Expressen > Nyheter

Monday, 18 November, 12:22

Expressen - 07 mar 19 kl. 15:47

Wetterstrand frågade - men regeringen glömde svaraMaria Wetterstrand informerade miljö-och energidepartementet om aktieinnehavet i Cortus Energy. Enligt DN ställde hon fårgan om det kunde bli problem för utredningen - men Wetterstrand fick aldrig något svar..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Wetterstrand, Cortus Energy, DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wetterstrand, frågademen , regeringen, glömde, svara
DN - 07 mar 19 kl. 15:39

Regeringen glömde svara på Wetterstrands fråga

Några veckor innan Maria Wetterstrand lämnade över flygutredningen till regeringen informerade hon miljö- och energidepartementet om sitt aktieinnehav i Cortus Energy samt bolagets planer på att producera grönt flygbränsle. Hon ställde frågan om det kunde innebära problem för utredningen men fick aldrig något svar från departementet.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Ystad slår larm om hög elevfrånvaro

Personal i Ystad har slagit larm om att det görs för lite för att få ungdomar att gå i skolan.Nu arbetar kommunen på ett helt annat sätt. – Vi har arbetat med att ta fram skärpta rutiner under en längre tid, säger Helena Kindh, skolchef i Ystad kommun till YA.

Expressen - 15 minuter sedan

Kinesiska UD: Fel av svensk minister att närvara

Kinas ambassadör i Sverige hotade med att porta kulturministern Amanda Lind från Kina – om hon närvarande vid prisceremonin för Gui Minhai. Lind trotsade hotet och genomförde ceremonin – och ambassadörens uttalande har fått kritik från flera politiker i Sverige, bland annat statsministern.Men kinesiska UD står bakom sin ambassadör:– Det var fel av den svenska ministern att närvara vid Svenska PEN-klubbens prisutdelning, säger en talesperson till SVT.

Expressen - 7 timmar sedan

Svenska skattepengar går till talibanerna i Afghanistan

Svenska Afghanistankommitén arbetade i landet även under talibanregimen – och förhandlade då direkt med talibanstyret.De är kända för att ha goda relationer med talibaner.Kritiker menar att de indirekt stödjer dem på olika sätt genom att ge service i områden där de har hög närvaro.

Expressen - 30 minuter sedan

Bro kollapsade – 15-årig flicka dödades i raset

En bro har kollapsat i sydvästra Frankrike.En 15-årig flicka har dött i olyckan och flera personer har angetts som försvunna, rapporterar RMC. .

Expressen - 45 minuter sedan

Stopp på E6 – bil kraschade in i mitträcket

En bil har kraschat in i mitträcket på E6 i höjd med Skee, Strömstads kommun.Vägen är avstängd i båda riktningarna under räddningsarbetet, rapporterar Bohusläningen.– En person har förts med ambulans till sjukhus, säger Sofie Schmidt, teamledare vid SOS Alarm..

Expressen - 1 timme sedan

Seglar nära Bermuda – Greta lär ut yatzy

Greta Thunberg har haft en tuff start på den nya seglingen över Atlanten. Hon och flera besättningsmedlemmar drabbades av sjösjuka och svåra väderförhållanden.Men efter ändrad rutt seglar de nu nära Bermuda och börjar hitta en familjär vardag tillsammans.

Expressen - 1 timme sedan

H&M:s toppchef om den livsomvälvande natten

Maria Östblom är chefdesigner på H&M Dam och därmed en av modevärldens mäktigaste.Men en natt höll allt på att ta slut. Östblom vaknade och var akut dödssjuk.

Expressen - 1 timme sedan

Richard Lundgren gav sin fru dödsinjektion – döms för dråp

Richard Lundgren gav sin ME-sjuka hustru en dödsinjektion – i dag fick han sin dom.  Lundgren fälls för dråp och ringa narkotikabrott och döms till fängelse i ett år och sex månader. ”Det får anses klarlagt att hans handlande enbart föranletts av omtanke om och kärlek till hustrun”, står det i tingsrättens dom.

Expressen - 1 timme sedan

Richard Lundgren gav sin fru dödsinjektion – nu faller domen

Richard Lundgren gav sin ME-sjuka hustru en dödsinjektion.I dag får han sin dom från tingsrätten. .

Expressen - 2 timmar sedan

Här är Ikeas nya satsning: ”Dröm som blir verklighet”

Ikea utvecklas ständigt. Nya steget är att ta sig in på hotellmarknaden. I ett unikt projekt samarbetar nu Ikea Sverige med hotell Moment i Malmö – möbeljätten har ansvar för inredningen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.