Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 21 March, 01:10

Dagensanalys.se - 12 mar 19 kl. 17:50

Pixel rekryterar SEO-konsulterPixel rekryterar SEO-konsulter från byråerna Nordic Morning, Web Guide Partner och Keybroker. Det är Lucas Kolping, Hannes Wåhlin och Daniel Axelsson som nu går till Pixel. Pixel är ett ägarlett bolag i tillväxtfas. Vi är oerhört nöjda med rekryteringen av Lucas, Hannes och Daniel. Med sina skilda erfarenheter, kommer de komplettera och utmana oss, hjälpa Pixels kunder att ligga i framkant nu och i framtiden.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
SEO, Nordic Morning, Guide Partner, Keybroker, Lucas Kolping, Wåhlin, Daniel Axelsson, Pixel, Lucas, Daniel, Pixels, Norden, Viktor Calmhede, COO, Dagensanalys

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pixel, rekryterar, SEO-konsulter
Västerbottens Folkblad - 04 mar 19 kl. 06:45

Byrå i Umeå rekryterar två

En HR-byrå i Umeå rekryterar nu. Det är ImpHRove i Umeå som nu rekryterar två nya konsulter, Tobias Johansson och Rickard Rehnmark. – Marknaden växer så det känns helt rätt att ta det här steget, säger ImpHRoves vd Lena Forsgren.

Dagensanalys.se - 10 okt 18 kl. 15:56

Salesforce och Academy utbildar konsulter som sen får anställning

På grund av bristen på digital kompetens rekryterar och låter Salesforce intensivutbilda konsulter för Salesforce molnplattform. Utbildningen genomförs av Academy, ett dotterbolag till Academic Work. Förutom plattformen får studenterna lära sig programmering och databaser.

Computer Sweden - 11 mar 11 kl. 16:58

Capgemini rekryterar för sociala medier


Capgemini rekryterar 1 000 nya konsulter, helst yngre och väl bevandrade i sociala medier..

Resume - 11 sep 13 kl. 09:44

Priest Pr rekryterar


Priest PR, med en 30-procentig löndamhetsmarginal, rekryterar två nya konsulter: Martina Gramenius och Anna Karlström..

Computer Sweden - 17 feb 12 kl. 03:00

Fler konsulter - men allt mindre att göra

Konsultbolagen har stora förhoppningar på 2012 och rekryterar kraftigt. Men från kunderna kommer redan signaler om bromsade projekt och minskade konsultinvesteringar. "Jag tror första halvåret blir knepigt", säger Nils Molin på IDC..

IDG - 17 okt 12 kl. 13:35

Hon blir chef över IT-Totals konsulter

Konsultbolaget IT-Total rekryterar Jemina Asp som ny konsultchef till bolaget som ett led i bolaget it-konsultsatsning..

Resume - 08 maj 15 kl. 14:09

Paues Åberg rekryterar från politiken

Paues Åberg förstärker med två nya konsulter. Dessa är Malin Appelgren och Maria Rothzén som båda kommer från politiken. .

TA - 08 mar 17 kl. 13:59

Volvo Cars drar ner på konsulter

Volvo Cars minskar antalet teknikkonsulter med omkring 400, men rekryterar samtidigt lika många mjukvaruutvecklare. En källa inom bolaget säger till TT på bilmässan i Geneve att det är en medveten strategi att minska på konsulterna och istället satsa på fler anställda ingenjörer.(TT).

Kristianstadsbladet - 08 mar 17 kl. 13:59

Volvo Cars drar ner på konsulter

Volvo Cars minskar antalet teknikkonsulter med omkring 400, men rekryterar samtidigt lika många mjukvaruutvecklare. En källa inom bolaget säger till TT på bilmässan i Geneve att det är en medveten strategi att minska på konsulterna och istället satsa på fler anställda ingenjörer.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 08 mar 17 kl. 13:59

Volvo Cars drar ner på konsulter

Volvo Cars minskar antalet teknikkonsulter med omkring 400, men rekryterar samtidigt lika många mjukvaruutvecklare. En källa inom bolaget säger till TT på bilmässan i Geneve att det är en medveten strategi att minska på konsulterna och istället satsa på.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

5-minuters klipp som visar spelplattformen Stadia från Google

Om du missade Googles presentation av nya spelplattformen Stadia finns det nu en komprimerad version som bara är 5 minuter lång. Värt att se. Klicka bara på play-knappen ovan för att se klippet.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

LinkedIn lanserar tvilling-användare och mer

Om du annonserar flitigt på LinkedIn har du tre nya funktioner att glädjas åt. Tvilling-användare, intresse-målgrupper och målgruppsmallar. Den första och kanske den häftigaste är tvilling-användare.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Nu kan du använda Quip med Salesforce

Efter att Salesforce köpte Quip för nära 7 miljarder kronor tog det hela 3 år innan funktionaliteten integrerades. Men nu är det fixat och klart. Du kan alltså använda Quip helt integrerat med Salesforce.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

AB-tester gjorde succé för sängspecialisten Sova

Sängspecialisten Sova valde att optimera sin senaste online-kampanj genom att först testköra 30 olika bannervarianter. Resultatet visade att enbart små designjusteringar i färger och texter kan mångdubbla sannolikheten att få fler klick. För genomföra sina AB-tester valde Sova plattformen Emerse Labs.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Strossle väljer Closer för sin försäljning

Strossle, har tecknat avtal med Closer för att stärka försäljningen på lokal nivå i södra Sverige. Strossle, ett tech-bolag som hjälper sina uppdragsgivare att nå ut med content marketing genom bolagets publicistnätverk har en aggressiv expansionsplan där södra Sverige är en region som ska bidra till att nå försäljningsmålen. Ökad närvaro i södra Sverige är anledningen till att Strossle nu tecknar avtal med Closer.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

”Nätreklamen är ett nödvändigt ont”

”Hur kan jag slippa reklamen på internet?” Den här frågan får jag ofta, både när jag är ute och föreläser och via läsarmejl, skriver Martin Appel som är konsumentredaktör för PC För Alla. Det är lätt att förstå varför.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Nu har du chansen att lära dig hur man mäter rörlig bild

MMS arrangerar sin Akademi och den är guld värd för dig som vill förstå hur man mäter rörlig bild i Sverige. Här är informationen från MMS Är du ny i branschen eller vill du fräscha upp din kunskap om hur tittarsiffrorna för TV och onlinevideo tas fram? Då är du välkommen till MMS Akademi den 3:e april.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Ny standard för hur nyhetsmedier använder och processar metadata

Ooyala har inlett ett samarbete med DPP, ett internationellt nätverk för medie- och nyhetsmedie-branschen, för att utveckla en internationell standard för hur nyhetsmedier använder och processar metadata. Initiativet som heter Metadata Exchange for News är utformat för att hjälpa till att skapa standarder för hur nyhetsinnehåll indexeras i alla steg – från planering och nyhetssamling till produktion, distribution, visning och arkivering. I en allt snabbare miljö ställs höga krav på att media-hantering och innehållsleverans med metadata är både snabb, exakt och relevant i varje steg i processen, säger Bea Alonso, marknadsföringschef på Ooyala.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Så här bygger du din sociala mediestrategi 2019

En social mediestrategi är en sammanfattning av allt du planerar och hoppas uppnå i sociala medier. Den guidar dig framåt så att du enkelt kan se om du lyckats eller inte. Allt du publicerar – varje inlägg, like och kommentar – ska ha ett syfte.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Nu är det klart – Disney har förvärvat 21st Century Fox

Disney har nu officiellt förvärvat mediekoncernen 21st Century Fox. Det har länge varit klart att Disney ska köpa bolaget, men igår bekräftades att uppköpet var genomfört. Prislappen hamnade på 71 miljarder dollar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.