YLE > Finland

Thursday, 21 March, 08:33

Liknande nyheter

Taggar: Lotta, Green, Vårdarnade , riktiga, superhjältarna
DN - 28 maj 15 kl. 21:12

Fick nog – och skrev om det riktiga landslaget


I det riktiga landslaget är det Lotta Schelin som gör målen, inte Zlatan Ibrahimovic. I det riktiga landslaget är det Hedvig Lindahl som står i mål, inte Andreas Isaksson. Men det riktiga landslaget får inte samma utrymme i media som Zlatan & co, det riktiga landslaget får sopa smulorna från den rike mannens bord..

Expressen - 06 dec 17 kl. 09:30

Lotta Lundgren och Erik Haag om livet ihop

Lotta Lundgren och Erik Haag är dubbelaktuella som julvärdar i SVT – och med nya programmet "Bye Bye Sverige".I SVT:s Morgonstudion berättar programledarduon om livet ihop och att jobba tillsammans.– Vi är bra på att sluta jobba båda två.

DI - 22 dec 17 kl. 07:45

Julvärdarna ökade sina löner rejält

Julvärdarna Erik Haag och Lotta Lundgren ökade sina inkomster rejält förra året. Även På Spåret-programledarna Kristian Luuk och Fredrik Lindström fick fetare plånböcker..

SVT - 16 jun 11 kl. 23:20

"Några riktiga delikatesser av Lotta"

SVT:s fotbollsexpert Frida Östberg öste beröm över Lotta Schelin efter insatsen mot VM-kollegan Mexiko..

BT - 25 jan 17 kl. 21:00

Lotta Sturnekg gick vidare igen

Lotta Sturnekg är kvar bland de tolv som slåss om Mästartiteln. I onsdagens program gick hon för första gången in i riktiga Mästerkocksköket..

GöteborgsPosten - 30 jul 18 kl. 22:19

Pernilla Wahlgren som gjord för Lotta på Liseberg

En stark artistuppställning den kvalmiga värmen uthärdlig i måndagens Lotta på Liseberg, men det är bara Wahlgren som når till några riktiga höjder..

SVT - 02 jan 11 kl. 20:16

Green och Wissman börjar året i Sydafrika

En av årets höjdpunkter här i SVT blir förstås friidrotts-VM i augusti. Den första riktiga svenska samlingen inför VM pågår just nu i Sydafrika och Sportspegeln är på plats..

Expressen - 25 aug 11 kl. 09:31

Hjelmer: "Rekorden är inte riktiga"

DAEGU. 17 grenar - 17 världsrekord som hittills varit omöjliga att slå. Många av dem satta under en period då friidrotten var allt annat än ren från doping.

SN - 16 mar 15 kl. 00:00

Retronördarna säljer vad de vill

Gammalt, nytt och nästan nytt. Det säljer Crister och Lotta Modin i Retroverket - en butik som de nyligen öppnat på öster i Nyköping. – Vi säljer bara saker som vi själva gillar..

DN - 04 dec 17 kl. 09:50

Julvärdarna oense om att tända ljuset i SVT

För första gången i SVT:s historia kommer julvärden att vara två. Men Lotta Lundgren och Erik Haag är ännu inte överens om vem som ska få äran att tända ljuset..

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Svenska Yle live: Se hur det nya konstmuseet i Ekenäs ser ut

Vinnaren i arkitekttävlingen för Raseborgs nya konstmuseum utses i dag. Sex bidrag har varit med i tävlingen som ordnas av Albert de la Chapelles konststiftelse.

YLE - 1 timme sedan

#femtioelvafrågor: Kan skolgångsbiträdenas situation med utebliven semesterlön någonsin förbättras?

Om riksdagspolitikerna vill förbättra skolgångsbiträdernas situation gäller det att se över arbetsavtalslagen. Det säger Minna Pirkkijärvi, sakkunnig vid fackförbundet JHL..

YLE - 1 timme sedan

Allt fler fulla finländare tar livet av varandra - under det senaste året har antalet dödsfall ökat kraftigt

Alkoholrelaterade dödsfall ökade kraftigt ifjol, speciellt bland män. I fyllan gör man upp med varandra och tar till kökskniven, med förödande konsekvenser..

YLE - 2 timmar sedan

Skattesmällen dyr för Sjundeåförening - allmännyttighet handlar mer om paragrafer än om talko

Intresseföreningen bakom Sjundeå bollhall ansågs inte vara allmännyttig och fick därför betala nästan 200 000 euro i skatt..

YLE - 2 timmar sedan

Klagomål om brister i äldrevården utreds i Åbo

Det finns många brister inom äldre vården i Åbo. Regionförvaltningsverket utreder som bäst 15 klagomål som har lämnats in av äldre, anhöriga eller personal..

YLE - 3 timmar sedan

Societetshuset i Lovisa renoveras till fest- och möteslokal – politiker var oeniga om när källaren ska renoveras

Societetshuset i Lovisa har senast varit som huvudbibliotek, men biblioteket flyttade ut till följd av dålig inneluft. Nu ska det anrika huset få nytt liv..

YLE - 3 timmar sedan

Om miljöorganisationerna fick bestämma - här är de viktigaste klimatåtgärderna

De senaste veckornas klimatdemonstrationer har väckt mycket uppståndelse i medier och på gatorna. Flera demonstrationer ser ut att vara på kommande - men vilka åtgärder vill miljöorganisationerna egentligen se?.

YLE - 12 timmar sedan

Minibeslut i Hangö: Outi McDonald får lön men bara från och med november - fortfarande ingen klarhet i den stora lönefrågan

Politikerna i Hangö lyckades ännu inte besluta om den felaktigt uppsagda ledande läkaren ska få lön för alla de år som rättsprocessen pågick..

YLE - 13 timmar sedan

Kommentar: Samlingspartiet vill inte längre ha sin egen vårdreform - och plötsligt är alla tillbaka på ruta ett

Samlingspartiet gjorde idag en mästerlig kovändning. Plötsligt är nästan allting fel med den vårdreform man arbetat febrilt med i åratal. Efter det här blir det knappast enklare att få ihop vare sig regering eller vårdreform, skriver Svenska Yles politiska reporter Magnus Swanljung..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.