Realtid > Ekonomi

Thursday, 21 March, 16:37

Liknande nyheter

Taggar: quot;Rörinte , ränteavdragen!"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Bankchefer pressade av kompetensbrist

80 procent av toppcheferna inom bank- och kapitalmarknaden ser kompetensbrist som den största utmaningen de kommande åren. –Att våga rekrytera från andra branscher är en av nycklarna. Det säger Maria Sahlén, Head of Banking & Capital Markets för PwC Sverige..

Realtid - 3 timmar sedan

Upplåning i obligationer ökar för alla sektorer

Den totala svenska räntebärande värdepappersskulden för obligationer uppgick till 6 604  miljarder kronor i slutet av februari. Det är en ökning med 120 miljarder kronor jämfört med föregående månad..

Realtid - 4 timmar sedan

Kreditz tar in 7,5 miljoner kronor inför lansering i USA

Det svenska fintech-bolaget Kreditz tar in 7,5 miljoner kronor för att kunna gå till en stor försäljningsoffensiv mot banker och finansiella institutioner och även för att kratta manegen inför lansering i USA..

Realtid - 5 timmar sedan

Blippit lanserar terminal för mobil betalning

 Crunchfish och Clearon lanserar genom det gemensamma bolaget Blippit en mobil appterminal för Swish-betalningar i dagligvaruhandeln..

Realtid - 6 timmar sedan

Hela Bryssel suckar BOB

Bryssel är BOB – Bored Of Brexit. Man kort och gått less på att dag efter dag diskutera brexit med bångstyriga britter. Det skriver Realtids brexit-expert Rickard Ydrenäs från maktens korridorer i Bryssel..

Realtid - 7 timmar sedan

Börsen mot all time high

Det avslutande kvartalet på 2018 var mörkt på börsen. Men hittills i år är börsen upp 15 procent. .

Realtid - 7 timmar sedan

Karnov Group noteras på Stockholmsbörsen

Karnov Group ansöker om börsnotering på Nasdaq Stockholm. Bland annat Fjärde AP-fonden har gått med på att förvärva aktier i erbjudandet..

Realtid - 9 timmar sedan

Ernstberger ser fram emot rättegång

Ernstberger ser fram emot rättegång, oförändrad ränta i USA och SD vänder om Telia - det är några av rubrikerna i morgonsvepet denna torsdagsmorgon..

Realtid - 10 timmar sedan

Megabank löser inga problem

Ett samgående mellan den tyska storbankerna Deutsche Bank och Commerzbank riskerar att bli en utdragen och smärtsam process. Det spår Realtids krönikör Per Lindvall..

Realtid - 11 timmar sedan

Ny webbtjänst mot penningtvätt för advokater

En åttastegs-webbtjänst för att advokatbyråer ska säkra sig mot penningtvätt. Det är vad nystartade legal tech-bolaget Due Compliance har på gång..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.