DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 14:01

DI - 12 mar 19 kl. 18:33

Justitiekanslern: Mays avtal ingen garanterad nödutgång för britternaJustitiekansler Geoffrey Cox anser att de tillägg som Theresa Mays förhandlade fram på måndagskvällen inte ger britterna någon garanterad nödutgång.  Det skriver han i sitt utlåtande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Geoffrey Cox, Theresa Mays

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justitiekanslern, Mays, avtalingen , garanterad, nödutgångför , britterna
DI - 12 feb 19 kl. 09:55

House of commons: Mays avtal kan godkännas – utan permanent backstop

Det brittiska parlamentet kommer att ställa sig bakom premiärminister Theresa Mays brexitavtal förutsatt att reservlösningen för gränsen på Irland, backstop, inte blir permanent..

GöteborgsPosten - 18 mar 19 kl. 12:35

Ärkebrexitör öppnar för Mays avtal

Hellre ett dåligt avtal än ingen brexit alls..

UNT - 18 mar 19 kl. 12:35

Ärkebrexitör öppnar för Mays avtal

Hellre ett dåligt avtal än ingen brexit alls..

DI - 18 mar 19 kl. 13:20

Ärkebrexitör öppnar för Mays avtal

Hellre ett dåligt avtal än ingen brexit alls. Kanske kan den funderingen bli det som till sist ger premiärminister Theresa May tillräckligt stöd för sitt utträdesavtal. Hennes utrikesminister hoppas på en omröstning redan på tisdagen..

SVT - 15 jan 19 kl. 07:09

Ännu en ödesdag för brexit – kan bli Mays sista strid

Uttrycket har använts förut, men nu är det dags igen: Denna tisdag stundar ännu en ödesdag i den politiska följetongen brexit. Premiärminister Theresa Mays avtal ligger nu framför parlamentet, som av allt att döma kommer att rösta ner det. Och om avtalet faller, kan det även innebära slutet för Mays tid som regeringschef..

UNT - 12 mar 19 kl. 20:29

Nytt nej till Mays avtal om brexit

Premiärminister Theresa May lider ännu en svidande förlust om sitt utträdelseavtal med EU..

Skånskan - 15 jan 19 kl. 20:45

Nej till Theresa Mays brexit-avtal

Utrikes Det brittiska parlamentet har röstat nej till premiärminister Theresa Mays brexit-avtal.Ja-sidan fick 202 röster, nej-sidan mer än dubbelt så många: 432. Mer information kommer..

Opinionen.se - 11 jun 13 kl. 10:02

Avtal klart för journalister

Ett nytt avtal för journalister som arbetar inom dagspress är nu klart. Medieföretagen och Journalistförbundet har enats om ett treårigt avtal på 6,8 procent, med garanterad löneökning år ett och två på totalt 543 kronor. Parterna har tagit fram en rekommendation för löneförhandlingar där medarbetarens resultat ska kopplas samman med den individuella löneutvecklingen, skriver Medieföretagen i ett pressmeddelande.

DI - 25 sep 18 kl. 11:20

Labour planerar rösta ned Theresa Mays brexitavtal

Labour planerar att rösta ned Theresa Mays brexitavtal med EU och ser en andra folkomröstning som ett sätta att undvika en kaotisk brexit utan avtal. .

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Experten: Jaga utdelningar bland börsens mittfältare

Utdelningssäsongen närmar sig med stormsteg, och marknadens stora utdelningsfokus är befogat, enligt Johan Thorén, förvaltningschef på Strand kapitalförvaltning. SEB:s placeringsstrateg pekar i sin tur ut bolagstypen som generellt står för de högsta utdelningarna..

DI - 1 timme sedan

Göran Persson varnar för skatterevolt: ”Den saken måste lösas”

ÖREBRO. Mycket av det som står i Januariavtalet kommer aldrig gå att förverkliga. Det säger Göran Persson, och varnar S för att ensidigt ta bort värnskatten och därmed kraftigt gynna de med högst inkomster.

DI - 2 timmar sedan

Utredningen är en seger för Trump

NEW YORK. Den särskilda åklagaren Robert Mueller verkar inte väcka några fler åtal mot Donald Trump eller hans närmaste medarbetarna inom ramen för Rysslandsutredningen, som blev klar på fredagen. Det är en seger för presidenten..

DI - 2 timmar sedan

Kronofogden slog till mot Metro

Metro har fått påhälsning av Kronofogden, som utmätt 2,8 miljoner kronor på gratistidningens bankkonton, rapporterar Expressen. Metro har dock kvar skatteskulder på över 6 miljoner kronor..

DI - 3 timmar sedan

Storbankens valutavarning: Snart rasar kronan ännu mer

Till våren väntar mer stryk för den svårt sargade kronan, när tiotals miljarder flödar ut ur Sverige i form av utdelningar. Det spår SEB som också räknar med fortsatt motvind för valutan även på ett års sikt..

DI - 4 timmar sedan

Löfven försvarar januariavtalet: ”Vi höll högerextremismen borta”

Statsminister Stefan Löfven (S) försvarar januariavtalet i sitt tal på S-kongressen i Örebro. ”Vi höll högerextremismen borta från makten”, säger han..

DI - 5 timmar sedan

Fjällturismen hotad av halverad budget

Fjällturismen ökar och Sveriges fjälleder behöver rustas upp. Men budgeten har halverats och pengarna räcker inte till, enligt Naturvårdsverket. ”Vi har avbrutit upprustningen av lederna och lagt det på is”, säger Erik Hellberg Meschaks vid Naturvårdsverket..

DI - 5 timmar sedan

Rapport: Därför är dåliga chefer farliga för personalen

En kass chef är inte bara ett sänkte för produktiviteten, utan också rena säkerhetsfaran. På arbetsplatser med dåliga ledare är nämligen olycksrisken fem gånger så stor. ”Varje olycka är ett misslyckande”, säger Sofie Johansson, chefsanalytiker på företaget Brilliant Future.

DI - 6 timmar sedan

Beskedet: IS är besegrat i Syrien

Terrorgruppen IS har besegrats i Syrien, skriver en talesperson för den kurdiskledda USA-stödda SDF-alliansen på Twitter..

DI - 6 timmar sedan

Socialstyrelsen öppnar för ett tredje kön

Nu öppnar Socialstyrelsen för att lägga till ett tredje kön i officiell statistik, rapporterar SVT. Anledningen är att de vill väcka frågan om hur statistik kan bli mer inkluderande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.