DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 17:27

Liknande nyheter

Taggar: Rätt tyskt, svarom , nationenoch EU
BT - 09 apr 14 kl. 09:25

Avgör SD vem som är lojal mot nationen?

Slutreplik. Svar till Ulla-Britt Åsén, BT 18/3. SD:s enda lokala politiker (alla andra har hoppat av) Ulla-Britt Åsén verkar inte begripa ett dugg vad jag skriver om i min artikel som varnar för att inte gå på SD:s propaganda, eller så vet hon inte om vilka knasiga flygblad hennes parti delar ut.

SR - 10 dec 18 kl. 19:57

Just nu: Macron håller tal till nationen

Frankrikes president Macron håller ett tal till nationen. Förväntningarna är höga på de svar han väntas ge, efter den senaste månadens omfattande protester mot regeringens fördelningspolitik..

Expressen - 05 feb 19 kl. 22:28

Frågor och svar om Donald Trumps tal

Större scen än så här får inte president Donald Trump.I natt håller USA:s president sitt tal till nationen om tillståndet i nationen.Han väntas sträcka ut en hand till demokraterna..

DN - 10 timmar sedan

Frågor och svar om reportaget om IS folkmord på yazidier

I ett reportage i DN berättar yazidiska Jamila, som bor i en svensk stad, om de ofattbara övergrepp hon var med om och bevittnade under sin tid som slav hos terrorsekten IS. Enligt uppgifter till DN deltog även IS-terrorister från Sverige i slavhandeln. Här är svar på några frågor om hur arbetet med reportaget har gått till..

Nyheter 24 - 07 jul 16 kl. 22:39

Frankrikes kelgris sköt nationen till EM-final: "Ge honom guldbollen"

Den har målats upp som "den moraliska finalen", semin mellan regerande världsmästaren Tyskland och Frankrike. Och det var en match som sannerligen levde upp till förväntningarna både i spelet på planen och stämningen på läktarplats.Länge såg det ut att bli en mållös historia i första halvlek – men på tilläggstid blåstes straff för Frankrike efter att Bastian Schweinsteiger spelat handboll.

Sydsvenskan - 23 sep 17 kl. 10:06

Ödesvalet: "Ett tyskt återtåg till 1930-talet"

– En skam för den tyska nationen, säger Martin Schulz (SPD) om högerpopulisterna..

Helsingborgs Dagblad - 23 sep 17 kl. 10:06

Ödesvalet: "Ett tyskt återtåg till 1930-talet"

– En skam för den tyska nationen, säger Martin Schulz (SPD) om högerpopulisterna..

DN - 22 jun 18 kl. 11:49

Rysk glädje, tyskt favoritfall – så var första VM-veckan

MOSKVA. Den första VM-veckan är avklarad. De ryska fansen, och den ryska nationen, har fått exakt den start de drömde om.

Nyheter 24 - 02 feb 11 kl. 09:05

Folkets svar: Dra, Mubarak


Efter president Hosni Mubaraks tal där han lovat att lämna makten i september står nu folkets svar klart: Det räcker inte, stick på en gång. KAIRO. Efter den hårt pressade diktatorns tevesända tal till nationen sent på tisdagskvällen står det klart att massorna på Tahrirtorget i Kairo och på gator och torg runt om i hela landet inte låter sig nöjas.

BT - 07 sep 13 kl. 14:08

Kräver svar på kemvapenattacken

EU kräver ett "kraftfullt svar" på den rapporterade kemvapenattacken i östra Damaskus, meddelar EU:s utrikeschef Catherine Ashton sedan utrikesministrarna avslutat sitt möte i Vilnius i Litauen i dag. Enligt Bildt är EU-länderna överens om att provsvaren från FN:s kemvapeninspektörer ska presenteras för FN:s säkerhetsråd.EU stöder Frankrikes hållning att avvakta med eventuella attacker mot Syrien tills provsvaren har presenterats, skriver AFP.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Blod och Game of thrones – vem vill inte klicka på det?

Kan reklam vara konst? Att reklam åtminstone kan uppnå konstnärlig höjd finns det många exempel på, från reklamfilmen 1984 för Apple Macintosh persondatorer, regisserad av Ridley Scott, till reklambyrån Paradisets annonser för klädföretaget Diesel som härom året visades i en stor utställning på Foto­grafiska museet..

DI - 1 timme sedan

Begagnad elektronik hett i andra hand

Våra hem är fyllda med saker vi inte vill ha, men medvetenheten om att någon annan kanske vill ha dem ökar. Mest ökar intresset för begagnad elektronik..

DI - 1 timme sedan

Mäklarna: Vi börjar se en återhämtning

Bostadsmarknaden har stabiliserat sig och mäklarna räknar inte med några dramatiska prisförändringar under året. Men de lokala variationerna är stora och det finns gott om orosmoln. ”Det hänger fortfarande på en skör tråd”, säger Johan Engström, vd på Fastighetsbyrån..

DI - 1 timme sedan

Kryssningsfartyg i sjönöd utanför Norge

Ett kryssningsfartyg med 1.300 passagerare ombord har fått motorproblem i hårt väder utanför Norges västkust. Norsk sjöräddning bekräftar för tidningen VG  att fartyget Viking Sky har skickat nödmeddelande och bett om assistans..

DI - 2 timmar sedan

Tusentals demonstrerar i London mot brexit

Tusentals så kallade remainers, britter som vill stanna kvar i EU, demonstrerar i centrala London. De kräver en ny folkomröstning om brexit..

DI - 2 timmar sedan

Överbefälhavare: ”IS fortfarande ett stort hot mot hela världen”

IS har besegrats i Syrien, uppger den USA-stödda SDF-alliansen. Terrorgruppen ska ha fråntagits det som kallats det sista IS-fästet i landet. ”Segern har varit extremt kostsam”, säger SDF-ledaren Mazlum Kobane..

DI - 4 timmar sedan

Experten: Jaga utdelningar bland börsens mittfältare

Utdelningssäsongen närmar sig med stormsteg, och marknadens stora utdelningsfokus är befogat, enligt Johan Thorén, förvaltningschef på Strand kapitalförvaltning. SEB:s placeringsstrateg pekar i sin tur ut bolagstypen som generellt står för de högsta utdelningarna..

DI - 4 timmar sedan

Göran Persson varnar för skatterevolt: ”Den saken måste lösas”

ÖREBRO. Mycket av det som står i Januariavtalet kommer aldrig gå att förverkliga. Det säger Göran Persson, och varnar S för att ensidigt ta bort värnskatten och därmed kraftigt gynna de med högst inkomster.

DI - 5 timmar sedan

Utredningen är en seger för Trump

NEW YORK. Den särskilda åklagaren Robert Mueller verkar inte väcka några fler åtal mot Donald Trump eller hans närmaste medarbetarna inom ramen för Rysslandsutredningen, som blev klar på fredagen. Det är en seger för presidenten..

DI - 6 timmar sedan

Kronofogden slog till mot Metro

Metro har fått påhälsning av Kronofogden, som utmätt 2,8 miljoner kronor på gratistidningens bankkonton, rapporterar Expressen. Metro har dock kvar skatteskulder på över 6 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.