in ett belopp om högst cirka 2,6 miljoner euro..

DI - 30 minuter sedan

Bonnier News köp av lokaltidningsjätten får grönt ljus

Bonnier News köp av lokaltidningskoncernen Mittmedia kan genomföras. Det står klart efter att affären fått grönt ljus av Konkurrensverket. ”Vi kan nu fortsätta med förberedelserna inför tillträdet”, säger Bonnier News vd Anders Eriksson..

DI - 1 timme sedan

Två nya styrelseledamöter föreslås till Intrum

Intrums valberedning kommer att föreslå årsstämman att välja Liv Fiksdahl och Andés Rubio som nya styrelseledamöter..

DI - 45 minuter sedan

Wow Air ser ut att kunna konvertibel-räddas

Innehavare av konvertibelobligationer i det krisande isländska flygbolaget Wow Air har godtagit villkor gällande att växla in obligationer mot aktier för att bolaget ska kunna finansiera verksamheten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.