Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 22 March, 11:00

Dagensanalys.se - 12 mar 19 kl. 13:15

Vad gör en IT-projektledare?Det vet Anna Szendröi, IT-projektledare på webbyrån The Generation. Hur kan en vanlig dag se ut, vilka egenskaper är viktiga för en IT-projektledare och vad är viktigt för den som är ny i branschen? Nackademin har intervjuat Anna om just det! Hej Anna! Du jobbar som IT-projektledare på webbyrån The Generation.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
IT, Anna Szendröi, The Generation, Anna, Awwwards, TED, Vad, Dagensanalys

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad gören , IT-projektledare
BT - 01 sep 14 kl. 08:55

Har kommunen verkligen valt rätt projektledare?

Nu är arbetet igång med en grundlig genomgång av vård- och omsorgsverksamheten i Borås stad. Projektet kan jämföras med det utvecklingsarbete som de senaste året har genomförts för att skapa en bättre grundskola. Det är både äldreomsorgen och funktionshindersverksamheten som skall genomlysas och målet är att ge medborgarna så bra service som möjligt som är likvärdig var i kommunen man än bor.

Dagensanalys.se - 10 jun 16 kl. 09:31

Här är de viktigaste egenskaperna för en projektledare

Hur ska en bra projektledare vara? utbildning.se har granskat över 300 aktuella jobbannonser för projektledarjobb i syfte att kartlägga vilka egenskaper som just nu är de mest efterfrågade vid rekrytering av projektledare.

Nya Wermlands Tidningen - 14 sep 11 kl. 08:27

Hanne Randle ny projektledare

Business & Science Arena Karlskoga har fått en ny projektledare efter Lena Rudolfsson som slutade i april efter att ha tillträtt jobbet hösten 2009. Hanne Randle heter efterträdaren och hon är inne på tredje veckan som projektledare..

IDG - 18 jan 13 kl. 09:05

7 krav att ställa på en bra projektledare

För att lyckas som projektledare behöver man vara en bra ledare - och kunna kommunicera. Här är 7 kompetenser en bra projektledare bör ha..

Nyan - 01 okt 14 kl. 08:01

Ny projektledare i Regnbågsfyren

Sofia Enros har valts till ny projektledare för Regnbågsfyren.
– Det kom många ansökningar och efter en rekryteringsprocess med bland annat. intervjuer av ett antal sökande valdes Sofia Enros till ny projektledare från och med 27.

Dagensanalys.se - 26 apr 16 kl. 11:01

Bonnierförlagen söker en Junior Projektledare inom digitala produkter

Vill du jobba hos en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare? Då ska du läsa den här annonsen! Bonnierförlagen söker nu en junior projektledare till deras digitala affärsutvecklingsteam.

YLE - 08 jul 16 kl. 15:01

Spårjokern fick en frontman – Juha Saarikoski är ny projektledare

Juha Saarikoski har utnämnts till Spårjokerns projektledare. För tillfället jobbar han som byggchef på Helsingfors stads trafikverk HST. Saarikoski, som valdes till projektledare på fredagen, är till utbildningen diplomingenjör.

Dagensanalys.se - 28 sep 16 kl. 12:05

Bonnier Tidskrifter söker en Projektledare med digital inriktning

Är du en målmedveten person och ser möjligheter innan andra? Är du redo för nästa steg och brinner för att arbeta digitalt och driva projekt? Då kanske det här är tjänsten för dig!

Dagensanalys.se - 12 okt 16 kl. 15:53

MMS söker teknisk projektledare

MMS söker en nyfiken och noggrann projektledare med brinnande teknikintresse och analytiskt sinne, som vill arbeta i medievärldens mest spännande område. Som teknisk projektledare på MMS kommer du vara delaktig i utvecklingen av nya mätmetoder för rörlig bild, med fokus på rörlig bild via digitala kanaler. Säkerställa och felsöka tekniska implementeringar i videospelare såsom SVT Play, TV4 Play m.

Dagensanalys.se - 18 okt 16 kl. 09:41

Teknisk projektledare till MMS

Var med och forma framtidens tv-valuta som projektledare på MMS! Nyfiken, noggrann med brinnande teknikintresse och analytiskt sinne som vill arbeta i medievärldens mest spännande område sökes! Som teknisk projektledare på MMS kommer du vara delaktig i utvecklingen av nya mätmetoder för rörlig bild, med fokus på rörlig bild via digitala kanaler.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Annonsörer allt osäkrare på programmatiska köp

En tredjedel av annonsörerna minskade sina programmatiska köp under 2018 visar en ny studie. Det är osäkerheten kring var annonserna visas som ligger bakom ändrade attityder till programmatiska köp även om tekniken fortsätter att locka. Det är undersökningsföretaget MediaRadar som genomfört en studie bland de största amerikanska annonsörerna.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Byrån The Fifth förutspår influencer-trender

Byrån The Fifth från England har den ambitiösa planen att kombinera verifiera målgruppsdata, med innehållsproduktion och trendspaning. Och kanske kommer de att lyckas. För The Fifth ägs av nyhetsgruppen News UK, som har titlar som The Sun, The Times och The Sunday Times.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

City Gross satsar på marketing automation och ny lojalitetsplattform

City Gross utvecklar sin kundklubb med ny marketing automation- och lojalitetsplattform. Nu samlar man in kunddata i realtid och kan segmentera sina kunder och kommunicera med dem utifrån deras köpbeteende. City Gross kundklubb, Prio, har idag 1 miljon medlemmar.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

WhatsApp Business kommer nu till iOS

WhatsApp Business är en variant av WhatsApp som ska användas av företag för att kommunicera med sina kunder. Nu rullar WhatsApp Business ut till plattformen iOS. Appen finns i skrivande stund i Mexiko, Frankrike och Brasilien.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Chrome-tillägg som gör livet lite enklare

Webbläsaren Chrome från Google är en av de absolut mest populära webbläsarna.  Och till Chrome finns det ett stort urval av olika tillägg som gör din webbläsare ännu smartare. Här är några användbara tillägg till Chrome Spara på Google Drive
Precis som det låter kan du med detta enkla tillägg spara ned filer från webben till din Google Drive.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Schibsted lägger ut sitt inventory hos Google

Schibsted utökar sitt automatiserade erbjudande samtidigt som man lägger ut delar av sitt inventory hos Google. Schibsted utökar sitt automatiserade erbjudande och skapar nya produkter för Admarket. I samband med dessa lanseringar tillgängliggörs också delar av Schibsteds inventory i Googles köpplattformar samt ökad transparens genom nya samarbeten med etablerade leverantörer, skriver Schibsted i ett pressmeddelande.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Ett av fyra företag dissar GDPR

Ett av fyra europeiska företag anser att GDPR påverkat verksamheten negativt. Samtidigt önskar företagen att de var mindre beroende av plattformar som Facebook och Instagram. I Adobe och Econsultancys årliga Digital Trends-rapport presenteras resultaten av en global undersökning som innefattar 12 000 yrkesverksamma inom IT och marknadsföring.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Philips, Arla och Samsung sponsrar e-sportsliga

Philips, Arla och Samsung ska tillsammans med Fragbite arrangera den andra säsongen av Fragleague. Under första säsongen deltog 657 lag i Fragleague där det tävlades i Counter Strike: Global Offensive och Playerunknown’s Battleground om prispotten på 250.000 kronor.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Kundtjänst har en avgörande roll för att konkurrera om och behålla kunderna

Salesforce har för tredje året i rad släppt rapporten State of Service där vi får en inblick i hur trenderna inom kundtjänst utvecklas i takt med att konsumenternas krav förändras. I rapporten, som innehåller svar från över 3 500 beslutsfattare och agenter inom kundtjänst världen över, framkommer det bland annat att kundtjänst har en avgörande roll för att konkurrera om och behålla kunderna. “Beslutsfattare har upptäckt hur kundtjänst kan förbättra kundupplevelsen, stärka varumärket och bidra till nya intäktskällor.

Dagensanalys.se - Igår: 21:59

5-minuters klipp som visar spelplattformen Stadia från Google

Om du missade Googles presentation av nya spelplattformen Stadia finns det nu en komprimerad version som bara är 5 minuter lång. Värt att se. Klicka bara på play-knappen ovan för att se klippet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.