DI > Ekonomi

Wednesday, 20 March, 19:04

DI - 12 mar 19 kl. 14:23

Negativ öppning väntas på Wall Street – Boeing fortsätter ned i förhandelnEfter måndagens breda börsuppgångar på Wall Street pekade terminerna för de stora börsindexen mot en tisdagsöppning på lätt plus för S&P 500 och Nasdaq, men Dow Jones Index kan tyngas av fortsatte kursnedgång för Boeing i spåren av helgens flygkrasch..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wall Street, Nasdaq, Dow Jones Index, Boeing

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Negativ, öppning, väntas, Wall, Street, Boeingfortsätter , ned, i förhandeln
DI - 11 feb 16 kl. 08:41

Börsen: Negativ öppning väntas

En negativ öppning väntas på torsdagens börs, där ett väntat räntebesked från Riksbanken och Mylans bud på Meda hör till dagens huvudnyheter vid sidan av flera bolagsrapporter, med bland annat Nokia i spetsen..

DI - 02 apr 15 kl. 15:11

USA-börser: Svagt negativ öppning väntas

USA-terminerna indikerade en svagt negativ öppning i New York på torsdagen, den sista handelsdagen innan påskledigheten..

Affärsvärlden - 25 jun 14 kl. 08:53

Negativ öppning väntas på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen väntas inleda onsdagens handel nedåt. Positiv statistik lyckades tills sist inte hålla uppe Wall Street under tisdagen och Asien följde efter nedåt i spåren av oro för utvecklingen i Irak..

Affärsvärlden - 08 jul 15 kl. 15:19

Negativ öppning väntas på Wall Street

Kurserna på New York-börserna väntas öppna i negativt territorium där fokus ligger på börstunga Alcoas delårsrapport samt Federal Reserves protokoll som släpps på kvällen. Bidragande till riskaversionen är även grekiska skuldförhandlingar och en fallande kinesisk börs..

Affärsvärlden - 02 mar 16 kl. 15:16

Negativ öppning väntas på Wall Street

De amerikanska börserna väntas starta dagens handel strax under nollstrecket efter gårdagens hausse..

DI - 15 apr 16 kl. 15:12

USA-börser: Negativ öppning väntas – oljan backar

Kurserna på Wall Street väntas öppna svagt nedåt på fredagen. Oljan sjunker inför söndagens viktiga produktionsmöte i Doha..

DI - 27 nov 15 kl. 08:35

Stockholm: Negativ öppning väntas

Stockholmsbörsen väntas öppna med en dragning söderut på fredagen. Terminerna pekar på en negativ börsöppning även på de ledande Europabörserna. I Asien går handeln på de stora börserna i moll med stora nedgångar i Kina..

DI - 28 sep 15 kl. 08:30

Stockholmsbörsen: Negativ öppning väntas

Terminerna för de stora europeiska börsindexen pekade nedåt inför starten på handelsveckan sedan utvecklingen varit blandad både i fredagens handel på Wall Street och i Asien på måndagen..

DI - 03 mar 14 kl. 08:54

Börsen: Negativ öppning väntas

Stockholmsbörsen väntas inleda med siffror rejält i det röda på måndagen. Cirka en halvtimme innan börsens öppning pekar terminerna i Frankfurt, London och Paris ned med mellan 1,0-1,6 procent..

Affärsvärlden - 04 dec 15 kl. 08:50

Negativ öppning väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas fortsätta nedåt i fredagens öppning och därmed bygga på fallet efter gårdagens stimulansbesvikelse från ECB..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Fed väntas lämna räntan orörd

Klockan 19 på onsdagen kommer den amerikanska centralbanken Federal Reserve med räntebesked. Fed väntas lämna räntan orörd..

DI - 15 minuter sedan

Ungerska Fidesz stängs av från konservativ EU-grupp

Efter en lång debatt beslutade EPP att ungerska Fidesz ska stängas av från EPP:s arbete, ett beslut som Orbáns parti säger sig acceptera..

DI - 45 minuter sedan

EU blidkar Trump – överens med USA om köttkvot

EU-länderna godkände på onsdagen en preliminär uppgörelse mellan EU och USA om att EU ska ge USA en egen kvot för import av nötkött..

DI - 1 timme sedan

Swedbanks rapport – ett hastverk med syfte att sprida dimridåer

På fredag presenterar Swedbank den granskning som FRA har gjort av en begränsad del av den misstänkta penningtvätten i banken. Mycket talar för att Swedbanks plan är att rapporten – som är ett hastverk – ska skapa dimridåer inför årsstämman nästa vecka. Om varken ägare eller media får ställa frågor till FRA:s granskare när rapporten presenteras är det högst anmärkningsvärt..

DI - 1 timme sedan

Nordenbörser: Nytt ras i krisande Norwegian

De nordiska börserna handlades nedåt på onsdagen, vilket även de ledande europeiska börserna gjorde. Samlingsindexet Vinx 30 sjönk 0,6 procent till nivån 961..

DI - 1 timme sedan

Europabörserna sjönk på bred front

Europabörserna sjönk på bred front under onsdagen efter tisdagens uppgångar. Fordon, banker och gruvbolag tillhörde förlorarna. Vidare har Storbritannien ansökt om en förlängning av brexitprocessen.

DI - 1 timme sedan

Ambassadör nekar brott mot rikets säkerhet

Sveriges tidigare Kinaambassadör Anna Lindstedt, som misstänks för brott mot rikets säkerhet, nekar till brott..

DI - 1 timme sedan

Malmöbaserat företag tecknar miljardkontrakt med elnätsbolag

One Nordic, med huvudkontor i Malmö, har tecknat ett miljardkontrakt med Ellevio, ett av Sveriges stora elnätsbolag..

DI - 1 timme sedan

Nedåt i New York efter att Trump varnat för att Kinatullar kan bli långvariga

Wall Street faller ytterligare strax efter börsstängningen i Stockholm. Nedgången kommer efter att USA:s president Donald Trump varnat för att tullarna mot Kina kan ligga fast under en längre tid..

DI - 1 timme sedan

Förre Swedbank-höjdaren utmanar storbankerna: ”Det är 'win-win'”

Swedbanks tidigare finanschef Göran Bronner utmanar storbankernas grepp om utlåningen till bostadsrättsföreningar. Därför jagar han nu investerare till en ny fond, och ett första mål är att ta in uppemot 1 miljard kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.