DI > Ekonomi

Sunday, 24 March, 11:48

DI - 23 feb 19 kl. 07:24

Norskt grus i tillväxtraketen TrustlyTrustly växer så det knakar och det har nu passerat en volym på hela 200 miljarder kronor i betalbolagets system. Men företaget har också stött på patrull i grannlandet Norge. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trustly, Norge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norskt, grusi , tillväxtraketen, Trustly
Nya Wermlands Tidningen - 18 dec 15 kl. 06:00

Tillväxtraketen i Rudskoga

Tobias Nordström i Rudskoga är bilmekanikern som blev entreprenör. Nu mekar han med motorer, kör långtradare och driver företag med nio anställda – allt mycket framgångsrikt. Han är tillväxtraketen i Almi Värmlands Tillväxtligan..

Resume - 09 dec 13 kl. 13:00

Svenska tillväxtbolaget Trustly väljer Angselius Rönn


Trustly, som utvecklar och säljer betaltjänster för internet, är ny kund för PR-byrån Angselius Rönn. Samarbetet inleds direkt och Angselius Rönn kommer initialt hjälpa Trustly med att stärka sitt varumärke i Sverige..

DI - 13 jan 17 kl. 14:01

Börsrådet: Köp tillväxtraketen

Med dubbelsiffrig tillväxt och stora marknader kvar att erövra kan den danska smyckesjätten Pandora vara på väg att göra samma resa som Hennes & Mauritz inledde på 1980-talet. Det tror Börsrådets expert Stephanie Gabrielsson..

DI - 15 maj 17 kl. 10:08

Aktietips: Köpläge i "tillväxtraketen"

Teckna Munters inför börsåterkomsten, köp Instalco till den långsiktiga delen av portföljen, köp Rejlers och Transtema, men vänta med Tobii och Gunnebo..

VA - 07 jan 19 kl. 15:57

Tillväxtraketen Kindreds vd: “Det finns ingen kris i spelbranschen”

På superföretaget Kindred är man inte oroliga för nya spelregleringen som infördes på nyåret. ”Vi har levt länge enligt vad den innebär”, konstaterar vd Henrik Tjärnström som nu flyttar hem det svenska kontoret från Malta och blir granne med Spotify. .

VA - 26 feb 19 kl. 13:39

Tillväxtraketen Zound bekräftar: Ska till börsen eller säljas

Styrelsen i hörlurs- och högtalarbolaget Zound Industries har tagit beslut om att utvärdera förutsättningarna för en potentiell framtida ägarförändring. Det innebär att olika strategiska alternativ utvärderas, bland annat en försäljning av bolaget eller en ägarspridning och notering på....

Realtid - 29 nov 17 kl. 12:15

Stark tillväxt för svensk e-handel

Nio av tio svenskar har handlat online senaste året, enligt en ny undersökning från Trustly och NEPA. ”Den gränsöverskridande e-handeln är fortsatt stark i Sverige och Europa", säger Trustlys vd Oscar Berglund..

Dagens PS - 19 nov 18 kl. 07:10

Börsveckan bjuder på sex köptips

Börsveckan granskar elva konsultbolag i veckans utgåva av tidningen. Det resulterar i köpråd för Acando, Ework, Softronic, Knowit, Semcon och BTS samt rådet avvakta för Hiq, Tieto, Prevas, B3 Consulting och Addnode. Konsultbolaget Acando fortsätter att uppvisa en hög tillväxttakt men löneinflation och andra satsningar gör att lönsamheten inte riktigt hänger med.

Dagens PS - 11 sep 17 kl. 07:01

Börsveckan: Dags att casha in på aktien

Aktien har gått lite för starkt för Börsveckans smak, vilken nu väljer att ta hem vinsten. Tidningen ger också två nya köpråd. Börsveckan ger köpråd för Camurus och RaySarch i den senaste utgåvan.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Skolkompisar säljer bolaget för 150 miljoner

Lenson har sex år i rad blivit utsedda till Året e-handlare av konsumentsajten Pricerunner. Nu säljer grundarna tillväxtraketen för 150 miljoner kronor..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Socialdemokrater fruktar klyftan stad-land

Socialdemokraterna är rädda för att fortsatt tappa stöd på landsbygden. Varningarna hördes tydligt på den socialdemokratiska partikongressen..

DI - 45 minuter sedan

Succékedjans chefer ska rädda dem ur krisen

Klädhandlarna Kapp-Ahl och MQ kämpar som övriga branschen mot ändrade kundbeteenden. Nu sätter båda sitt hopp till vd:ar från finske konkurrenten Lindex.  .

DI - 1 timme sedan

Stormar stänger Australiens gruvor

Delar av Australien har drabbats av det värsta stormarna sedan 2015 och gruvor och hamnar har tvingats stänga och evakuera personal. .

DI - 2 timmar sedan

Ministrarna redo att hugga Theresa May i ryggen

Premiärminister Theresa May hotas av revolt i sin egen regering. Flera av ministrar vill få bort henne så snart som möjligt, rapporterar brittiska medier. .

DI - 3 timmar sedan

Metros ägare hotar stämma Kinnevik på 300 Mkr

Metros vd och ägare, Christen Ager-Hanssen, hotar att stämma investmentbolaget Kinnevik på 300 miljoner kronor. Det skriver Expressen..

DI - 3 timmar sedan

Chefstips: Så lämnar du dåliga besked till personalen

Ingen chef kommer undan tuffa samtal, där medarbetare ska avskedas eller få veta att de underpresterar. Här är retorikexperternas tips på hur du levererar besvärliga besked som ett ledarproffs. .

DI - 3 timmar sedan

Motorer i gång på kryssningsfartyg i sjönöd

Hundratals passagerare är kvar på kryssningsfartyget som råkade i sjönöd vid Norges kust. ”Tre helikoptrar går i skytteltrafik”, säger Per Fjeld vid räddningscentralen HRS. Fartyget var nära att gå på grund, men tar sig nu långsamt framåt för egen maskin..

DI - 3 timmar sedan

S vill tillåta CSN-lån för yrkeskörkort

Det är sedan ett drygt halvår tillbaka möjligt att få CSN-lån för att ta körkort för personbil. På Socialdemokraternas kongress som pågår i Örebro i helgen, föreslås nu att möjligheterna breddas till att inkludera yrkeskörkort som lastbils- och busskörkort, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

DI - 3 timmar sedan

Estnisk valsegrare nobbas för populister

Reformpartiet – som fick allra störst väljarstöd i valet i Estland – sätter segerropet i halsen. Regerande Centerpartiet nobbar en bred koalition och för i stället informella samtal med högerpopulistiska, nationalkonservativa Ekre..

DI - 13 timmar sedan

Många köp går åt skogen – här är tipsen för att lyckas

Många företagsköp går tyvärr åt pipan. Men den som gör alla rätt kan skörda stora värden i framtiden. Här är hemligheterna för lyckas med ett förvärv..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.