DN > Nyheter

Tuesday, 26 March, 06:58

DN - 07 mar 19 kl. 05:00

”Märklig normalisering av slöjan pågår i Sverige”När den visas i reklam glöms förtryckta flickor och kvinnor bort..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

6793 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Märklig, normaliseringav , slöjan, pågåri , Sverige
YLE - 21 jan 17 kl. 15:25

Spaföretagare i Pörtom utsatt för märklig skadegörelse

Teija Christensen i Pörtom fick sig en märklig överraskning då hon på fredagen skulle öppna dörren till sitt spa. Dörren gick inte att öppna - det visade sig att någon under natten hade skruvat igen både fram- och bakdörren till lokalen. - Vi har bott i Pörtom i sju år och min fru har drivit spat i två år, berättar Teijas man, Jan Christensen.

YLE - 13 mar 17 kl. 19:23

Jan Sundberg: Finsk-nationalistiska krafter inom Sannf ökar oberoende av efterträdare

Oberoende av om det är Sampo Terho eller Jussi Halla-aho som blir Sannfinländarnas nästa ordförande, så kommer partiets karaktär att ändra och bli mera finsk-nationalistisk, säger Jan Sundberg, professor i statslära vid Helsingfors Universitet. Då Soini avgår sker det en klar markering. Vilka är skillnaderna mellan Jussi Halla-aho och Sampo Terho?

Kristianstadsbladet - 07 apr 14 kl. 22:27

Märklig sargstuds bakom Växjös seger

Bortatrenden står sig i semifinalserien mellan Färjestad och Växjö.En underlig sargstuds och en uppmärksam Alexander Johansson gav Växjöseger och 2-2 i matcher.
Färjestad startade bäst i ishockeysemifinalen, men det var Växjö som tidigt var nära att spräcka nollan när Rhett Rahkshani sköt i ribban bakom Fredrik Pettersson-Wenztel.

Trelleborgs Allehanda - 07 apr 14 kl. 22:27

Märklig sargstuds bakom Växjös seger

Bortatrenden står sig i semifinalserien mellan Färjestad och Växjö.En underlig sargstuds och en uppmärksam Alexander Johansson gav Växjöseger och 2-2 i matcher.
Färjestad startade bäst i ishockeysemifinalen, men det var Växjö som tidigt var nära att spräcka nollan när Rhett Rahkshani sköt i ribban bakom Fredrik Pettersson-Wenztel.

GöteborgsPosten - 05 jul 14 kl. 14:39

Anna Johansson: En märklig hållning

Skolminister Jan Björklund skräder inte orden när han underkänner skolan i Göteborg.- En märklig hållning. Han är ju själv ansvarig för skolutvecklingen i hela landet, säger kommunalrådet Anna Johansson, S..

Jönköpingsnytt - 22 mar 13 kl. 07:04

Peter Persson vill ha svar från Jan Björklund

Flera yrkesinriktade gymnasieutbildningar läggs ner i Jönköping. Samtidigt efterlyser företag inom industri och hantverk kompetent arbetskraft. En märklig ekvation tycker riksdagsledamot Peter Persson (S)..

DN - 30 aug 17 kl. 17:15

Björklund: Löfven har en märklig syn på Lennartssons ansvar för it-skandalen

Flera allianspartier ifrågasätter varför statsminister Stefan Löfven (S) inte tycker att hans tidigare statssekreterare Emma Lennartsson gjort något fel – samtidigt som hon i söndags hastigt lämnade sin post utan att få något avgångsvederlag. – Det är väldigt märkligt, säger Liberalernas partiledare Jan Björklund till DN..

Ekonomistas - 24 nov 14 kl. 07:00

Stora skillnader mellan majoritet och minoritet i direktionen

Det har uppstått en något märklig diskussion om hur mycket majoritet och minoritet i direktionen egentligen skiljde sig beträffande penningpolitiken från sommaren 2010 när räntehöjningarna började. Det har t.ex.

YLE - 15 apr 14 kl. 12:45

Vi skulle undvika ”världslig” musik...

En sommarkväll för snart tio år sedan var några goda vänner på besök, och vi satt under eken hemma i Nykarleby och småpratade om musikminnen, favoritlåtar och artister man hade gillat – eller ogillat - när man växte upp. Vanligtvis när man pratar om pop- och rockmusik med jämnåriga så har alla ungefär samma referenser, även om man förstås kan vara synnerligen oense om vilka artister som var bra och vilka som var helt värdelösa. Men den här kvällen gick det upp för mig att två av mina vänner, Majvor Grönroos och Jan-Erik Andelin, som båda har vuxit upp i kristna kretsar, hade haft ett helt annat soundtrack till sina ungdomsår - och att den musik som jag trodde att alla lyssnade på var nånting som de skulle undvika, eftersom det var ”världslig” musik.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Historisk rymdpromenad av kvinnor ställs in

Amerikanska Nasa har tvingats att ändra sina planer för ett uppdrag på rymdstationen ISS..

DN - 1 timme sedan

”Det är dags att förbjuda all rökning utomhus”

Tobakskonsumtionen borde upphöra helt och hållet..

DN - 9 timmar sedan

Låst läge i parlamentet – May saknar stöd

Ny motgång för premiärministern sent i kväll – tre biträdande ministrar hoppar av..

DN - 7 timmar sedan

Efter Josefin Nilsson-dokumentären: Kulturministern kallar Dramaten till möte

Kultur- och demokratiminister Amanda Lind kallar Dramaten till möte efter uppståndelsen kring dokumentären om artisten Josefin Nilsson. ”Jag kommer fortsätta kräva att nationalscenerna synliggör sitt arbete mot sexuella trakasserier”, skriver ministern i ett inlägg på sociala medier..

DN - 9 timmar sedan

”Monopolet bidrar inte till minskad alkoholkonsumtion”

Nationalekonomen David Sundén i ny ESO-rapport: Staten bör ställa krav på obligatoriska hälsovarningar på alkoholförpackningar..

DN - 10 timmar sedan

Passagerarflyg åkte till fel stad: ”Vet inte hur det gick till”

Ett passagerarflyg från British Airways landade under söndagen i Edinburgh. Det kanske inte låter som något märkvärdigt – förutom det att planet egentligen skulle till Düsseldorf..

DN - 12 timmar sedan

Pompeo varnar Ryssland om stöd till Venezuela

Efter rapporter om att ett 100-tal ryska soldater landat i Venezuela på söndagen har USA:s utrikesminister Mike Pompeo talat i telefon med sin ryske motpart Sergej Lavrov och varnat Moskva för att ta ytterligare liknande steg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.