Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 25 March, 14:43

Dagensanalys.se - 12 mar 19 kl. 21:46

”Pornhub” är sökordet som drar mest trafik till ResuméNär jag sitter och gör en sökordsanalys om mediebranschen upptäcker jag att ”Pornhub” är det sökord som drar mest organiskt trafik till Resumé. Det är klart som korvspad att det är just porren som drar mest trafik på nätet. Följt av gambling, katter och hundar och sen någon hype som när Kim Kardashian skulle ”break the internet” med sin rumpa. Visst är det komiskt att just anrika Resumé har Pornhub som bästa organiska sökord på Google. Men vad skulle livet vara om vi inte fick oss ett litet skratt ibland.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Resumé, Pornhub, Kim Kardashian, Google, Bonnier, Magdalena Graaf, Martin Timell, Finland Det, Dagensanalys

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pornhubär , sökordetsom drar , mest, trafiktill , Resumé
SR - 26 dec 18 kl. 09:06

Svenskar bland dem som porrsurfar mest

Svenskarna porrsurfar mer än de flesta andra. Det visar siffror från världens största porrsajt, Pornhub..

Dagensanalys.se - 04 okt 16 kl. 04:20

Svenska internetlistan vecka 39

Resultaten kommer från Sveriges största oberoende panel om 3 600 svenskar som delar med sig av surfhistoriken från sina datorer (desktop). Panelen avslöjar vilka sajter som vi i Sverige besöker varje vecka. Det här är en unik insikt som avslöjar vad vi gör på nätet.

Dagensanalys.se - 30 mar 16 kl. 09:06

Porren kommer att lansera Virtuell Verklighet

Idag oroar sig hårdvarutillverkarna om deras headsets för virtuell verklighet kommer att ta fart. Samtidigt sitter tonåringarna i sin rum och trånar efter prylarna som låter dem kliva in i porrens värld. Det var ingen slump att världens mest kända headset för Virtuell Verklighet, Oculus Rift, lanserade sin första produkt samma vecka som världens sjätte största sajt, Pornhub.

Dagensanalys.se - 09 aug 16 kl. 09:56

Svenska Internetlistan vecka 31: TV och betting-sajter är vinnare under första OS-veckan

Tv ökar trafiken till sina sajter med över 180 procent jämfört med veckan innan OS började. Även betting-sajterna rider på OS-vågen och flera av dem ökar sin trafik med över 50 procent. Det märks tydligt i veckans statistik att allt fler svenskar kommit hem från sina semestrar för att bänka sig framför datorn igen.

Dagensanalys.se - 24 aug 16 kl. 11:02

Svenska Internetlistan vecka 33: ICA och Newsner laddar med fräscha kampanjer

ICA.se och Newsner skjuter i höjden efter framgångsrika annonskampanjer. Även LinkedIn hade en finemang vecka, efter att de flesta kommit tillbaka från sina semestrar.

Dagensanalys.se - 02 sep 16 kl. 07:33

Svenska Internetlistan vecka 34: Svenska Dagbladet och Klarna toppar formen

Svenska Dagbladet toppformar med 16,6 procent och Klarna hoppar upp med 21,2 procent i veckans Svenska Internetlistan. Flera sajter som pumpade upp sin trafik med kampanjer på bland andra Facebook tappar däremot sin trafik den här veckan. Veckans vinnare: Postkodlotteriet.

Dagensanalys.se - 16 aug 16 kl. 08:55

Svenska Internetlistan vecka 32 – Vi återvänder hem för att börja jobba igen

Vi är tillbaka hemma från semestern och även till våra jobb. Det ser vi tydligt i statistiken för flera webbplatser som Hitta, Eniro, Folksam, Blocket, Försäkringskassan och Hemnet. Vad tråkigt att semestern tog slut så snabbt.

Dagensanalys.se - 07 sep 16 kl. 17:05

Svenska Internetlistan vecka 35

Resultatet kommer från Sveriges största oberoende panel om 3 600 svenskar som delar med sig av surfhistoriken från sina datorer. Panelen avslöjar vilka sajter som vi i Sverige besöker varje vecka. Spännande!

Dagensanalys.se - 27 sep 16 kl. 16:13

Svenska internetlistan vecka 38: Onlinepizza toppar formen

Resultaten kommer från Sveriges största oberoende panel om 3 600 svenskar som delar med sig av surfhistoriken från sina datorer (desktop). Panelen avslöjar vilka sajter som vi i Sverige besöker varje vecka. Det här är en unik insikt som avslöjar vad vi gör på nätet.

Nyheter 24 - 11 nov 15 kl. 10:23

Här hamnar Zlatan på porrsajtens sjuka lista

Det är porrsajten Pornhub som avslöjat vilka fotbollsspelare som söks efter mest på deras hemsida, skriver The Sun.Och vår svenske storstjärna Zlatan Ibrahimovic tar plats på deras topp-15, men är långt från segern.LÄS MER: Zlatans episka reaktion när han ser vad det står på ryggenBland annat blir han slagen av Wayne Rooney, Diego Costa och David Beckham.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 15 minuter sedan

Facebook Messenger populäraste sättet att dela innehåll

Privata meddelandeappar som Facebook Messenger och WhatsApp är den mest populära metoden för att dela innehåll, det visar ny forskning från GlobalWebIndex och We Are Social. I studien framkommer det att tre av fem (63 procent) internetanvändare i Storbritannien och USA delar innehåll och rekommendationer via privata meddelandeappar. Lite mer än hälften (54 procent) använder öppna sociala plattformar för att dela innehåll, 51 procent word of mouth, 48 procent via SMS och 37 procent via e-post.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Bara hälften vill se relevanta annonser

Folk är mindre accepterande av annonsering på nätet när de får mer information kring hur deras personliga data används för riktade annonser. Ny forskning från Information Comissioner’s Office (ICO) visar att två tredjedelar (63 procent) initialt ansåg att det var acceptabelt med displayannonser i utbyte mot att innehållet på sajten var gratis. Men när respondenterna i studien fick veta vilken typ av information webbplatserna delar med annonsörerna sjönk siffran rejält till 36 procent.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Emma Svensson och Jonas Fagerström ska lyfta Huawei

Huawei inleder ett samarbete med fotografen Emma Svensson och äventyraren Jonas Fagerström inom sitt nya marknadsföringskoncept – Dare to Challenge. Emma och Jonas, likt Zara Larsson och Sarah Sjöström som tidigare kommunicerats, passar väl in i konceptet som handlar om att våga utmana, anser Huawei. Vi är väldigt stolta över att addera fler färgstarka profiler till konceptet Dare to Challenge.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

I USA har man lanserat Digital Happiness Index

I USA har man lanserat en index-lista över bästa UX. Listan heter passande nog Digital Happiness Index. Med listan kan du se vilka varumärken som levererar bäst upplevelser för sina kunder och besökare.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Mailchimp och Shopify skiljer sig och bråkar nu om vem som var dum

Shopify har ett galleri av appar som du kan använda för din e-satsning. Nu har en av de mer populära, Mailchimp, valt att skilja sig från Shopify. Nu pågår ett ordkrig om vem som var dummast.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Amazon satsar på mobil annonsplattform för video

Amazon vill äta upp mer av annonskakan från jättarna Google och Facebook. För att göra det tar e-handelsplattformen nu sikte på videoannonser i mobilen. Att kunna visa upp produkter som är köpbara på Amazon i videoformat känns givet.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Det är inte alltid ny teknik gör produkter bättre

Komikern Bill Maher pratar under sin talk-show om hur ny teknik inte alltid gör produkter bättre som hans kära PAX-vaporizer. Kul klipp som är värt att se. Bill Maher pratar om ”reversed improvement”.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:39

Lars Lyberg är Årets Statistikfrämjare 2019

I samband med Svenska statistikfrämjandets årsstämma delades även priset till Årets Statistikfrämjare ut. Priset delas ut årligen till ”En eller flera personer, verksamma i eller anknutna till Sverige, som gjort en slagkraftig insats på statistikområdet som under det senaste året givet publik uppmärksamhet. Insatsen kan bestå av en innovativ metod, en smart analys eller på ett framgångsrikt sätt ha utmanat en etablerad sanning.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:30

Filippa K väljer Episerver för sin globala e-handel

Fokus i utvecklingen av de nya sajten för Filippa K har varit att erbjuda en personaliserad upplevelse där produkterna lyfts fram med individuella rekommendationer. Vår e-handel har ökat mycket snabbt och vi behövde en ny plattform både för att möta den förväntade tillväxten framåt och för att stödja vår varumärkesstrategi och affärsmål. Med Episerver Commerce och Avensias ramverk får vi den bästa lösningen som finns på marknaden idag.

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:53

SAS Institute investerar 9 miljarder kronor i artificiell intelligens

Dataanalysföretaget SAS Institute investerar i att utöka sin ledande ställning inom artificiell intelligens. Det kommer också att märkas i Sverige, lovar Sverige-chefen Ola Ringström. SAS Institute investerar 9 miljarder kronor för att utveckla ny mjukvara och tjänster inom artificiell intelligens, samtidigt som man lägger stor vikt vid utbildningsområdet för både anställda och kunder.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.