Realtid > Ekonomi

Tuesday, 26 March, 03:36

Realtid - 12 mar 19 kl. 19:02

Jättebonus till Creades vdInvestmentbolaget Creades betalar ut en bonus på 16 miljoner kronor till sin vd John Hedberg. Hans totala ersättningen för 2018 uppgick till 19,5 miljoner kronor, skriver Dagens Industri..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Creades, John Hedberg, Dagens Industri

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jättebonustill , Creadesvd
Expressen - 12 jul 12 kl. 06:46

Därför kan Zlatan välja PSG - får jättebonus

PSG vill värva Zlatan för att vinna titlar. Därför lockar klubben svensken med jättebonus om han för dem till ligaguld. Enligt SPORT-Expressens uppgifter väntar då ett extra tillägg på 25 miljoner.

GöteborgsPosten - 26 okt 16 kl. 12:25

"Det skulle vara en jättebonus om vi får hem honom"

Jacob Larsson har skickats till AHL men Frölunda har små förhoppningar om att få hem guldbacken. – Det skulle vara en jättebonus, säger Pär Johansson..

Affärsvärlden - 22 jan 13 kl. 09:29

Creades blir två bolag

Creades huvudägare Biovestor och Pan Capital föreslår att Creades delas i två bolag genom ett inlösenförfarande, där 30 procent av Creades substansvärde förs över till ett nytt onoterat bolag som skiftas ut till de aktieägare som så önskar i utbyte mot Creadesaktier..

Affärsvärlden - 05 apr 13 kl. 15:03

Uppdelningen av Creades färdig

Uppdelningen av investmentbolaget Creades är nu verkställd, skriver Creades i ett pressmeddelande. Det nybildade bolaget Sedarec tillfördes på torsdagen tillgångar motsvarande 30 procent av substansvärdet i Creades..

Realtid - 24 feb 17 kl. 13:18

Creades investerar i Kaching

Creades investerar 30 miljoner kronor och blir näst största ägare i betalappen Kaching. "Creades har för avsikt att ta en aktiv del i bolagets utveckling", säger Creades vd John Hedberg.

DI - 21 nov 17 kl. 13:41

Creades öser in fler miljoner i "kassadödare"

Creades investerar ytterligare upp till 10 miljoner kronor i Kaching AB. Transaktionen medför en värdeökning av Creades aktiepost om 13 miljoner kronor och därmed värderas Creades post i Kaching till 47 miljoner kronor..

DI - 19 mar 12 kl. 12:23

Creades ny storägare i Lindab

Investmentbolaget Creades köpte 5,2 miljoner aktier i tunnplåtsbolaget Lindab på måndagsmorgonen. Det skriver Reuters och hänvisar till Creades vd Stefan Charette..

Realtid - 11 sep 12 kl. 12:14

Ägarstrid i Creades blossar upp igen

Det har varit lugnt ett tag i ägarstriden i investmentbolaget Creades mellan största aktieägaren Sven Hagströmer och hedgefondbolaget Pan Capital, men nu plötsligt kallar Pan Capital till extra bolagsstämma i Creades..

Affärsvärlden - 11 sep 12 kl. 12:38

Pan Capital kräver extrastämma i Creades

 Pan Capital, som är storägare i Creades, begär att styrelsen i Creades kallar till en extra bolagsstämma för behandling av en rad frågor..

Realtid - 16 okt 12 kl. 08:59

Avanza tynger Creades

"Avanza är Creades enskilt största innehav och har påverkat portföljen markant med en förlust på -69 miljoner kronor", skriver Creades vd Stefan Charette..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 10 timmar sedan

Rollén måste betala ränta

Hexagons vd Ola Rollén måste betala ränta för att Skatteverket upptaxerat honom med 35 miljoner. Det har Förvaltningsrätten bestämt genom att avslå Rolléns överklagan..

Realtid - 10 timmar sedan

”Hård brexit allt mer troligt"

Labours Jeremy Corbyn  ser inte någon grund för en tredje omröstning om Mays brexitförslag i parlamentet.– Risken för en hård brexit ökar för varje dag och det är just nu det mest sannolika scenariet, säger Realtids brexitexpert Rickard Ydrenäs. .

Realtid - 12 timmar sedan

Lag om tjänstepensionsföretag skjuts upp - igen

Finansinspektionen har på nytt reviderat och skjutit fram sin tidsplan för de planerade föreskrifterna om tjänstepensionsföretag..

Realtid - 11 timmar sedan

Kaptena fick rätt mot Skatteverket

Nio kunder hos det svenska insurtechbolaget Kaptena har fått rätt i domstol när det gäller värderingen av onoterade aktier i LeoVegas  som överlåtits till kapitalförsäkring i Danica..

Realtid - 13 timmar sedan

Grundare lämnar styrelsen i Tobin

Tobin Properties grundare och transaktionschef Johan Varland lämnar styrelsen i Tobin Properties..

Realtid - 13 timmar sedan

Heba säljer fyra fastigheter

Fastighetsbolaget Heba har idag tecknat avtal om överlåtelse av totalt fyra fastigheter till tre olika köpare för totalt 465 miljoner kronor..

Realtid - 14 timmar sedan

”Man har gjort det man faktiskt skulle göra”

De som var kritiska mot FRA:s Swedbank-rapport har haft orimliga förväntningar. Det menar Carina Lundberg Markow, ägaransvarig på Folksam, som säger att rapporten svarar på det som den skulle besvara..

Realtid - 14 timmar sedan

Fabege ersätter inte Nuder

Fabeges valberedning har uppdaterat sitt förslag till styrelse inför stämman den 2 april. Pär Nuder ersätts inte..

Realtid - 15 timmar sedan

Maqs rekryterar från Evry

Advokatbyrån Maqs förstärker ytterligare inom affärsområdet Digital Business med rekryteringen av Mikael Satama Granberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.