DI > Ekonomi

Thursday, 21 March, 17:05

DI - 12 mar 19 kl. 17:34

Klockan 18.00: Ödesvecka för brexit – Storbritannien röstar om utträdePå tisdagen röstar Storbritanniens parlament om att godkänna eller inte godkänna det utträdesavtal som landet förhandlat fram med EU. Di TV rapporterar/sänder live från brexit-voteringen med start klockan 18.00. Vi har även vår reporter Mikael Björk på plats i London. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Storbritanniens, EU, TV, Mikael Björk, London

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klockan 18.00, Ödesveckaför , brexit, Storbritannien, röstarom , utträde
SR - 21 aug 18 kl. 12:54

Efter Brexit: Storbritannien kan få brist på medicin

Storbritannien kan drabbas av brist på mediciner om landet inte lyckas nå ett avtal med EU om Brexit, det varnar företrädare för den brittiska hälsomyndigheten, NHS..

DI - 24 nov 17 kl. 06:13

Brexit: Storbritannien vill ge Irland processveto

Brittiska regeringsföreträdare har försökt få fart på brexit-förhandlingarna genom att föreslå att Irland snarare än att använda sitt veto nästa månad skulle kunna vänta och blockera ett slutligt avtal om de vill. Det uppger tre personer med insyn i samtalen, enligt Bloomberg News..

Länstidningen i Jämtland - 04 mar 19 kl. 06:30

Woolpower oroas över Brexit: "Storbritannien har blivit en allt viktigare marknad för oss"

Östersundsbaserade Woolpower var en av flera nyfikna åhörare vid torsdagens brexit-seminarium. –....

SvD - 07 dec 16 kl. 09:47

Wallenberg: Efter brexit – Storbritannien oattraktivt

Det stundande EU-utträdet har gjort att Storbritannien har halkat ner på listan över attraktiva länder att investera i. Det säger finansmannen Jacob Wallenberg i en intervju med Financial Times..

DI - 14 aug 17 kl. 06:16

Brexit: Storbritannien vill ta samtal till ny fas

Storbritannien uppgav på söndagen att de vill ta samtalen med EU till en ny fas, och lägga fram detaljer om hur de ser på de framtida relationerna. Det rapporterar Reuters..

DI - 12 jul 18 kl. 14:08

Brexit: Storbritannien sätter stopp för den fria rörligheten

Storbritannien sätter stopp för den fria rörligheten in i landet i samband med EU-utträdet, enligt premiärminister Theresa Mays brexitplan. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

SR - 12 jul 18 kl. 14:26

Brexit: Storbritannien sätter stopp för den fria rörligheten

Storbritannien sätter stopp för den fria rörligheten in i landet i samband med EU-utträdet, enligt premiärminister Theresa Mays brexitplan. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

YLE - 29 mar 17 kl. 19:12

Terho om brexit: Beslut om en finländsk folkomröstning före riksdagsvalet

Den sannfinländske partiledarkandidaten Sampo Terho vill avvakta och dra lärdom av brexit. Därefter bör Finland besluta om en egen folkomröstning om utträde ur EU. Den tidigare socialdemokratiske utrikesministern Erkki Tuomioja anser för sin del att britterna gör en realistisk bedömning då de inte längre försöker få tillgång till EU:s inre marknad efter utträdet.

Skånskan - 27 jun 16 kl. 13:01

Löfvén: Storbritannien bör lämna ansökan om utträde snarast

Nyheter Statsminister Stefan Löfvén säger efter ett krismöte om brexit mellan företrädare för regeringen och de borgerliga partierna att Storbritannien så snart som möjligt bör inkomma med en formell ansökan om utträde.På förmiddagen möttes företrädare för regeringen och de borgerliga partierna i ett krismöte om brexit. Storbritannien bör så snart som möjligt inkomma med en formell ansökan om utträde, anser statsminister Stefan Löfven, rapporterar omni.

Cornucopia - 13 feb 19 kl. 09:18

BREXIT: Hur många miljarder och jobb står på spel för Sverige?

Så hur många miljarder står på spel för svensk del när det gäller Brexit? Storbritannien är trots allt en av våra allra största handelspartners, och en avtalslös Brexit riskerar slå stenhårt mot svensk exportindustri, svenska jobb och svensk konjunktur, och tillhörande välstånd.
Ombyggnad pågår.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Björklund: ”Hoppas Kristersson står pall”

Liberalernas partiledare Jan Björklund tycker att KD-ledarens besked är sorgligt. Han hoppas nu att Ulf Kristersson håller fast vid sina löften i valrörelsen och under regeringsförhandlingarna. .

DI - 15 minuter sedan

Facebook-anställda hade tillgång till miljontals lösenord

Tiotusentals anställda på sociala medier-giganten Facebook har haft tillgång till hundratals miljoner lösenord, skriver CNBC med hänvisning till cybersäkerhetsexperten Brian Krebs. Facebook bekräftar uppgifterna..

DI - 15 minuter sedan

KD rusar i förtroende i ny undersökning

Ett spännande år i politiken gav utslag i Förtroendebarometerns mätning av hur mycket vi litar på partierna. Några ökade, några rasade och några ligger still. Kristdemokraternas uppgång från 13 till 30 procent med stort förtroende är bland de största som uppmätts..

DI - 15 minuter sedan

VW:s försäljning av dieselbilar ökar igen

Minnet är kort. Trots dieselgate och global uppmärksamhet kring Volkswagens fusk med utsläppsmätningar visar siffror från VW att beställningarna av dieselbilar från den tyska bilkoncernen ökar igen..

DI - 15 minuter sedan

”Död omsättning” pressar byggjätten

Skanskas aktie backade på torsdagen efter bolagets kapitalmarknadsdag. Balansräkningen är stark och projektutvecklingen går bra men marknaden tog ändå fasta på försiktiga finansiella mål och att byggmarginalen inte når målen varken i år eller 2020..

DI - 15 minuter sedan

Rusning för aktien när Levi Strauss återvänder till börsen

Modebolaget Levi Strauss handlas upp närmare 35 procent när bolaget gör comeback på Wall Street på torsdagen. .

DI - 30 minuter sedan

Räntor & valutor: Fortsatt brexitpress på brittiska pundet

Europeiska statspappersräntor sjönk påtagligt i långa löptider på torsdagen i spåren på tydligt lägre USA-räntor efter mjuka Fedbesked på onsdagskvällen. Euron inledde dagen starkare mot en generellt svagare dollar, men försvagades efterhand när nedåtpressen mot brittiska pund fortsatte..

DI - 30 minuter sedan

IMF stödjer Federal Reserves mjuka penningpolitik

Internationella valutafonden, IMF, berömmer Fed för att centralbanken pausat räntehöjningarna. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters. Wall Street handlas upp på torsdagen..

DI - 30 minuter sedan

”Det räcker inte - det går åt fel håll!”

Klimatpolitiska rådets årsrapport är tydlig: Kraftiga åtgärder krävs om Sverige ska nå klimatmålen. .

DI - 45 minuter sedan

Brittiska företagare varnar för ”nationellt” nödläge utan brexitavtal

Den brittiska fackorganisationen TUC och industriförbundet CBI varnade på torsdagen premiärminister Theresa May för ett ”nationellt nödläge” om det blir en avtalslös brexit nästa vecka. Samtidigt väntade landet på besked från EU-toppmötet i Bryssel om man får skjuta på brexit..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.