DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 17:57

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Svagtuppåt på , USA-börserna
SvD - 25 aug 15 kl. 15:31

Just nu: USA-börserna skjuter i höjden

Efter stora ras på måndagen öppnade USA-börserna uppåt. Tekniktunga Nasdaq ökade med 3,5 procent vid öppningen..

DI - 12 maj 15 kl. 15:34

USA-börserna startar i rött

USA-börserna ser ut att starta tisdagen i rött efter gårdagens mindre nedgång. Europabörserna har gått svagt i spåren av utdragna grekförhandlingar vilket förefaller att spilla över på andra sidan Atlanten..

DI - 26 feb 16 kl. 07:12

Räntor och valutor: Oljan drog upp USA-börserna

USA-räntorna var stabila på torsdagskvällen efter vår stängning och har rört sig svagt uppåt i fredagens asiatiska handel. Uppgifter om att det ska bli ännu ett oljemöte i juli fick oljepriset att vända från minus till plus i den sena USA-handeln och detta drog även med sig USA-börserna uppåt..

Cornucopia - 24 dec 18 kl. 20:30

USA-börserna -16% under december

Dags att diskutera b-ordet. Börskr ... Börskra ...

Helsingborgs Dagblad - 20 okt 15 kl. 22:14

Svagt ned på USA-börserna

USA-börserna backade på tisdagen sedan flera tunga bolag gått kräftgång på marknaden. IT-jätten IBM redovisade minskad vinst och krympande omsättning och fick dagen efter betala notan i form av en aktienedgång på 5,7 procent.Hälsosektorn saggade och bland förlorarna fanns bland andra botox-tillverkaren Allergan, minus 3,7 procent, och världens största läkemedelsföretag Pfizer, ned 1,4 procent.

Sydsvenskan - 20 okt 15 kl. 22:14

Svagt ned på USA-börserna

USA-börserna backade på tisdagen sedan flera tunga bolag gått kräftgång på marknaden. IT-jätten IBM redovisade minskad vinst och krympande omsättning och fick dagen efter betala notan i form av en aktienedgång på 5,7 procent.Hälsosektorn saggade och bland förlorarna fanns bland andra botox-tillverkaren Allergan, minus 3,7 procent, och världens största läkemedelsföretag Pfizer, ned 1,4 procent.

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 13 kl. 22:27

Svagt ned på USA-börserna

USA-börserna föll något på torsdagen efter några dagar av stark uppgång. Handlarna oroades bland annat av kommentarer från en centralbanksrepresentant om att Federal Reserve snart kan börja dra ned på sina stödåtgärder. Cisco rusade dock 13 procent efter nätverksjättens oväntat starka delårsrapport i onsdags kväll.

Affärsvärlden - 24 maj 13 kl. 07:16

USA-börserna stängde svagt nedåt

Nedgångarna i Europa och nattens fall på Nikkei tyngde USA-börserna, men amerikansk statistik som var bättre än väntat kom in under eftermiddagen och gav stöd åt marknaden..

DI - 14 jun 13 kl. 16:50

USA-börserna: BNP-prognos sänker

NY VERSION. Efter att ha inlett svagt på plus föll USA-börserna tillbaka en bit in på fredagens handel efter att IMF sänkt landets BNP-utsikter för 2014..

DI - 22 jul 13 kl. 18:07

USA-börserna: Snabbmatsjätte tynger Wall Street

USA-börserna hade vänt till svagt positiva nivåer efter mer än två timmars handel på måndagen. Tyngde gjorde dock McDonalds som tappade efter kvartalsrapporten där bolaget kommunicerat tuffa utsikter..

DI - 09 aug 13 kl. 17:12

Nedåt på USA-börserna

USA-börserna sjönk svagt lägre i den inledande handeln på fredagen, indexen går därmed mot den sämsta veckovisa indexutvecklingen sedan mitten av juni..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Pantkungen: Jag köpte it-fonder för 100.000 – en månad innan bubblan sprack

Bengt Lagerman styr över Sveriges alla pantmaskiner och smyger hem till barnen för att samla ihop deras pant. I retur får han ta hand om labradoren Noppe, den bästa – och sämsta – presenten..

DI - 15 minuter sedan

Från lera till framtidens bil

Bilarnas motorer och drivlina är viktiga, men faktum kvarstår: designen är fortfarande det som ­kommer först när en ny bil ska tillverkas. Trots all teknisk utveckling och digitala verktyg är det lera som gäller när modellerna finslipas. .

DI - 30 minuter sedan

Italien öppnar för Kina trots protester

Italien har trots protester från USA och EU som första G7-land tecknat avtal med Kina om deltagande i infrastrukturprojekt BRI, populärt kallat den nya sidenvägen..

DI - 1 timme sedan

Blod och Game of thrones – vem vill inte klicka på det?

Kan reklam vara konst? Att reklam åtminstone kan uppnå konstnärlig höjd finns det många exempel på, från reklamfilmen 1984 för Apple Macintosh persondatorer, regisserad av Ridley Scott, till reklambyrån Paradisets annonser för klädföretaget Diesel som härom året visades i en stor utställning på Foto­grafiska museet..

DI - 1 timme sedan

Begagnad elektronik hett i andra hand

Våra hem är fyllda med saker vi inte vill ha, men medvetenheten om att någon annan kanske vill ha dem ökar. Mest ökar intresset för begagnad elektronik..

DI - 2 timmar sedan

Mäklarna: Vi börjar se en återhämtning

Bostadsmarknaden har stabiliserat sig och mäklarna räknar inte med några dramatiska prisförändringar under året. Men de lokala variationerna är stora och det finns gott om orosmoln. ”Det hänger fortfarande på en skör tråd”, säger Johan Engström, vd på Fastighetsbyrån..

DI - 2 timmar sedan

Kryssningsfartyg i sjönöd utanför Norge

Ett kryssningsfartyg med 1.300 passagerare ombord har fått motorproblem i hårt väder utanför Norges västkust. Norsk sjöräddning bekräftar för tidningen VG  att fartyget Viking Sky har skickat nödmeddelande och bett om assistans..

DI - 2 timmar sedan

Tusentals demonstrerar i London mot brexit

Tusentals så kallade remainers, britter som vill stanna kvar i EU, demonstrerar i centrala London. De kräver en ny folkomröstning om brexit..

DI - 2 timmar sedan

Överbefälhavare: ”IS fortfarande ett stort hot mot hela världen”

IS har besegrats i Syrien, uppger den USA-stödda SDF-alliansen. Terrorgruppen ska ha fråntagits det som kallats det sista IS-fästet i landet. ”Segern har varit extremt kostsam”, säger SDF-ledaren Mazlum Kobane..

DI - 4 timmar sedan

Experten: Jaga utdelningar bland börsens mittfältare

Utdelningssäsongen närmar sig med stormsteg, och marknadens stora utdelningsfokus är befogat, enligt Johan Thorén, förvaltningschef på Strand kapitalförvaltning. SEB:s placeringsstrateg pekar i sin tur ut bolagstypen som generellt står för de högsta utdelningarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.