Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 20 March, 18:43

Affärsvärlden - 12 mar 19 kl. 09:13

Theresa May: Vi har ordnat detEfter förhandlingar med EU in i det sista är Theresa May redo för ännu en avgörande omröstning om brexit. "Vi har ordnat det, säger premiärministern om de juridiska garantier som krävts", men frågan är bara om det räcker..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
May, EU, Theresa May

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Theresa, MayVi har , ordnatdet
Skånskan - 11 jul 16 kl. 23:00

Theresa May ny premiärminister

Utrikes Nu är det klart. Theresa May blir Storbritanniens nästa premiärminister och det konservativa partiets ledare. Det rapporterade många medier vid 16-tiden i går.

Skånskan - 13 jul 16 kl. 07:13

Theresa May tar över som premiärminister

Redan i kväll kommer Theresa May ta över som Storbritanniens nästa premiärminister rapporterar BBC.I måndags stod det klart att bara Theresa May stod kvar som kandidat för att bli ledare för det konservativa partiet och Storbritanniens nya premiärminister. Nu tar hon över efter David Cameron då han håller sin sista ”frågor till premiärministern” i parlamentet i dag.

Dagens PS - 18 apr 17 kl. 12:25

Världen i chock: Theresa May utlyser nyval

På tisdagsförmiddagen kom det oväntade beskedet att Storbritanniens premiärminister Theresa May skulle hålla presskonferens utanför residensbostaden vid Downing Street i London. Nyheten tog hela journalistkåren på sängen och snabbt började det cirkulera spekulationer om en eventuell avgång. Men vid lunchtid svensk tid mötte hon pressen: Theresa May kovänder och utlyser nyval den 8 juni i år.

Nyan - 31 okt 18 kl. 06:00

Theresa May fick fråga från Åland

Storbritanniens premiärminister Theresa May fick en fråga av åländska delegaten Britt Lundberg vid Nordiska rådets session i Oslo på tisdagen. Och svarade lovande.
Theresa May var gästtalare när Nordiska rådets 70:e session började i går.

Dagens PS - 12 dec 18 kl. 08:10

Misstroendeomröstning mot Theresa May

Storbritanniens premiärminister Theresa May står inför en potentiell misstroendeförklaring, rapporterar BBC med hänvisning till källor. Det är hennes egna partimedlemmar som skickat iväg de 48 brev som behövs för att utlösa en misstroendeförklaring mot premiärministern. Hittills har 27 medlemmar ur Tories-partiet offentligt gått ut och sagt att man skickat iväg breven.

Dagens PS - 16 jul 18 kl. 06:41

Theresa May: Trump bad mig stämma EU

Den amerikanska presidenten Donald Trump skall ha rekommenderat Storbritanniens premiärminister Theresa May att stämma EU istället för att förhandla om Brexit. Det säger Theresa May i en intervju med BBC. I samband med parternas presskonferens uppgav Trump att han hade gett henne ett råd, men att May hade tyckt att det varit för hårt.

Realtid - 5 timmar sedan

Theresa May ansöker om förlängning

Storbritanniens premiärminister Theresa May har i dag ansökt om en förlängning av brexit till 30 juni..

Skånskan - 12 dec 18 kl. 22:49

Fortsatt förtroende för Theresa May

Utrikes Storbritanniens premiärminister Theresa May sitter kvar som partiledare för Torypartiet.
Detta sedan hon gått segrande ut den misstroendeomröstning mot henne som genomfördes under onsdagskvällen. Theresa may fick 63 procent av rösterna och klarade sig med marginal, trots att det samtidigt betyder att en betydande del av Torypartiets ledamöter faktiskt röstade mot henne.

Dagens PS - 13 dec 18 kl. 07:34

Theresa May slipper kliva åt sidan

Theresa May klarade sig igenom onsdagskvällens misstroendeomröstning. Samtidigt framkom det att mer än en tredjedel i hennes eget parti saknar förtroende för henne. 200 röster backade upp May medan 117 var emot, enligt Sky News.

DN - 23 mar 17 kl. 11:40

Theresa May: Vi är inte rädda

Gårdagens attack var ett terrordåd i syfte att tysta demokratin, säger Storbritanniens premiärminister Theresa May i ett tal till parlamentet. – Vi är inte rädda, och vi kommer aldrig att vackla till följd av terrorismen, säger Theresa May till parlamentet..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Elände i kursen ger köpläge

ANALYS Stora Ensos aktie ser oförtjänt billig ut. Det finns en påtaglig konjunkturrisk i bolaget men med lite is i magen är det köpläge..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Förvärvsmaskinen är värd sitt pris - köp

ANALYS Mjukvarubolaget Vitec växer snabbt huvudsakligen via förvärv. Affärsvärlden räknar med mer av den varan och ser ett långsiktigt köpläge..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Konjunkturklockan klämtar

Addtechs nischade teknikhandelsförvärv värdesätts med rätta, men börsen glömde ta höjd för konjunkturen..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Tvivelaktig tillväxt

Kinas nya tillväxtmål är det lägsta på 30 år. Ändå råder frågetecken kring hur det ska uppnås, i tider av handels­krig och stagnerande konsumtion. Tvivel finns också huruvida föregående års ekonomiska statistik är korrekt..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

”Aktien är ikapp”

”Kapitalet finns i Stockholm men fastigheterna i Norrland och Dalarna. Därför har aktien varit orimligt lågt värderad”, säger Knut Rost, vd för Diös. Men efter årets kursuppgång på drygt 30 procent börjar värderingen komma ikapp..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Hopp för delikatesser

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

”Mat gjord på insekter växer”

Energibars med mjöl från thailändska syrsor. När Martin Strid kom på sin affärsidé fick han flytta företaget till Danmark eftersom insekter i mat ännu inte får användas i Sverige. Men globalt är det en marknad på uppgång..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

”Kungsleden i siktet”

BÖRSGOLVET..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Japanskt i biltoppen

Bilförsäljningen har bromsat in på flera av världens största marknader. Men de största biltillverkarna kör fortfarande med en acceptabel lönsamhet, visar Affärsvärldens genomgång..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

”Hembla lågt värderat”Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.