DI > Ekonomi

Thursday, 21 March, 06:39

DI - 12 mar 19 kl. 16:35

May i parlamentet: ”Mitt avtal, inget avtal eller ingen brexit”Det finns bara tre alternativ för britterna, enligt Storbritanniens premiärminister Theresa May: ”Mitt brexitavtal, inget avtal eller ingen brexit”..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Storbritanniens, Theresa May

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mayi , parlamentetMitt , avtal, inget, avtaleller ingen , brexit
Affärsvärlden - 12 mar 19 kl. 15:25

May: Mitt avtal, inget avtal, eller ingen brexit

Alternativen är Mays brexitavtal, inget avtal eller ingen brexit. Det sade Storbritanniens premiärminister Theresa May i det brittiska underhuset på tisdagen..

DI - 12 mar 19 kl. 15:30

May ryter till: Mitt avtal, inget avtal eller ingen brexit

Alternativen är mitt brexitavtal, inget avtal eller ingen brexit..

SvD - 30 aug 16 kl. 14:04

May: Parlamentet ska få säga sitt om utträdet

Storbritanniens premiärminister Theresa May kommer att låta parlamentet vara delaktiga i beslutet om när den formella processen för ett utträde ur EU ska sättas i gång..

DI - 13 dec 17 kl. 13:36

May: Parlamentet ska få rösta om brexitavtal

Den brittiska premiärministern Theresa May sade på onsdagen att såväl under- som överhuset i det brittiska parlamentet kommer att få rösta om det slutliga brexitavtalet innan det träder i kraft. Det rapporterar Reuters..

Affärsvärlden - 13 dec 17 kl. 14:22

May: Parlamentet kommer rösta om slutliga brexitavtalet

Den brittiska premiärministern Theresa May sade på onsdagen att såväl under- som överhuset i det brittiska parlamentet kommer att få rösta om det slutliga brexitavtalet innan det träder i kraft..

Helsingborgs Dagblad - 13 jun 18 kl. 14:59

May: Parlamentet ska inte kunna stoppa brexit

Storbritanniens premiärminister Theresa May kommer att presentera ett tillägg till det lagförslag som ska ta Storbritannien ut ur EU. Det brittiska överhuset ska ta ställning till tillägget, som innebär att parlamentet får mindre makt över brexit. Premi.

UNT - 13 jun 18 kl. 14:59

May: Parlamentet ska inte kunna stoppa brexit

Storbritanniens premiärminister Theresa May kommer att presentera ett tillägg till det lagförslag som ska ta Storbritannien ut ur EU..

SvD - 03 nov 16 kl. 11:08

Nederlag för May – parlamentet måste godkänna brexit

Brittiska regeringen måste gå via parlamentet för att inleda EU-utträdet, enligt en domstol i London..

DN - 28 jan 17 kl. 20:54

May jagar avtal med Erdogan och Trump

Storbritanniens premiärminister Theresa May har de två senaste dagarna besökt två av världens starka ledare. På lördagen träffade hon Turkiets president Recep Tayyip Erdogan i Ankara. Dagen innan var hon den första utländska regeringschef som mötte Donald Trump i Vita huset..

DI - 12 mar 19 kl. 20:22

Nytt nederlag för May – parlamentet röstade ner brexitavtalet

Det brittiska parlamentet röstade på tisdagen åter nej till premiärminister Theresa Mays utträdesavtal, trots några justeringar i sista minuten av det. Nu avgör två nya omröstningar Storbritanniens framtid..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Lägre arbetslöshet än väntat i Australien

Arbetslösheten i Australien uppgick till 4,9 procent i februari, jämfört med oreviderade 5,0 procent månaden före..

DI - 5 minuter sedan

Morgonkoll: Uppåt på Asienbörserna efter Fed-besked

Asienbörserna bjöd på stigande kurser under torsdagen i spåren av onsdagens oväntat mjuka besked från den amerikanska centralbanken Fed. .

DI - 5 minuter sedan

Efter börsraset: Ny miljardsmäll hotar bjässen efter USA-dom

NEW YORK. Den tyska kemi- och läkemedelsjätten Bayer rasade på börsen efter att en amerikansk domstol på tisdagen funnit att bolagets ogräsbekämpningsmedel orsakar cancer.  Bedömare räknar nu med stora skadestånd.

DI - 30 minuter sedan

KTH testar smart teknik i studentlyor

En lägenhet som har koll på om du har besök eller hur många drinkar det blir till helgen. Det är redan verklighet i fyra av KTH:s studentlyor. .

DI - 30 minuter sedan

Teknikmiljarder flyttar in ”Proptech är där fintech var för fem år sedan”

Intresset för teknikbolag inom fastighetsbranschen ökar ständigt. Nu spår branschexperter att en investeringsvåg rullar in. ”Proptech är där fintech var för fem år sedan”, säger Daniel Kraft, ansvarig för proptech på fastighetskoncernen Stronghold..

DI - 45 minuter sedan

Experten: Fed överraskade – nu kommer marknaden hoppas på en sänkning

NEW YORK.  Federal Reserve lyckades överraska marknaden med onsdagens räntebesked där man bland annat skrev ned räntebanan mer än väntat.   Nu kommer förväntningarna på räntesänkningar att öka, säger en fondförvaltare som Di har talat med..

DI - 1 timme sedan

Studie: Stockholmare villiga att betala mer för hållbart flygande

En majoritet av stockholmarna är villiga att betala mer för flygresor om utsläppen kan hållas nere. Det visar en Demoskop-enkät som beställts av Stockholms Handelskammare..

DI - 1 timme sedan

Detta händer torsdag 21 mars

Flera centralbanker bjuder på räntebesked på torsdagen samtidigt som EU-toppmötet inleds i Bryssel. På bolagssidan bjuder bland annat Enquest på kvartalsrapport..

DI - 7 timmar sedan

Dr Sannas företrädesemission övertecknad

Erbjudandet att teckna aktier i Dr Sannas AB företrädesemission till ett värde om cirka 2 miljoner kronor övertecknades, meddelar bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 8 timmar sedan

Rekordförsäljning – men lägre lönsamhet sänkte vd:ns ersättning

Volvo Cars vd Håkan Samuelsson fick lön och ersättning på 19,5 miljoner kronor under 2018. Grundlönen höjdes, men totalt sett minskade lönekuvertet med drygt 12 Mkr eftersom Volvochefen liksom övriga anställda inte fick någon bonus. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.