DI > Ekonomi

Sunday, 24 March, 12:39

DI - 22 feb 19 kl. 12:47

Pressen ökar på May att utesluta avtalslös brexitEU:s ledare kommer inte att diskutera brexit vid toppmötet i Egypten i helgen och oundet försvagas. Nu rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg att EU förväntar sig att Storbritannien skjuter på brexit. Samtidigt ökar pressen på premiärminister Theresa May från hennes eget parti..
Läs mer på DI
Läs mer om:
May, Egypten, Bloomberg, EU, Storbritannien, Theresa May

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pressen, ökar, Mayatt , utesluta, avtalslös, brexit
P3 - 02 jul 13 kl. 10:32

Pressen ökar på president Mohammed Mursi

Läget i Egypten är minst sagt förvirrande just nu och pressen ökar på president Mohammed Mursi efter de största demonstrationerna i kairo på två år. Om Mursi inte lämnat sin post innan klockan 5 ikväll så hotar aktivistgruppen Tamarrod med massiv social olydnad och dessutom kräver armén att Mursi ska komma överens med oppositionen inom 48 timmar. Ett ultimatum som Mursi själv förkastar han är ju trots allt en folkvald president, så vad har egentligen gått fel under året sedan han tillträdde?

DN - 05 sep 13 kl. 09:22

Pressen ökar att amortera mera

Trots Riksbankens bön, påpekanden från OECD och pekpinnar från Internationella valuta­fonden (IMF) ? det blir inget obligatoriskt krav på amorteringar av svenskarnas bostadslån. Men bolånekunder bör ändå ställa in sig på att pressen ökar på dem att amortera..

SmålandsPosten - 27 nov 13 kl. 06:05

Pressen ökar på Adell Kind

Pressen ökar på Malin Adell Kind (C). Det är framför allt hennes plats i Växjös regering – kommunstyrelsen – som är starkt ifrågasatt av de egna.
– Får jag frågan är det klart att jag ställer upp.

DN - 06 jan 17 kl. 21:17

Ewa Stenberg: Pressen ökar allt mer på regeringen

Pressen ökar på regeringen att höja försvarsanslagen redan i år. Försvarsuppgörelsen regeringen gjort med C, M och KD riskerar annars att falla, när alla borgerliga partier nu kräver mer pengar än uppgjort. Liberalerna trycker på ytterligare genom att vilja satsa mest av alla..

DN - 28 maj 17 kl. 19:13

Pressen ökar på Zuma efter mejlläcka

JOHANNESBURG. Pressen ökar på Sydafrikas hårt ansatte president Jacob Zuma. I helgen har en mejlläcka avslöjat att Zuma kan planera en exil i Dubai för att komma undan rättvisan och den högsta ANC-ledningen ska nu ta ställning till ännu en misstroendeförklaring..

DN - 20 jun 18 kl. 20:10

Pressen ökar på Moderaterna efter SD:s uppgång

Pressen ökar på Moderaterna inför valet: hur ska partiet förhålla sig till Sverigedemokraterna och deras väljare? DN:s rundringning visar att moderater runtom i landets kommuner prövar sig fram.  – Vi kommer inte att göra som på riksplanet efter 2014 och lämna walkover, säger moderaten Torbjörn Tegnhammar i Malmö..

DI - 21 nov 17 kl. 14:23

Brexit-pressen ökar på Theresa May

Trycket på Storbritanniens premiärminister Theresa May att leverera konkreta besked inför det avgörande toppmötet i december ökade ytterligare på måndagen. ”Den brittiska regeringen måste börja tala med en röst”, säger EU-parlamentarikern Gunnar Hökmark (M)..

Blekinge Läns tidning - 21 feb 19 kl. 08:46

Toppministrar ökar pressen på May

Sex ministrar i den brittiska regeringen varnar premiärminister Theresa May att det kommer bli "uppror" i parlamentet nästa vecka om hon inte går med på att flytta fram datum för brexit om något skilsmässoavtal med EU inte är klart innan dess.(TT).

Barometern - 21 feb 19 kl. 08:46

Toppministrar ökar pressen på May

Sex ministrar i den brittiska regeringen varnar premiärminister Theresa May att det kommer bli "uppror" i parlamentet nästa vecka om hon inte går med på att flytta fram datum för brexit om något skilsmässoavtal med EU inte är klart innan dess.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 21 feb 19 kl. 08:46

Toppministrar ökar pressen på May

Sex ministrar i den brittiska regeringen varnar premiärminister Theresa May att det kommer bli "uppror" i parlamentet nästa vecka om hon inte går med på att flytta fram datum för brexit om något skilsmässoavtal med EU inte är klart innan dess. De fyra m.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Guldläge för silver

Skillnaden mellan silver- och guldpriset är ovanligt stor just nu. Det kan innebära ett köpläge, skriver CNN..

DI - 15 minuter sedan

Brexitdimman fortsätter: Så här kan det sluta

Brexit, brexit, brexit. Kommer Theresa May att lyckas få sitt avtal i hamn? Blir det ett avtalslöst utträde?

DI - 30 minuter sedan

Förvaltarproffset om krisande H&M: ”Skulle inte våga blanka den”

Den krisande klädjätten H&M har haft det tufft på börsen de senaste åren, men alla är inte negativa till kursutsikterna. ”Jag skulle inte våga blanka den”, säger Johan Thorén, förvaltningschef på Strand kapitalförvaltning..

DI - 45 minuter sedan

Thailand: Oppositionen förlorare – trots vinst

Enligt de första vallokalsundersökningarna i Thailand ser oppositionen ut att få majoritet i parlamentet. Det lär dock inte spela någon roll. Spelreglerna för regeringssidan och oppositionen ser helt olika ut när 51 miljoner thailändare går till sitt första parlamentsval på åtta år.

DI - 1 timme sedan

Socialdemokrater fruktar klyftan stad-land

Socialdemokraterna är rädda för att fortsatt tappa stöd på landsbygden. Varningarna hördes tydligt på den socialdemokratiska partikongressen..

DI - 1 timme sedan

Succékedjans chefer ska rädda dem ur krisen

Klädhandlarna Kapp-Ahl och MQ kämpar som övriga branschen mot ändrade kundbeteenden. Nu sätter båda sitt hopp till vd:ar från finske konkurrenten Lindex.  .

DI - 1 timme sedan

Stormar stänger Australiens gruvor

Delar av Australien har drabbats av det värsta stormarna sedan 2015 och gruvor och hamnar har tvingats stänga och evakuera personal. .

DI - 2 timmar sedan

Ministrarna redo att hugga Theresa May i ryggen

Premiärminister Theresa May hotas av revolt i sin egen regering. Flera av ministrar vill få bort henne så snart som möjligt, rapporterar brittiska medier. .

DI - 3 timmar sedan

Metros ägare hotar stämma Kinnevik på 300 Mkr

Metros vd och ägare, Christen Ager-Hanssen, hotar att stämma investmentbolaget Kinnevik på 300 miljoner kronor. Det skriver Expressen..

DI - 4 timmar sedan

Chefstips: Så lämnar du dåliga besked till personalen

Ingen chef kommer undan tuffa samtal, där medarbetare ska avskedas eller få veta att de underpresterar. Här är retorikexperternas tips på hur du levererar besvärliga besked som ett ledarproffs. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.