Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 23 March, 13:31

Dagensanalys.se - 12 mar 19 kl. 17:44

5 trender inom mobilreklamRapporten Quarterly Mobile Index från PubMatic visar fem trender inom mobilreklam som publicister och annonsörer bör dra nytta av under 2019. Rapporten visar att reklaminvesteringarna i video i mobilappar ökade med över 200 procent jämfört med samma period 2018 och köpare har verkligen tagit till sig möjligheterna som in-stream medför. Header bidding-teknologi håller också på att etablera sig i mobilappmiljön med en ökning av visningsvolymerna på över 300 gånger under 2018, jämfört med samma period tidigare år. Innovativa teknologier som server-side (S2S) header bidding öppnar upp möjligheter för publicister att dra fördelar av en effektivare process och ökad konkurrens. Kvalitet är fortfarande en utmaning inom mobilappsreklam, vilket gör att köpare hellre för
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Quarterly Mobile Index, PubMatic, OpenRTB, PMP, Emarketer, Dagensanalys

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 5 trenderinom , mobilreklam
Dagensanalys.se - 05 sep 18 kl. 10:22

Digitala trender 2018 för B2B

Företag som säljer till andra företag, så kallade B2B-företag, har delvis andra utmaningar än företag som säljer till konsumenter: det är längre processer innan en affär är klar, fler är inblandade i beslutet hos kunden och det krävs en djupare dialog och en större förståelse för kundens behov. Så även om mycket går ihop vad gäller digital försäljning till B2B och B2C, till exempel förväntan på bra och intuitiva gränssnitt och möjligheten att genomföra en beställning när som helst på dygnet, så finns det specifika digitala utmaningar för B2B-segmentet. Men vilka digitala trender kan vi se för B2B-företag i år och framöver?

Entreprenör24 - 08 jan 14 kl. 11:21

Tre trender att bevaka 2014

Entreprenörer som omvärldsbevakar har en bättre utgångspunkt för en strategisk diskussion i kring vilken riktning man ska utveckla sitt företag. Det menar Kjell Lindström, som bland annat har skrivit boken Tankefällan tillsammans med Magnus Dalsvall. Lindström började studera trender redan i början av 1980-talet samt ger ut nyhetsbrevet Noden Trender varje vecka.

Barometern - 07 sep 14 kl. 20:20

Papis hjälte när OAIK bröt tre trender

Tre trender skulle brytas.
Tre trender bröts.
Tack vare tre mål av Papis Dembo Coly.

Barometern - 07 sep 14 kl. 20:20

Papis hjälte när OAIK bröt tre trender

Tre trender skulle brytas.
Tre trender bröts.
Tack vare tre mål av Papis Dembo Coly.

Dagensanalys.se - 13 mar 17 kl. 10:01

Uppfinnaren av internet varnar för fejkade nyheter och andra negativa trender

Uppfinnaren av Word Wide Web, Tim Berners-Lee, går nu ut med en varning om fejkade nyheter och andra trender som påverkar internet. Han ska nu med sitt team jobba fram en lösning som kan komma att förändra allt. Tim Berners-Lee ser just nu tre negativa trender med internet.

Dagensanalys.se - 03 jan 18 kl. 14:14

”Alla våra trender för 2018 utgår från en motsättning som uppstått i vår vardag och i vårt samhälle”

Accenture släpper nu Fjord Trends 2018, den elfte upplagan av Fjords årliga rapport över vilka digitala trender som kommer att förändra vårt arbetssätt och vardagsliv under det nya året. ”Alla våra trender för 2018 utgår från en motsättning som uppstått i vår vardag och i vårt samhälle – oavsett om det gäller ett skifte, en kollision eller att utvecklingen går åt olika håll. Det kan exempelvis handla om digitalt kontra fysiskt, människa kontra maskin, centraliserad kontra decentraliserad, hastighet mot hantverk, automatisering kontra kontroll, spårbarhet kontra anonymitet och så vidare.

Dagensanalys.se - 25 feb 19 kl. 13:12

5 digitala trender som företag måste ha koll på inför framtiden

I den nya, ”post-digitala” eran kommer framgång att bygga på en organisations förmåga att behärska nya teknologier, skriver konsultjätten Accenture i en ny rapport. Genom att kombinera dessa teknologier kan företag möjliggöra personliga upplevelser för kunder, anställda och affärspartners. Detta är en av slutsatserna i Accenture Technology Vision 2019, en årlig rapport från Accenture som förutspår vilka digitala trender som kommer att definiera företag och marknader de kommande tre åren.

Dagen - 21 mar 12 kl. 03:00

Samvetet är inte beroende av trender

Iréne Nordgren (Dagen 7 mars) framställer vår katolska kyrkas ledning som högst inkonsekvent och dubbelmoralisk i fråga om samvetsfrihet. På ett sätt kan jag förstå att man påverkad av trender och opinioner i det sekulära samhället, kan komma till en sådan slutsats. Dock menar jag att man då inte har insett på vilken solid grund den klassiska katolska moralläran vilar.

Entreprenör24 - 26 nov 13 kl. 14:49

Fem trender inför 2014

Medielandskapet förändras ständigt och det gäller att hänga med. Enligt PR Daily ska du ha dessa trender inom sociala medier och PR i minnet inför 2014. Sociala medier och PR blir viktigare för att nå ut.

Aftonbladet - 09 jan 15 kl. 13:42

Vårens 3 största trender

Efter att noggrant bevakat modeveckorna kan vi utlova en vår och sommar 2015 med fantastiska trender. Vi har redan nu plockat ut de tre största som du kan tjuvkika på. Och vilka trender!

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Lars Lyberg är Årets Statistikfrämjare 2019

I samband med Svenska statistikfrämjandets årsstämma delades även priset till Årets Statistikfrämjare ut. Priset delas ut årligen till ”En eller flera personer, verksamma i eller anknutna till Sverige, som gjort en slagkraftig insats på statistikområdet som under det senaste året givet publik uppmärksamhet. Insatsen kan bestå av en innovativ metod, en smart analys eller på ett framgångsrikt sätt ha utmanat en etablerad sanning.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Filippa K väljer Episerver för sin globala e-handel

Fokus i utvecklingen av de nya sajten för Filippa K har varit att erbjuda en personaliserad upplevelse där produkterna lyfts fram med individuella rekommendationer. Vår e-handel har ökat mycket snabbt och vi behövde en ny plattform både för att möta den förväntade tillväxten framåt och för att stödja vår varumärkesstrategi och affärsmål. Med Episerver Commerce och Avensias ramverk får vi den bästa lösningen som finns på marknaden idag.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

SAS Institute investerar 9 miljarder kronor i artificiell intelligens

Dataanalysföretaget SAS Institute investerar i att utöka sin ledande ställning inom artificiell intelligens. Det kommer också att märkas i Sverige, lovar Sverige-chefen Ola Ringström. SAS Institute investerar 9 miljarder kronor för att utveckla ny mjukvara och tjänster inom artificiell intelligens, samtidigt som man lägger stor vikt vid utbildningsområdet för både anställda och kunder.

Dagensanalys.se - Igår: 12:58

Streaming är nu större än kabel-tv

Netflix, Hulu och andra streamingtjänster är nu större än kabel-tv visar en undersökning från MPAA. Vad det handlar om är antalet abonnemang globalt för streamingtjänster jämfört med hur många som har kabel-tv. Bakom studien är The Motion Picture Association of America (MPAA) som hävdar att det finns 613,3 miljoner abonnemang på streamingtjänster och 556 miljoner kabel-tv-abonnemang.

Dagensanalys.se - Igår: 12:43

Google Digitalakademin åker på Sverigeturné

Googles Digitalakademi åker på turné ut i Sverige för att höja den digitala kompetensen i landet. Tillsammans med Almi, Arbetsförmedlingen och 7 kommuner i Sverige ger Google kostnadsfria utbildningar i digital marknadsföring (eg. SEO, SEM, Webbanalys, Sociala Medier, Personligt varumärke online etc), samt Onlinesäkerhet.

Dagensanalys.se - Igår: 04:10

Annonsörer allt osäkrare på programmatiska köp

En tredjedel av annonsörerna minskade sina programmatiska köp under 2018 visar en ny studie. Det är osäkerheten kring var annonserna visas som ligger bakom ändrade attityder till programmatiska köp även om tekniken fortsätter att locka. Det är undersökningsföretaget MediaRadar som genomfört en studie bland de största amerikanska annonsörerna.

Dagensanalys.se - Igår: 20:05

Byrån The Fifth förutspår influencer-trender

Byrån The Fifth från England har den ambitiösa planen att kombinera verifiera målgruppsdata, med innehållsproduktion och trendspaning. Och kanske kommer de att lyckas. För The Fifth ägs av nyhetsgruppen News UK, som har titlar som The Sun, The Times och The Sunday Times.

Dagensanalys.se - Igår: 19:55

City Gross satsar på marketing automation och ny lojalitetsplattform

City Gross utvecklar sin kundklubb med ny marketing automation- och lojalitetsplattform. Nu samlar man in kunddata i realtid och kan segmentera sina kunder och kommunicera med dem utifrån deras köpbeteende. City Gross kundklubb, Prio, har idag 1 miljon medlemmar.

Dagensanalys.se - Igår: 19:44

WhatsApp Business kommer nu till iOS

WhatsApp Business är en variant av WhatsApp som ska användas av företag för att kommunicera med sina kunder. Nu rullar WhatsApp Business ut till plattformen iOS. Appen finns i skrivande stund i Mexiko, Frankrike och Brasilien.

Dagensanalys.se - Igår: 19:35

Chrome-tillägg som gör livet lite enklare

Webbläsaren Chrome från Google är en av de absolut mest populära webbläsarna.  Och till Chrome finns det ett stort urval av olika tillägg som gör din webbläsare ännu smartare. Här är några användbara tillägg till Chrome Spara på Google Drive
Precis som det låter kan du med detta enkla tillägg spara ned filer från webben till din Google Drive.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.