DI > Ekonomi

Friday, 22 March, 11:00

Liknande nyheter

Taggar: Minskad, omsättning, hos, Kompetensföretagen
Dagensanalys.se - 22 maj 17 kl. 13:48

Salesforce närmar sig 10 miljarder dollar i omsättning

Efter första kvartalet står det klart att Salesforce snart kommer att passera 10 miljardersgränsen i omsättning. Men pengarna går framför allt till investeringar och vinsten är marginell. Salesforce första kvartal landade på 2,4 miljarder dollar, något som de räknar ska öka till 2,52 miljarder dollar nästa år.

Västerbottens Folkblad - 18 dec 14 kl. 16:20

Kraftigt ökad omsättning för Löven

En gång om året publicerar Almi listan med de 10 snabbast växande företagen i länet – sexa på listan är Björklöven AB med ökad omsättning på över 100 procent.  Tillväxten mäts som omsättningsökningen för de två senaste åren, baserat på offentlig information från kreditupplysningsföretaget UC. Företagen ska ha mellan 5 och 250 anställda och visa […].

VA - 06 okt 16 kl. 14:58

Superföretagen 2016 - Hela listan efter omsättning

Superföretagen 2016, sorterade efter omsättning Det är bara någon tiondels promille av de svenska företagen som lever upp till kraven. Men de blir fler och fler. Inte mindre än 580 företag kvalar in på Veckans Affärers Superföretagslista 2016.

Affärsvärlden - 18 feb 14 kl. 16:00

Bemanningsbranschen spår ökad omsättning

Majoriteten av företagen i bemanningsbranschen tror på en ökad omsättning under första kvartalet i år..

Trelleborgs Allehanda - 04 apr 14 kl. 08:15

Ökad omsättning i Trelleborgs hamn

Trelleborgs hamn ökade sin omsättning under 2013 även om mängden gods sjönk något.
Trelleborgs Hamn AB:s bolagsstämma i Malmrossalen hade lockat en hel del trelleborgare, som ville veta mer om verksamheten under 2013. Årsredovisningen visar att bolaget ekonomiskt tuffar på som tidigare, men att det finns ett antal utmaningar som Trelleborgs hamn står inför de närmaste åren.

Nya Wermlands Tidningen - 15 nov 17 kl. 12:02

Stark tillväxt hos företagen

Ökad omsättning, nyanställningar och vinster.

BT - 30 sep 14 kl. 11:30

Bollebygd i botten hos näringslivet

Vårgårda kommer på 5:e plats, medan Bollebygd kommer sist – på 49:e. Det är spridda skurar för Sjuhärads del i organisationen Företagarnas ranking. Organisationen Företagarna mäter varje år i samarbete med kreditupplysningsföretaget UC hur det står till med företagsklimatet i Sveriges 290 kommuner utifrån ett antal nyckeltal: antal aktiebolag i kommunen, ökning eller minskning av antal företag, ökning eller minskning av omsättningen för företagen, resultatutvecklingen, samt kreditförmåga.

IDG - 16 jun 14 kl. 09:20

Så slår personalbedrägerier mot företagens omsättning

Företagen förlorar fem procent av omsättningen varje år på personalbedrägerier, visar en ny undersökning.

Computer Sweden - 16 jun 14 kl. 09:20

Så slår personalbedrägerier mot företagens omsättning


Företagen förlorar fem procent av omsättningen varje år på personalbedrägerier, visar en ny undersökning

.

Västerbottens Folkblad - 18 dec 14 kl. 16:20

[PLUS] Kraftigt ökad omsättning för Löven

En gång om året publicerar Almi listan med de 10 snabbast växande företagen i länet – sexa på....

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Humöret i tysk industri på sexårslägsta – euron rasar

Euron rasade 0,7 procent mot dollarn sedan inköpschefsindex för den tyska industrin i mars kommit in på den lägsta nivån sedan 2012. Den oväntat svaga siffran sänkte Frankfurtbörsen med väl över en procent..

DI - 15 minuter sedan

Källor: Öppning för kompromiss i ägarstrid i Telecom Italia

Den amerikanska aktivistfonden Elliott och det franska medie- och kommunikationsbolaget Vivendi öppnar för en kompromisslösning i den infekterade ägarstriden i Telecom Italia..

DI - 15 minuter sedan

AAK:s vd Johan Westman tar plats i Absolents styrelse

Specialfettbolaget AAK:s vd Johan Westman förslås ta plats i det First North-listade filterbolaget Absolents styrelse..

DI - 15 minuter sedan

Röda siffror på Stockholmsbörsen – fortsatt ras för Bioarctic

Stockholmsbörsen inledde fredagens handel på lätt plus men vände sedan ned när både franskt och tyskt inköpschefsindex visade vara sämre än väntat..

DI - 30 minuter sedan

DNB om säljreken på Telia: Svårt att uppnå besparingsmålen

Marknadens förväntningar på hur stora besparingar som operatören Telia kommer att lyckas genomföra under kommande år är inte orimliga, men besparingarna är svåra att uppnå och redan inprisade i nuvarande aktiekurs..

DI - 45 minuter sedan

Fler frågor än svar på Swedbanks analytikerkonferens

Vid en telefonkonferens på fredagsmorgonen försökte analytiker få en bild av hur omfattande penningtvätten i Swedbank kan ha varit, både bland de 50 namn som FRA-rapporten tittat närmare på, och överhuvudtaget. ”Siffrorna som nämndes i tv-programmet är inte kända för oss. Vi har inte tittat på transaktionerna, bara namnen på den lista vi fick från SVT”, säger bankens IR-chef Gregori Karamouzis..

DI - 45 minuter sedan

Uppåtskjuts för pundet efter uppskjuten brexit

Pundet vände uppåt efter att EU-toppmötet på torsdagskvällen kom överens om två nya brexitdatum, ett för en ordnad brexit och ett för en avtalslös. Samtidigt ökar trycket på premiärminister Theresa May att få igenom avtalet vid ett tredje försök nästa vecka..

DI - 1 timme sedan

Euroområdets kombinerade inköpschefsindex sjunker i mars

Ett snabbestimat över euroområdets kombinerade inköpschefsindex (Composite PMI) sjönk till 51,3 i mars, jämfört med 51,9 föregående månad. .

DI - 1 timme sedan

Hotellbolaget backar efter säljrekommendation

Hotellbolaget Scandic Hotels backar med 4,2 procent i fredagens inledande handeln. Nedgången kommer i spåren av att Berenberg inlett bevakning av aktien med en säljrekommendation. .

DI - 1 timme sedan

Bioarctic vänder från rus till ras under vild handel – splittrad analytikerkår

Marknaden verkar inte tro på Bioarctics ord om att man inte ska blanda ihop sin samarbetspartners fallerade alzheimersstudier med den som bolaget själv är inblandad i. Aktien rusade rejält inledningsvis men har därefter vänt ner kraftigt under vild handel på fredagen. Analytikerna är delade kring bolagets framtid..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.